ورود

View Full Version : حرفه ای: فریم‌ورک سمت کلاینت

delphi77
یک شنبه 11 خرداد 1393, 22:36 عصر
با عرض ادب خدمت مدیربخش و دوستان
خیلی وقته که دنبال یک فریم‌ورک جامع برای پیاده‌‌سازی بخش، سمت کلاینت (front.end) هستم.

واقعیت اینه که فریم‌ورک‌هایی که برای سمت سرور وجود داره ( مثلا برای پی‌اچ‌پی:aravel,fuel, symfony,codeigniter,cakephp, ) به قدری خوب و کامل‌اند، که برعکس عدم وجود فریم‌ورک کامل وجامع در بخش سمت کلاینت جای بسی تعجب داره.

اگر واقعا بشکلی بشه فریم‌ورکی ایجادکرد مورد استفاده موثر و مفیدی خواهدداشت.

omidabedi
یک شنبه 11 خرداد 1393, 22:58 عصر
فریم ورک css

960grid
boilerplate
bootstrap
و...

فریم ورک js

mootools
jquery
jqueryui
و...

f37447
دوشنبه 12 خرداد 1393, 13:53 عصر
delphi77 این چیزی که شما می‌خواهید یک چیز فوق‌العاده سنگینه! که البته مواردی که omidabedi میگه، و حتی کتابخانه‌های کاربردی دیگری را در یک پکیج دور هم جمع خواهد کرد.

بنظر من کیس مناسبی است برای تحلیل و پیاده‌سازی

من حاضرم کمکت کنم

delphi77
جمعه 16 خرداد 1393, 12:03 عصر
من دنبال یک فریم‌ورک آماده هستم. اگه کسی میشناسه بگه.
من فریم‌ورک‌های مختلف، جدا جدا نمی‌خواهم. منظورم یک پکیج مجتمع و تکمیله.

f37447
یک شنبه 01 تیر 1393, 11:19 صبح
gruntjs
من نمی‌گم این چیزیه که می خواستی ولی کاربردیه

qartalonline
یک شنبه 01 تیر 1393, 15:58 عصر
بله متاسفانه فریمورک جامع ای موجود نیست.
ولی من خودم حدود یه ماهه بصورت پاره وقت شروع به نوشتن فریمورک کرده ام، این فریمورک قراره بیش از 90% از نیازهای یک طراح رو برای طراحی یک قالب حرفه ای برآورده کنه (بجز معدودی از قالب های خاص) و استفاده بسیار ساده از ویژگی های اصلیش خواهد بود.
بزودی تاپیکی در این باره در تالار ایجاد میکنم تا با اعضا به بحث و گفتگو بپردازیم.

f37447
یک شنبه 01 تیر 1393, 17:06 عصر
بله متاسفانه فریمورک جامع ای موجود نیست.
ولی من خودم حدود یه ماهه بصورت پاره وقت شروع به نوشتن فریمورک کرده ام، این فریمورک قراره بیش از 90% از نیازهای یک طراح رو برای طراحی یک قالب حرفه ای برآورده کنه (بجز معدودی از قالب های خاص) و استفاده بسیار ساده از ویژگی های اصلیش خواهد بود.
بزودی تاپیکی در این باره در تالار ایجاد میکنم تا با اعضا به بحث و گفتگو بپردازیم.

در موردش و خصوصیاتش بنویس لطفا

qartalonline
یک شنبه 01 تیر 1393, 21:56 عصر
در موردش و خصوصیاتش بنویس لطفا
در موردش فردا یا پس فردا یه تاپیک ایجاد میکنم در تالار طراحی وب و اونجا توضیح میدم.