ورود

View Full Version : سفارش سيستم مديريت + قالب + آپ اندرويد

majidzm
یک شنبه 11 خرداد 1393, 23:59 عصر
با سلام خدمت همه اساتيد

من اديمن سايت ratebook.ir هستم
و بخاطر مشکلات فني و محدوديت هاي سيستم مديريت محتواي فعلي تصميم به تغيير و سفارش سيستم جديد گرفتم

ولي با توجه به محتواي فعلي موجود در سايت بايد يا سيستم جديد بتواند ديتا بيس سيستم قديمي رو بخونه و يا با استفاده از روبات و يا هر روش ديگه اي که شما صلاح مي دونيد مطالب به سيستم جديد منتقل شوند.

سايت رو ببينيد تا هدف و منظور کلي سايت رو بهتر درک کنيد (www.ratebook.ir)

مشکل اصلي من با سيستم مديريت فعلي:
_ قديمي بودن ورژن کدها (php 5.2)و همچنين نياز به زند اپتيمايزر3 براي اجرا روي سرور.
_ عدم صفحه بندي صحيح مطالب و چيدمان در حالت هاي مختلف سرت بندي.
_ عدم سيستم مديريت تبليغات متني بصورت جداگانه.

چند نکته ريز هم هست که در توافق نهايي بصورت ليست شده در اختيارتون قرار خواهد گرفت.

بعد از تغيير سيستم مديريت من نياز به يک قالب ريسپانسيو و همچنين نرم افزار اندرويد و اپل اختصاصي براي سايت دارم که در صورت توانايي انجام با هم مذاکره خواهيم کرد.
قيمت قالب و سيستم باهم در نظر بگيريد ولي قيمت آپ اندرويد و اپل جداگانه.

بديهي است که در قرارداد تعهدي از شما به عنوان راز داري از سيستم و محتواي قابل دسترسي ,خواسته خواهد شد.

نمونه کارهاي انجام شده را نيز معرفي کنيد

vimax23
دوشنبه 12 خرداد 1393, 00:41 صبح
با سلام خدمت همه اساتيد

من اديمن سايت ratebook.ir هستم
و بخاطر مشکلات فني و محدوديت هاي سيستم مديريت محتواي فعلي تصميم به تغيير و سفارش سيستم جديد گرفتم

ولي با توجه به محتواي فعلي موجود در سايت بايد يا سيستم جديد بتواند ديتا بيس سيستم قديمي رو بخونه و يا با استفاده از روبات و يا هر روش ديگه اي که شما صلاح مي دونيد مطالب به سيستم جديد منتقل شوند.

سايت رو ببينيد تا هدف و منظور کلي سايت رو بهتر درک کنيد (www.ratebook.ir (http://www.ratebook.ir))

مشکل اصلي من با سيستم مديريت فعلي:
_ قديمي بودن ورژن کدها (php 5.2)و همچنين نياز به زند اپتيمايزر3 براي اجرا روي سرور.
_ عدم صفحه بندي صحيح مطالب و چيدمان در حالت هاي مختلف سرت بندي.
_ عدم سيستم مديريت تبليغات متني بصورت جداگانه.

چند نکته ريز هم هست که در توافق نهايي بصورت ليست شده در اختيارتون قرار خواهد گرفت.

بعد از تغيير سيستم مديريت من نياز به يک قالب ريسپانسيو و همچنين نرم افزار اندرويد و اپل اختصاصي براي سايت دارم که در صورت توانايي انجام با هم مذاکره خواهيم کرد.
قيمت قالب و سيستم باهم در نظر بگيريد ولي قيمت آپ اندرويد و اپل جداگانه.

بديهي است که در قرارداد تعهدي از شما به عنوان راز داري از سيستم و محتواي قابل دسترسي ,خواسته خواهد شد.

نمونه کارهاي انجام شده را نيز معرفي کنيد

سلام
آپ نه اپ رفیق :لبخند:
تمپلیت ریسپانسیو لندینگ پیج از 800.000 الی 5.000.000 تومان بسته به سطح کدنویسی جی کوئری و سطح گرافیک کار هزینه داره
اسکریپت هم من تا جایی که نگاه کردم ظاهرا سایت دایرکتوری هست این هم بسته به سناریو زبان php شروع 1.500.000 روی فریم ورک CI براتون نوشته میشه که قدرتش مشخصه دات نت هم بخوایین مشکلی نداره از همین قیمت شروع میشه
اما در مورد اپ اندروید و اپل باید شما بفرمائین چی نیاز دارین
پروپزال بنویسین که بشه امکان سنجی کرد برای خودتون میگم که نه تو زمان ضرر کنین نه هزینه!