View Full Version : نصب کامپوننت bpl در xe5
sajioo
سه شنبه 13 خرداد 1393, 12:32 عصر
دوستان انصافا هرچی گشتم متوجه نشدم
چطور کامپوننت در دلفی xe5 نصب کنم
گیجم کرده :اشتباه:
sajioo
سه شنبه 13 خرداد 1393, 15:45 عصر
دوستان عزیز
بنده از لینک زیر کامپوننت آلفا رو برای xe5 دانلود کردم
http://www.alphaskins.com/dwnld.php
یکی راهنمایی کنه چطورنصبش کنم واقعا گیجم کرده
hp1361
سه شنبه 13 خرداد 1393, 16:04 عصر
سلام
از لینکی که براتون ارسال کردم بصورت پیام خصوصی نسخه فولش رو دانلود کنید.
بعد از Extract کردن، پوشه ای بنام Components در آدرس C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\12.0 بسازید(این محل کاملا اختیاری است)
برنامه دلفی رو باز کنید و از منوی Tools گزینه Option را انتخاب کن. در پنجره باز شده از منوی سمت چب گزینه Environment Option=>Delphi Option=>Library رو انتخاب کن. در قسمت سمت راست پنجره Selected Platform گزینه 32-bit Windows انتخاب شده باشه.
دکمه سه نقطه جلوی Library path رو بزن و در پنجره باز شده آدرس پوشه ای که در بالا ایجاد کردیم(درون C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\12.0) بهش بده.(یه همچین چیزی میشه C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\12.0\lib\MyComponents\AC8.3\acnt_regdelphix e5\DelphiXE5)
بعد دکمه Add رو بزن
و سپس Ok برای سایر پنجره ها.
حالا از طریق IDE برو به همون ادرس که پوشه رو قراردادی و acDelphiXE5.groupproj رو انتخاب کن. در ProjectManager روی اون راست کلیک کن و ابتدا Compile و سپس Install رو بزن. و در انتها پروژه رو ببند.(تایید یادت نره)
برای 64 بیتیش هم همین روند رو داره با این تفاوت که 64-bit Windows رو انتخاب میکنی
تمام شد.
موفق باشیم
sajioo
سه شنبه 13 خرداد 1393, 19:22 عصر
hp جان واقعا تشکر
اما من با چند تا مشکل مواجه شدم
شرمنده بخدا
اول اینکه وقتی مراحل رو میرم و compile میکنم
Install
نداره
حدس زدم شاید چون ویندوزم 64 هستش باید پوشه acnt_regdelphixe5_x64 رو انتخاب کنم و بر روی acDelphiXE5.groupproj کلیک کنم که وقتی کلیک کردم ارور داد که موقعیت فایل نامشخصه . ارور ها رو ضمیمه کردم بازم تشکر
SayeyeZohor
سه شنبه 13 خرداد 1393, 22:33 عصر
hp جان واقعا تشکر
اما من با چند تا مشکل مواجه شدم
شرمنده بخدا
اول اینکه وقتی مراحل رو میرم و compile میکنم
Install
نداره
حدس زدم شاید چون ویندوزم 64 هستش باید پوشه acnt_regdelphixe5_x64 رو انتخاب کنم و بر روی acDelphiXE5.groupproj کلیک کنم که وقتی کلیک کردم ارور داد که موقعیت فایل نامشخصه . ارور ها رو ضمیمه کردم بازم تشکر
32 ببتی رو انتخاب کن
hp1361
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 15:03 عصر
سلام
acDelphiXE5 رو که از پوشه 32 بیتی انتخاب کنی دو تا bpl باز میکنه که یکیش کنار ایکنش چرخ دنده هم داره. بعد از کامپایل هر دو تا، بر روی اونی که چرخدنده داره راست کلیک کن، گزینه Install داره. اونو بزن.
همین کافیه و نسخه 64 بیتش خودش نصب میشه.
موفق باشیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.