ورود

View Full Version : سوال: آپدیت یک جدول از جدول دیگر

m2326499
سه شنبه 13 خرداد 1393, 15:59 عصر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

در فایل ضمیمه شده من دوتا مشکل دارم که امیدوارم اساتید یه راهنمایی کنند

1- چگونه میتوان بدون ایجاد کویری ، جدول Table1 را با استفاده از جدول Base آپدیت کرد ؟؟ (منظور استفاده از دستور Sql)
2- چگونه میتوان هنگام تایپ در فیلد Code ، چنانچه کلمه تایپ شده با داده های موجود در تیبل Base مغایرت داشته باشد ، پیغام خطا دهد؟؟

با سپاس فراوان

m2326499
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 03:53 صبح
من از طریق کویری ، مشکل اولی رو حل کردم . لطفا اگه کسی میتونه اونو کامل کنه
ممنون

m2326499
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 16:25 عصر
مجددا بازم خودم دستور SQL معادل اپدیت کویری رو راه انداختم فقط نمیدونم چطور بهش شرط بدم . کسی اطلاع داشت لطفا اطلاع بده

DoCmd.RunSQL "UPDATE Base INNER JOIN Table1 ON Base.code = Table1.code SET Table1.code = [Base]![code], Table1.type = [Base]![type], Table1.remark = [Base]![remark], Table1.price = [Base]![price];"

شرط : درصورتی که فیلد Code از جدول Table1 با فیلد Code از جدول Base مغایرت داشته باشه ، اونوقت مابقی فیلدها آپدیت نشن (فیلدها خالی باشن)

Abbas Amiri
جمعه 16 خرداد 1393, 12:13 عصر
مجددا بازم خودم دستور SQL معادل اپدیت کویری رو راه انداختم فقط نمیدونم چطور بهش شرط بدم . کسی اطلاع داشت لطفا اطلاع بده

DoCmd.RunSQL "UPDATE Base INNER JOIN Table1 ON Base.code = Table1.code SET Table1.code = [Base]![code], Table1.type = [Base]![type], Table1.remark = [Base]![remark], Table1.price = [Base]![price];"

شرط : درصورتی که فیلد Code از جدول Table1 با فیلد Code از جدول Base مغایرت داشته باشه ، اونوقت مابقی فیلدها آپدیت نشن (فیلدها خالی باشن)

سلام
منظور شما از مطابق نبودن ، وجود مقدار Code در جدول Table1 و عدم وجود آن در جدول Base است؟
در این صورت متعاقب کوئری قبلی ، کوئری کوئری زیر را اجرا کنید :

UPDATE Table1 SET Table1.type = Null, Table1.remark = Null, Table1.price = Null
WHERE (((Table1.code) Not In (SELECT code FROM Base)));

m2326499
جمعه 16 خرداد 1393, 15:19 عصر
سلام جناب اقای امیری و ممنون از پاسخ شما

بله دقیقا منظورم همین بوده ولی با اینکه روش شمارو میرم نمیدونم چرا جواب نمیگیرم

ممنون میشم اگه بتونید روی نمونه که گذاشتم ، یه چک بفرمایید

m2326499
جمعه 16 خرداد 1393, 15:27 عصر
بله ممنون اوکی شد

با ساخت دوتا کویری نهایتش این کار من راه افتاد