View Full Version : اجرای برنامه SQL Server Management Studio و برنامه xampp بر روی یک سیستم
maryam65
سه شنبه 13 خرداد 1393, 20:04 عصر
به دلیل نیاز به دو برنامه SQL Server Management Studio و برنامه Xampp باید این دو برنامه را بر روی ویندوز 7 خود داشته باشم ، در ابتدای امر اپاچی ایراد داشت که باتغییر در پورت و هم ssl ان برنامه اپاچی درست کار می کنه، مشکل اینجاست که من وقتی جوملا را نصب کردم و کارهای نصب تمام می شود ، کافی است فقط یک بار برنامه SQL Server Management Studio را اجرا کنم تمام قسمت زحمتی که کشیدم هدر می رود و حتی بعد از نصب دوباره فایل های جوملا و اتصال به همان پایگاه داده برنامه جوملای من اصلان کار نمی کنه، حال یک راه حل برای اجرای این دو برنامه به صورت همزمان لازم دارم ، حتی وقتی پورت 3306 را در my.ini تغییر می دهم باز برنامه SQL Server Management Studio با Xammp تداخل داد ، البته من باید بگویم که راه حل تغییر در نامه پوشه ibdata1 فقط برای اجرای دوباره برنامه مای اس کیو ال در Xampp خوب است و کل داده های و ارتباط بین مای اس کیو ال و برنامه جوملا می ترکه، حال یک نفر که تخصصی تر کار کرده یک را ه حل به من ارائه بده من راه حل هایم ته کشیده.هردو برنامه برای من مهم است .
maryam65
سه شنبه 13 خرداد 1393, 20:24 عصر
یه نکته دیگه که من حتی وی ام ویر هم نصب کردم ولی پورت اس کیو ال در این برنامه همان 3306 و با همان پورت 3306 در سیستم میزبان کار می کند.
سعید صابری
سه شنبه 13 خرداد 1393, 21:57 عصر
یه نکته دیگه که من حتی وی ام ویر هم نصب کردم ولی پورت اس کیو ال در این برنامه همان 3306 و با همان پورت 3306 در سیستم میزبان کار می کند.
3306 پورت mysql هست نه sql server.
شاید Mysql جداگانه نصب کنی مشکلت حل بشه.سرور Mysql از سایتش دانلود کن و نصب کن.اون یکی را پاک کن تنظیمات Apache را هم تغییر بده
maryam65
سه شنبه 13 خرداد 1393, 22:15 عصر
واضح تر راهنمایی کنید ، من هر بار که برنامه xampp کامل میشه و به درستی کار می کنه وقتی دقیقا برنامه sql server رو اجرا می کنم برنامه my sql در xampp مشکل پیدا می کنه. درسته در بالا منظورم mysql بود اشتباه کردم.
سعید صابری
سه شنبه 13 خرداد 1393, 23:29 عصر
منظورم این که از نسخه mysql ی که همراه xamp نصب میشه استفاده نکنید.به جاش Mysql از سایتش دانلود کنید و نصب کنید.
maryam65
سه شنبه 13 خرداد 1393, 23:35 عصر
نتیجه گیری من وقتی که برنامه اس کیو ال رو هم اجرا نکنم و بیام برنامه mysql در xampp رو stop و بعد start کنم ، mysql در Xampp اجرا نمیشه ؟ اشاره ای که نمودید باعث شد من با دقت بیشتری یک باره دیگر تست کنم ، و علت رو باید در قسمت دیگر جویا بشم سپاس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.