View Full Version : کمک برای برنامه نویسی با جاوا...
Mahdi.Victory
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 01:20 صبح
سلام
دوستان من یک پروژه دارم
استاد ما گفته یه همچین کارایی انجام بدیم با جاوا,شی گرا هم باشه
1-جدول جورچین اعداد مثلا یه ارایه 3*3 8که بش 8تا عدد نا مرتب بدیم برنامه اعدادو مرتب کنه
2-نرم افزار ساده نقاشی
3-مدیریت کتاب خانه
حالا اگه کدی,منبعی چیزی دارین لطفا بم بدین که روش کار کنم
ممنون
vahid-p
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 02:10 صبح
گفته انتخاب کنید یا هر سه رو انجام بدید؟
2 و 3 که سادست و زیاد الگوریتمیک نیست، و تو انجمن شروع کنی بهت کمک میشه، برای اولی، شبیه اینو انجام دادم قبلا.
شما برای اینکار باید یک درخت بسازید که تمام حالات رو ایجاد کنه. هر گره اون از جابه جایی خونه خالی parent به چپ، راست، بالا یا پایین تشکیل بشه و همینطور این درخت رو گسترش میدی تا به جواب برسی ( پس هر گره، چهار فرزند ممکنه داشته باشه ( شایدم هم نداشته باشه چون ممکنه خونه مثلا پایین باشه و پایین تر از اون نره، پس گره پایینی رو نداره ).
ضمنا از گسترش گره های تکراری هم باید جلوگیری کنی. برای اینکار یک درخت BST هم با همون گره های بالایی تولید میکنی که قبل از ایجاد هر گره جدید، ابتدا تو BST سرچ بشه، اگر نبود، گره اضافه میشه اگر بود دیگه اضافه نکنید، چون یه جا قبلا بوده و اون حالت های بعدی رو ایجاد میکنه.
اگه دیدی درختت خیلی بزرگ شد، بهترین جواب رو انتخاب کن، دوباره این درخت رو با جواب مرحله قبل شروع کن تا به جواب نهایی برسی.
بهترین جواب اونی هست که فاصله اعداد تا خونه مقصدشون کمترین باشه.
موفق باشید.
Mahdi.Victory
شنبه 17 خرداد 1393, 17:58 عصر
سلام دوست عزیز
گفته یکیشو انجام بدین ولی تاکیدشون روی شی گرایی هستش
شما کد یا شبحه کدی ندارین به من بدین,
ممنون
vahid-p
شنبه 17 خرداد 1393, 19:02 عصر
کد جاوا ندارم. اگه توضیحاتی که دادم متوجه شدید که میتونید 1 رو انجام بدید.
در غیر این صورت ممکنه به دردسر بیفتید و به نظرم بهتره همون مدیریت کتابخانه رو شروع کنید که ساده تر و ملموس تر هست. یعنی همه چیز مشخصه و زیاد در گیر الگوریتم نمیشید. برنامه نقاشی شاید برای گرافیکش با مشکل رو برو بشید.
در نتیجه پیشنهاد من همون مدیریت کتابخانه هست. کد ندارم براش ولی خودتون میتونید انجام بدید و فقط جایی که واقعا مشکل داشتید رو بپرسید تا دوستان کمک کنند.
حتی اگر کار با دیتابیس های ساده بلد نیستید، نیازی به این کار نیست و میتونید از فایل معمولی برای ذخیره کتاب ها و سایز اطلاعات مربوط به اون ( تعداد کتاب های موجود و امانت داده شده و... ) استفاده کنید.
بعدش کافیه بتونید بین کتابها بر اساس نام نویسنده، سال نشر و موضوع و... جستجو کنید که کار ساده ایه.
همچنین عملیات رزرو و... که همگی با یک سری جمع و تفریق قابل انجامه.
برای شی گرا بودنش، شما دقیقا برای کتاب ها کلاس خاص داشته باشید. برای هر نفر که ثبت نام میکنه یک آبجکت درست بشه و البته باید در یک فایل دیگر این آبجکت ها ذخیره بشه. آبجکت ذخیره کردن هم توسط ObjectOutputStream به راحتی قابل انجامه و نیازی نیست زیاد خودتون رو در مورد فرم ذخیره سازی آبجکت ها درگیر کنید.
به هر حال زیاد در مورد انتخابش نمیخواد فکر کنید، هر چه سریعتر دست به کار بشید بهتره و چیزهای بیشتری رو یاد میگیرید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.