z.gitaro
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 15:19 عصر
با سلام
فرض کنیم دستور لینک به صورت زیر نوشته شده است
var query = db.AccDocument.Join(db.AccDocumentItem, ad => ad.AccDocumentID, adi => adi.AccDocumentId, (ad, adi) => adi)
.Join(db.AccAccount, adi => adi.AccAccountId, aa => aa.AccAccountID, (adi, aa) => new {ACCdi=adi,ACCa=aa })
.Select(result => new RptBalanceRm
{
Credit = result.ACCdi.Credit,
Debit = result.ACCdi.Debit,
NodeCode = result.ACCa.NodeCode,
NodeTitle = result.ACCa.NodeTitle
}).ToList();
var kol2query = query.ToList();
حالا من میخوام موقع اجرا این امکان رو داشته باشم که بتونم به این دستور شرط اضافه کنم ینی این چهار فیلد رو Credit = result.ACCdi.Credit,
موقع اجرا تو فرم بصورت تکست باکس دارم و یه کمبو باکس که مشخص میکنه ایا میخوام این فیلد با این رشته شروع بشه یا با این رشته تموم یشه یا اینکه مساوی رشته ای که وارد میکنیم باشه
مثلا اگه برای فیلد NodeTitle مقدار iran را وارد بکنم و در کمیویاکس با مقدار زیر شروع شود را انتخاب بکنم باید دستور .Where(x => x.NodeTitle.StartsWith(iran))
به قسمت var kol2query = query.ToList();
اضافه شود ینی به شکل زیر بشه
var kol2query = query.Where(x => x.NodeTitle.StartsWith(iran)).ToList();
ایا میشه اینکارو انجام داد؟
فرض کنیم دستور لینک به صورت زیر نوشته شده است
var query = db.AccDocument.Join(db.AccDocumentItem, ad => ad.AccDocumentID, adi => adi.AccDocumentId, (ad, adi) => adi)
.Join(db.AccAccount, adi => adi.AccAccountId, aa => aa.AccAccountID, (adi, aa) => new {ACCdi=adi,ACCa=aa })
.Select(result => new RptBalanceRm
{
Credit = result.ACCdi.Credit,
}).ToList();
var kol2query = query.ToList();
حالا من میخوام موقع اجرا این امکان رو داشته باشم که بتونم به این دستور شرط اضافه کنم ینی این چهار فیلد رو Credit = result.ACCdi.Credit,
موقع اجرا تو فرم بصورت تکست باکس دارم و یه کمبو باکس که مشخص میکنه ایا میخوام این فیلد با این رشته شروع بشه یا با این رشته تموم یشه یا اینکه مساوی رشته ای که وارد میکنیم باشه
مثلا اگه برای فیلد NodeTitle مقدار iran را وارد بکنم و در کمیویاکس با مقدار زیر شروع شود را انتخاب بکنم باید دستور .Where(x => x.NodeTitle.StartsWith(iran))
به قسمت var kol2query = query.ToList();
اضافه شود ینی به شکل زیر بشه
var kol2query = query.Where(x => x.NodeTitle.StartsWith(iran)).ToList();
ایا میشه اینکارو انجام داد؟