View Full Version : asp چیست؟
hsdnhd
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 18:35 عصر
باسلام
من میخواستم بدونم ASPچیست؟وچطورمیشه برنامه های ASPنوشت؟
من سی شارپ وکمی وی بی بلدم چطوریه باید ازشون توی ASPاستفاده کرد؟اصلا ASPتوی وب چه کاربردی داره؟مثلا وردپرس رو بخوایم بنویسم باید با سی شارپ نوشت؟اگرنه میشه یه نمونه بنویسید؟خب با جاوااسکریپتم هم میشه همینکارهارو انجام دادچه احتیاجی به سی شارپ یاASPبوده؟میشه دراین زمینه کمی توضیحات بدی؟باتشکر
kavayo
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 19:33 عصر
Asp یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است که از یک سری کنترل ها استفاده میکند و سمت کد ان نیز از c# استفاده میشود و کدهای اسکریپت در سمت کلاینت اجرا میشوند مثلا اعتبار سنجی ورودی کاربر.
حال برای شروع شما بایستی ابتدا css ،html و سپس c# رو یاد بگیری و برای نمونه کد هم اگه توی اینترنت جست و جو کنی مطالب زیادی دستگیرت میشه.
hsdnhd
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 22:03 عصر
من هرسه تای این زبون هاروبلدم
میخوام با ویژوال استودیوشروع کنم به نوشتن برنامه های asp چطورباید اینکاروبکنم؟اصلا کاربردaspتوی چه مواردی هست؟اصلا چه بدردی میخوره؟لطفاتوضیحاتی بدید
hadi0x7c7
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 22:55 عصر
با asp میان سایت میسازن!! اگه میخوای شروع کنی به طراحی و ساخت سایت بهتره بری مستیقیم سراغ asp.net mvc ، اولش ممکنه یکم گنگ باشه ولی این روزا دیگه با تکنولوژی ماکروسافت همه mvc کار میکنن، سایت dotnettips.info هم به فارسی یه چند تا آموزش خوب داره. کتاب MVC Music Store هم کتاب خوبی هست واسه شروع.
hsdnhd
جمعه 16 خرداد 1393, 19:33 عصر
با asp میان سایت میسازن!! اگه میخوای شروع کنی به طراحی و ساخت سایت بهتره بری مستیقیم سراغ asp.net mvc ، اولش ممکنه یکم گنگ باشه ولی این روزا دیگه با تکنولوژی ماکروسافت همه mvc کار میکنن، سایت dotnettips.info هم به فارسی یه چند تا آموزش خوب داره. کتاب MVC Music Store هم کتاب خوبی هست واسه شروع.
کتابی سراغ دارید برای شروع؟
kavayo
جمعه 16 خرداد 1393, 19:48 عصر
کتاب pro asp.net mvc5 از انتشارات apress کتاب خوبیه .و کتاب فارسی آقای وحید نصیری که از این جا میتونی بگیری هم خوبه .
http://www.dotnettips.info
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.