View Full Version : ایده برای ساخت یک سایت
behmard
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 00:17 صبح
سلام دوستان
یه خواهش ازتون داشتم
ما میخوایم یه سایت بسازیم کهیه چیز جدید باشه یا یه خدمت جدید که مردم نیاز داشته باشن بهش.
لطفا ایده هاتون رو بگید.
SlowCode
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 01:55 صبح
سلام
معمولا اینجا کسی ایده نمی پسره! اگر هم بپرسه بهش جوابی میدن که بره دیگه برنگرده! البته حقم دارن:لبخند:
پیشنهاد من اینه، شما که رشته ات تجربی هست یه سایتی در مورد رشته خودت درست کن.
برای مثال:
یه سایتی باشه مثل سادانا (http://parsijoo.ir/sadana/medicine.jsp) که کاربران بتونن مشخصات داروها + دستور استفاده + عوارض جانبی و اطلاعات دیگه دارو رو ببینن.
اگه اینا رو انجام بدی تازه میرسی به سطح سایت بالا!
باید امکانات دیگه هم داشته باشی. مثلا یه قسمت نکات داشته باشی و هربار که کسی صفحه اولت رو باز میکنه یه گوشه یه نکته دارویی یا پزشکی(مرتبط با دارو) جالب بهش بگی.
یا یه قسمتی باشه که داروها رو بر اساس دسته بندی های مختلف لیست کنه تا بتونه به مرجع آموزشی برای افراد علاقه مند باشه.
حتی میتونی یه عضوگیری کنی و آزمون آنلاین برگزار کنی و سوالات مختلفی از اعضا پرسیده بشه و نتایج بهشون نشون داده بشه.
با این ایده هم خودت شناختت بیشتر میشه، هم مهارتت تو وب بیشتر میشه(البته اگه خودت انجامش بدی) و هم به چند نفر دیگه کمک میکنی.
درکل کارهای زیاد دیگه ای میشه انجام داد! ولی خودت باید فکر کنی و ایده پیدا کنی.
پیشنهاد میکنم دور و ور vb و امثالهم هم نری! دیدم یه پستی زده بودی. تو همین وب کار کن و وقتتو تلف نکن.
mohamad_torabi
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 14:35 عصر
هرکس ایده ی نابی هم داشته باشه رو نمیکنه که داداش
AmirRezanezhad
جمعه 23 خرداد 1393, 09:35 صبح
دوست عزیز اگه کسی یه ایده خوب داشته باشه خب خودش ازش استفاده میکنه .... :افسرده:
mohamad_torabi
جمعه 23 خرداد 1393, 20:55 عصر
دوست عزیز اگه کسی یه ایده خوب داشته باشه خب خودش ازش استفاده میکنه .... :افسرده:
البته ممکن ایده داشته باشه ولی نتونه پیاده کنه اون موقع به یه فرد کار بلد میگه تا ایدش رو براش پیاده کنه
azamicu
شنبه 24 خرداد 1393, 21:37 عصر
با سلام
فکرتون رو ببرید به طرف کارهای خدماتی با یک رویکرد جدید و یک موضوعی که هنوز روی اون کار نشده !
مثلا مثل فروش اینترنتی و آنلاین انواع آش:چشمک:
habiballahafg
شنبه 31 خرداد 1393, 13:34 عصر
بسته به علایقتون می تونین یک ایده جدید بسازین و اون رو گسترش بدین به نظر من جواب اولی که میتونید مرجع آموزشی برای داروها بشین بسیار خوب هست بهش فکر کنید.
2undercover
یک شنبه 01 تیر 1393, 06:06 صبح
یک نفر توی همین سایت، دنبال سایتی بود که هر وقت یک دامنه آزاد شد به رایانامه ای که به سیستم دادیم اطلاع بده. اگر می تونید همین سیستم رو پیاده کنید. به نظرم ایده ی خوبی هست.
moalla
دوشنبه 02 تیر 1393, 17:37 عصر
یادمه اخبار یبار اعلام کرد یه سایت هست که توش خود مردم میان نظراتشون رو در مورد مراکز درمانی و پزشکهای مختلف و تجربه هاشون بگن
سایتش رو هم چک کردم اما الان اسمش یادم نیست
این ایده رو میشه تو زمینه های دیگه هم بکار برد
مثلا الان چیزی که در به در دنبالش هستم اینه که یه جا نظرات مختلف در مورد هاستهای مختلف جمع شده باشه و بشه ازش به جمع بندی رسید!
کلی از میهن هاست شنیده بودم و الان میخواستم برم سفارش بدم که دیدم سایت خودشونم بالا نمیاد!!!
از مهرهاست خیلی تعریف شنیدم که گفتن ظرفیتمون پره!
الانم اومده بودم اینجا باز نظرات بقیه رو در مورد هاستها ببینم
خلاصه اینکه جایی نظرات بقیه رو جمع بکنه ایده نابیه که میشه در مورد خیلی مسائل بکار برد. هاست ها، دانشگاه ها، مراکز تفریحی و .... هوشدد موضوع دیگه
مثلا فرض کنید اخری رو شما کار کردی و مردم هم خودشون اومدن مراکز تفریحی رو ثبت کرد و هم نظراتشون رو گفتن و هم عکس ازش گذاشتن و .... بعد مدتی سایتتون میشه مرجع در این زمینه! و اگه چنین اتفاقی بیفته با یه زد و بست های نونتون تو روغنه :چشمک:
شوخی کردم!
بهرحال این پیشنهاد من بود به شما
من ایدم اموزش برنامه نویسی بود: quicklearn.ir
[younes]
سه شنبه 03 تیر 1393, 11:28 صبح
من هم با
moalla (http://barnamenevis.org/member.php?24603-moalla) موافقم اگه یه همچین سایتی ایجاد شه میتونه خیلی مفید باشه
mohamad_torabi
سه شنبه 03 تیر 1393, 19:53 عصر
;2048139']من هم با
moalla (http://barnamenevis.org/member.php?24603-moalla) موافقم اگه یه همچین سایتی ایجاد شه میتونه خیلی مفید باشه
البته پیاده سازی ایده مهم تر از ایده است
طراحی وب سایت.
دوشنبه 09 تیر 1393, 20:11 عصر
استفاده از گرافیک های آماده چیزی که الا ماشالا زیاد شده
nimda.stoker
پنج شنبه 12 تیر 1393, 00:52 صبح
مهم علایق و مهارت های شماست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.