ورود

View Full Version : برنامه ریزی مایکروسافت در ده سال آیند برای برنامه نویسی تحت وب ؟

aghayex
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 09:39 صبح
با سلام من تا حالا با سیلورلایت و wpf کار می کردم و به جرات می گم که زمل به نسبت html انعطاف پذیر تر هست . حالا سوالی که از دوستان دارم و کسانی که به زبان انگلیسی تسلط دارن اینه که راهبرد مایکروسافت برای ده سال آینده در زمینه گسترش زمل و html چی هست ؟

eshpilen
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 14:16 عصر
بنظر بنده هم XAML چیز تمیزی بود، ولی بهرحال HTML از خیلی وقت پیش بوده و فراگیر شده و اساس وب است، و فقط این کمی مزیت فنی نیست که تعیین کننده است.
ضمنا HTML روز به روز بهتر شده تاحالا.
ادغام استانداردها/فرمت ها، یا انتخاب یکی از آنها، معمولا انتخاب بهینه ای است و رویکردی که تاکنون روز به روز بیشتر بر روی آن توافق و عمل صورت گرفته است.
رویکرد مهم دیگر که این هم مدام رو به فراگیری بیشتر بوده است (آنهم با سرعت و شدت زیادی)، انتخاب فرمتها و استانداردهای باز و سازگار با نرم افزارهای آزاد/بازمتن است.
بهرحال HTML یک استاندارد و فرمت باز و بدون هیچ مالک و محدودیت انحصاری است، درحالیکه درمورد XAML فکر نمیکنم اینچنین باشد (دقیقا نمیدانم ولی قاعدتا میکروسافت عملا و احتمالا قانونا کم و بیش باعث انحصار روی آن میشود).