ورود

View Full Version : نظر شما در مورد گرافیک این سایت

amir_monster1
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 11:38 صبح
با سلام

دوستان عزیز ممنون میشم نظر خودتون را در مورد گرافیک این سایت بیان کنید

و اینکه چه اشکالاتی میشه از برنامه نویسیش گرفت

www.amlak31.ir (http://amlak31.ir)

با سپاس

mohamad_torabi
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 12:02 عصر
طرح ساده و زیبا بهتره فونت رو تغییر بدید از نظر من و عکس های صففحه بعد و قبل اسلاید شو منظورم فلش هاست

vimax23
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 14:36 عصر
به جای اسلایدی که سمت چپ گذاشتی به نظرم بهتر بود نقشه با api گوگل مپ میزاشتی که لوکیشن امکان مسکونی و زمین هایی که معرفی شده تو سایت از اونجا قابل کلیک و انتخاب بود میرفت یوزر تو پیج توضیحات هر ملک اینو (https://www.google.com/search?q=photoshop+tortual+macbook+psd&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb#channel=sb&q=photoshop+tutorial+macbook+psd&rls=org.mozilla:en-US:official&spell=1)ببین جالبه
طرح کلی خوبه یعنی چشم رو اذیت نمیکنه ولی ادمو یاد این (http://delta.ir/)میندازه

ashokri.nll
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 18:13 عصر
خوبه ، ولی زیاد به آدم انرژی مثبت برای جذب سایت نمیده .
گرافیکش کمه ، معماری رنگ باید بیشتر توجه میشد .

amir_monster1
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 22:09 عصر
در ضمن به نظر سایت شما جای کار زیادی برای سئو داره

ممنون
اما مثلا از نظر سئو شما چه اشکالاتی را درش می بینید

اگه میشه مثال بزنید

md3848
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 22:16 عصر
سرعت لودش خوبه و میتونه بهتر هم بشه یه سر برو سایت gtmetrix.com

refugee
جمعه 16 خرداد 1393, 23:28 عصر
سلام وقت بخیر ؛

1. نداشتن هدر گرافیکی ( هدر یکی از پر دید ترین نقاط وبسایت است . که کاربر رو به خودش جذب میکنه ، پیشنهاد میکنم هدری گرافیکی مرتبط با موضوع وبسایت تهیه کنید )
2. افراط در استفاده از رنگ ها ( احساس میکنم شمام از اون دسته از طراحانی هستید که اول قبل اینکه قالب PSD رو درست کنند کد نویسی میکنند و با سی اس اس ها و اچ تی ام ال ها ظاهر رو پیاده میکنند ، اگر از اینجور طراحان هستید . دوستانه بهتون میگم سخت در اشتباهید اول ملاک در طراحی وبسایت ظاهر ان است . در مرحله بعد به کد نویسی می پردازیم )
3. پس زمینه : همش که رنگ گذاشتی . نمیشد از یه پترنی عکسی چیزی استفاده میکردین ؟ حداقل جذابیت میداشت . اینطوری وبسایتی خالی معلوم میشه . ادم احساس تنهایی میکنه .
4. فرم جستجو : یکم گرافیکی تر کن . حداقل از یک کاراکتر کارتونی استفاده کن .
5. نداشتن آرم یا لوگو مخصوص وبسایت . ( خیلی تاثیر داره نشانه وبسایت چی باشه و تو حافظه ها میمانه مثل گوگل )
6. املاک امروز : اگه حالت جدولی مثل فاکتور میذاشتی که شماره میداشت و یکی در میان رنگش میشد پس زمینش خیلی خوب بود . و همچننی وقتی موس اوور میشه باید همه ستون لینک بشه نه تنها وقتی روی متن سمت راست کلیک شد .
7. املاک ویژه : میتونستید 3 خانه ای کنید که ارتفاعش با ارتفاع جدول کناری یکی میشد . اینطوری تناسب برقرار نیست .
8. نبود متن و توضیحات در صفحه نخست وبسایت .
9. ایجاد 3 پس زمینه در قسمت محتوا ( content ) ، پس زمینه ابی کمرنگ . پس زمینه پترن عکس زرد رنگ . و پس زمینه خاکستری . که هر . 3 با هم الحاق شده و جلوه خوبی ایجاد نمیکنه .
10. فوتری ساده و بی الایش .

فعلا همینا رو میتونه ایراد گرافیکی بگیرم . انشالله با رفع کردن این موراد وبسایت خوبی خواهید داشت .

موفق باشید

mohamad_torabi
شنبه 17 خرداد 1393, 00:31 صبح
سلام وقت بخیر ؛

1. نداشتن هدر گرافیکی ( هدر یکی از پر دید ترین نقاط وبسایت است . که کاربر رو به خودش جذب میکنه ، پیشنهاد میکنم هدری گرافیکی مرتبط با موضوع وبسایت تهیه کنید )
2. افراط در استفاده از رنگ ها ( احساس میکنم شمام از اون دسته از طراحانی هستید که اول قبل اینکه قالب PSD رو درست کنند کد نویسی میکنند و با سی اس اس ها و اچ تی ام ال ها ظاهر رو پیاده میکنند ، اگر از اینجور طراحان هستید . دوستانه بهتون میگم سخت در اشتباهید اول ملاک در طراحی وبسایت ظاهر ان است . در مرحله بعد به کد نویسی می پردازیم )
3. پس زمینه : همش که رنگ گذاشتی . نمیشد از یه پترنی عکسی چیزی استفاده میکردین ؟ حداقل جذابیت میداشت . اینطوری وبسایتی خالی معلوم میشه . ادم احساس تنهایی میکنه .
5. نداشتن آرم یا لوگو مخصوص وبسایت . ( خیلی تاثیر داره نشانه وبسایت چی باشه و تو حافظه ها میمانه مثل گوگل )
6. املاک امروز : اگه حالت جدولی مثل فاکتور میذاشتی که شماره میداشت و یکی در میان رنگش میشد پس زمینش خیلی خوب بود . و همچننی وقتی موس اوور میشه باید همه ستون لینک بشه نه تنها وقتی روی متن سمت راست کلیک شد .
7. املاک ویژه : میتونستید 3 خانه ای کنید که ارتفاعش با ارتفاع جدول کناری یکی میشد . اینطوری تناسب برقرار نیست .
9. ایجاد 3 پس زمینه در قسمت محتوا ( content ) ، پس زمینه ابی کمرنگ . پس زمینه پترن عکس زرد رنگ . و پس زمینه خاکستری . که هر . 3 با هم الحاق شده و جلوه خوبی ایجاد نمیکنه .

فعلا همینا رو میتونه ایراد گرافیکی بگیرم . انشالله با رفع کردن این موراد وبسایت خوبی خواهید داشت .

موفق باشید

چقدر نکته بینی کردین:لبخند:

amir_monster1
شنبه 17 خرداد 1393, 09:45 صبح
سلام وقت بخیر ؛

موفق باشید

بسیار ممنون از این همه نکته بینی و وقتی که گذاشتید :چشمک:

در مورد هیدر گرافیکی همان بنر صفحه اول را گذاشتم که یک دست میاد با کلید ...
اما نظر شما کاملا درسته که در هیدر باید آرم یا لوگو وبسایت باشه و یک هیدر با گرافیک خیلی بهتر و نه اینطور ساده
که دلیلش اینه که بیشتر روی برنامه نویسیش تمرکز کردم وسعی کردم گرافیک ساده ای داشته باشه
چون مخاطبین خاصی دارم و بیشتر بالای رنج سنی 30 سال و هم اینکه به خاطر عجله زیاد روی گرافیکش کار نکردم

و تصمیم دارم به زودی کلی تغییرات در گرافیکش بدم

به هر حال باز هم از اینکه این همه وقت گذاشتید و نظرات مفید خودتون را بیان کردید بسیار سپاسگذارم

refugee
شنبه 17 خرداد 1393, 14:46 عصر
چقدر نکته بینی کردین:لبخند:

خب گفتن ایراد های گرافیکیشو بگیریم . منم از اول هدر تا اخر فوتر رو اسکن مغزی کردم و طبق تجربه شخصی که داشتم و اطلاعاتی که تو این مدت بدست اوردم براشون اشکال زدایی کردم .

گاهی همین نکات ریز باعث میشه ادم ها پیشرفت یا پسرفت کنند . ( تا حالا خورد شدن سنگ رو دیدین ؟ تو دشت ها روز ها خشک و گرم است و شب ها سرد و نمناک . وقتی نیمه شب میشه قطرات ابی که تبخیر شده بودن به لایه های باریک سنگ وارد میشن و یخ میزنه و باعث میشه سنگ بشکنه خورد بشه . ) پس نتیجه میگیریم تو بعضی موارد همین نکات ریز باعث شکست ما میشه . و یا بلعکس شما اگه همین نکات ریز رو رعایت کرده باشید باعث پیشرفت شما بشه .

امیدوارم متوجه شده باشید منظورم چیست .:قلب:

amir_monster1
شنبه 17 خرداد 1393, 19:23 عصر
خب گفتن ایراد های گرافیکیشو بگیریم . منم از اول هدر تا اخر فوتر رو اسکن مغزی کردم و طبق تجربه شخصی که داشتم و اطلاعاتی که تو این مدت بدست اوردم براشون اشکال زدایی کردم .

گاهی همین نکات ریز باعث میشه ادم ها پیشرفت یا پسرفت کنند . ( تا حالا خورد شدن سنگ رو دیدین ؟ تو دشت ها روز ها خشک و گرم است و شب ها سرد و نمناک . وقتی نیمه شب میشه قطرات ابی که تبخیر شده بودن به لایه های باریک سنگ وارد میشن و یخ میزنه و باعث میشه سنگ بشکنه خورد بشه . ) پس نتیجه میگیریم تو بعضی موارد همین نکات ریز باعث شکست ما میشه . و یا بلعکس شما اگه همین نکات ریز رو رعایت کرده باشید باعث پیشرفت شما بشه .

:قهقهه: مثالت با حال بود و جالب :تشویق:
دقیقا حرفت درسته
مثلا گوگل میگه وقتی این نکات ریز رعایت نشده وای به حال نکات مهم :چشمک:

mohamad_torabi
شنبه 17 خرداد 1393, 19:33 عصر

مثالات هم عین ایرادات جالبن:لبخند:

r4hgozar
یک شنبه 18 خرداد 1393, 09:19 صبح
سلام.
من اصولا سخت گیر نیستم.
اما به نظرم طراحی خیلی زیبا و قشنگیه

دانیال دزفولی
یک شنبه 18 خرداد 1393, 10:35 صبح
سلام
گرید بندیش خوبه

120003