View Full Version : آپدیت برنامه
reza_azizi2010
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 14:09 عصر
با سلام
من یک برنامه نسبتا حجیم دارم (35 مگ) که گذاشتم رو بازار، اما الن چک کردم دیدم دیتابیسش یه مشکل کوچیک داره، و باید تغییر کنه.
میخاستم بدونم میشه بصورت یک پچ آپدیت داد؟ یعنی طوری که فقط دیتابیس تغییر کنه؟
چیزی که من توی ذهنمه اینه که مثلا یک برنامه با همون پکیج و کی استور درست کنم ولی درحد چند کیلوبایت که بره یک دیتابیس رو با دیتابیس دیگه جایگزین کنه. میشه؟
poorman
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 14:27 عصر
دقیق نمیدونم این کار رو میشه کرد یا نه
ولی به هرحال اینکار رو نمیشه از طریق مارکت انجام داد، چون توی مارکت فقط میشه یک فایل APK گذاشت
mfaridi
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 14:37 عصر
کاربرا از اپدیت خوششون میاد با خیال راحت اپدیتش رو بزار هههههه
haniiii
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 16:54 عصر
برنامه های حجیم رو بهتره چند باره آپدیت نکنی ... درسته کاربر از آپدیت خوشش میاد ولی بیشتر کاربرا بابت اون حجم پول میدن ... وقتی تفاوتی حس نکنن کلی نظر منفی میاد ...
o0o0okay
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 22:23 عصر
دوست عزیزم توی بازار که چنین امکانی نیست که به نرم افزار اندرویدیت وصله الحاق کنی، مگه کلشو بزاری.
پیشنهاد: اگه مشکل برنامه ت خیلی حاده اپدیتشو سریعا بزار، اما اگه مشکلش خیلی حاد نیس بزار توی بازه ی زمانی 1ماه اپدیتشو بزار.
reza_azizi2010
جمعه 16 خرداد 1393, 00:24 صبح
نه مشکل اونقدری حاد نیست، شاید اصلا کاربران متوجه هم نشن ولی خودم میخام درست بشه.
mfaridi
جمعه 16 خرداد 1393, 12:14 عصر
اپدیتش بزار هرکی خواست اپدیت میکنه هر کی نخواست نمیکنه بالخره کیفیت برنامت باید بالا بره واتساپ هر روز اپدیت میده حجمشم کم نیست هرکی خواست اپدیت میکنه هرکی هم نخواست نمیکنه:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.