View Full Version : حقوق برنامه نويس اندرويد ساعتي چنده؟
bia2joker
جمعه 16 خرداد 1393, 14:27 عصر
سلام
نمي دونم جاي درستي سوالمو مطرح كردم يا نه
مي خواستم بدونم برنامه نويس اندرويد اگه يه جا استخدام بشه به طور معمول ساعتي چه مقدار بهش حقوق مي دن
اگه كسي تجربه ي كاري تو شركت داره خيلي خوبه كه تجربياتشو به اشتراك بزاره
با تشكر
haniiii
جمعه 16 خرداد 1393, 14:32 عصر
سلام
نمي دونم جاي درستي سوالمو مطرح كردم يا نه
مي خواستم بدونم برنامه نويس اندرويد اگه يه جا استخدام بشه به طور معمول ساعتي چه مقدار بهش حقوق مي دن
اگه كسي تجربه ي كاري تو شركت داره خيلي خوبه كه تجربياتشو به اشتراك بزاره
با تشكر
خیلی بستگی به پارامتر های مختلفی داره ... معمولا به دانشجو ها کمتر میدن ... من از 5 هزار تومن ساعتی دیدم ... ساعتی 15 تا 20 تومن برای افراد نسبتا حرفه ای ... که البته معمولا + درصدی از درآمد پروژه هم میشه ( 5 درصد مثلا )
mfaridi
جمعه 16 خرداد 1393, 15:07 عصر
منم میخواستم بپرسم همین سوال رو حقوق برنامه نویس بیشتره یا حقوق گرافیست؟
c0mmander
جمعه 16 خرداد 1393, 15:26 عصر
منم میخواستم بپرسم همین سوال رو حقوق برنامه نویس بیشتره یا حقوق گرافیست؟
حقوق یک کارگر ساختمانی از جفتشون بیشتره :دی
اما من که قبلا پرسیده بودم همه میگفتن که این کارو نکنید حتی اگر مجبور بودید هم به این صورت کار نکنید. چون در حقیقت مثل یک برده می مونید. در کل خیلی حرفه طرف باشه ساعتی بیشتر از 20 تومن بدون حقوق ثابت و بدون مزایا و بیمه نمیدن و فقط برای چند سال چون نمیتونه تا اخر عمرش برنامه نویس باشه.
پس این کار فقط یک حماقته که هر مهندس رایانه که سواد برنامه نویسی هم داشته باشه گاهی انجام میده.
mfaridi
جمعه 16 خرداد 1393, 15:53 عصر
با نظرت کاملا موافقم ولی واسه شروع و تجربه خوبه بعد یک سال واسه خودش کار کنه
bia2joker
جمعه 16 خرداد 1393, 17:21 عصر
حقوق یک کارگر ساختمانی از جفتشون بیشتره :دی
اما من که قبلا پرسیده بودم همه میگفتن که این کارو نکنید حتی اگر مجبور بودید هم به این صورت کار نکنید. چون در حقیقت مثل یک برده می مونید. در کل خیلی حرفه طرف باشه ساعتی بیشتر از 20 تومن بدون حقوق ثابت و بدون مزایا و بیمه نمیدن و فقط برای چند سال چون نمیتونه تا اخر عمرش برنامه نویس باشه.
پس این کار فقط یک حماقته که هر مهندس رایانه که سواد برنامه نویسی هم داشته باشه گاهی انجام میده.
پس بايد دقيقا چي كار كرد ?
تو ماركت هاي ايراني يه اپ رو كه دو سه ماه روش وقت گذاشته مي شه مگه چه قدر ميشه ازش در اورد
c0mmander
جمعه 16 خرداد 1393, 18:30 عصر
پس بايد دقيقا چي كار كرد ?
تو ماركت هاي ايراني يه اپ رو كه دو سه ماه روش وقت گذاشته مي شه مگه چه قدر ميشه ازش در اورد
من نگفتم که این کار رو نباید انجام داد گفتم قبلا پرسیدم این طور جوابم رو دادن.
من تجربه ی چند وقتی رو تدریس برنامه نویسی رو دارم . ساعتی خیلی زیاد میخواستن بدن 3 تومن در ماه دوم که دیدن یه چیزی بارم هست 7 تومن دادن . دیگه تا اخر عمرم قید تدریس رو میزنم.
اما به نظر من مارکت ها هستن البته ساخت یک برنامه خوب زمان بره من داشتم یک بررسی میکردم دیدم نهایتا خیلی خوب بخواد فروش داشته برنامه بیشتر از 10000 نسخه میتونه بتونه بفروشه . و اینکه میگن میلیاری پول به دست میاد فکر کنم داخل خیالیه بیشتر.
پروژه های سخت افزاری هستند که نیاز به ارتباط با اندروید رو دارند این ها هستند پول خوبی هم دارند . اما باید بیشتر از جزییات برنامه نویسی با جزییات سخت افزاری کار کرده باشی
انجام پروژه ای بصورت انفرادی هست. که هر کدوم از برنامه ها فکر کنم باید بتونید با قیمت های خوبی بفروشید.
ساخت برنامه برای مشتری هم هست.
و هیمن که شما میگید ساعتی برنامه نویسی کنید..
البته گفته میشه (من تجربه ای ندارم ) اگر برای دستگاه های اپل هم کد نویسی انجام بدید خیلی در امداش بالاست ..
راه برای این بازار زیاده فعلا دلیلشم وجود بازار رقابتیه اما اگر سایت هایی که بازی های خارجی رو کرک شده میزارن یا بصورت کلی میگن 10 هزار تومن بده کلی بازی اچ دی براتون میفرستیم جمع میشدن اون وقت میشد از این راه خیلی تا اخر عمرشون زندگی کنند کلی شرکت ها مختلف برنامه سازی به وجود می اومد.. (اما این هم یک خیاله)
haniiii
شنبه 17 خرداد 1393, 13:54 عصر
دوستان کسی از مظنه آموزش اندروید اطلاعی داره ؟ ... جلسه ای چقدر میگیرن ؟
asgharkarimi12
سه شنبه 14 بهمن 1393, 13:07 عصر
با سلام جلسه ای پنجاه تومن
saket601
سه شنبه 14 بهمن 1393, 15:38 عصر
پروژه های سخت افزاری هستند که نیاز به ارتباط با اندروید رو دارند این ها هستند پول خوبی هم دارند . اما باید بیشتر از جزییات برنامه نویسی با جزییات سخت افزاری کار کرده باشی
انجام پروژه ای بصورت انفرادی هست. که هر کدوم از برنامه ها فکر کنم باید بتونید با قیمت های خوبی بفروشید.
سلام..
منظورتون از پروژه های سخت افزاری چیه؟؟
میشه توضیح بدی..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.