ورود

View Full Version : درامد طراحی قالب یا فارسی سازی

mohamad_torabi
جمعه 16 خرداد 1393, 16:40 عصر
سلام
میخواستم بپرسم درامد طراحی قالب چطوره ؟ یه قالب رو خودمون بفروشم بیشتر توشه یا فارسی کنیم؟

Omid Jackson
جمعه 16 خرداد 1393, 17:25 عصر
این بستگی به خودتون داره، برای فارسی کردن کار خاصی انجام نمیدین، چپ رو راست میکنین، راست رو چپ، دایرکشن میدین بهش، تقریبا همینه ولی قالب رو طراحی کنین پول بیشتری میتونین بگیرین، میتونین بگین کار خودمه، وگرنه فارسی سازی رو با find و replace هم میشه انجام داد کار به اونصورت خاصی نیست(مثل فارسی کردن کلاس های از قبل آماده بوت استرپ)، بستگی داره پولی که میخواین بگیرین درست باشه یا نه و پول زحمتتون باشه یا نه
و اگر از قالب آماده استفاده کنین و فقط فارسی سازی کنین جز اینکه بازار رو دچار بحران کنین کار خاصی نمیکنین، چون کسایی که مثل من قالب رو از اول خودشون طراحی میکنن و بخوان پول زحمتشون رو بگیرن و مشتری از قیمت بقیه خبر دار بشن میخوان بگن چرا انقدر قیمت ها فرق میکنه، حالا دردسر اینجاست که باید به یه نحوی مشتری رو متوجه کرد که چقدر این ها با هم تفاوت دارن
در کل من خودم به شخصه خوشم نمیاد کار کس دیگه رو دست بزنم، هر کار بخوام بکنم از بیس انجام میدم (یه جور وسواس کاریه)

mohamad_torabi
جمعه 16 خرداد 1393, 17:30 عصر
اخه الان تو ایران کسی پایه نیست که بخوایم شروع بکار کنیم الان خود شما مشتری از کجا میارین؟

Omid Jackson
جمعه 16 خرداد 1393, 17:43 عصر
اخه الان تو ایران کسی پایه نیست که بخوایم شروع بکار کنیم الان خود شما مشتری از کجا میارین؟

خب برای استارت کار یکم مشکل هست، اول که میخواین شروع کنین، میتونین از آشناها کمک بگیرین، به هر حال طرف مقابل هر چقدر هم آشنا باشه مقداری پورسانت باید بهش بدین که بستگی به حجم کار داره، یعنی همه جا این روال کاری هستش کسی مشتری آورد اگر کاری براش انجام میدین تخفیف بدین اگر نه پورسانت بدین، آشنا هم دیگه باید از قدرت شما خبر داشته باشه، یعنی خلاقیت، دانشتون و ... تا اعتماد کنه کار رو بگیره و به شما تحویل بده تا نمونه کار آماده کنین و بعد که نمونه کار داشتین نشون بدین نیاز به تبلیغات دارین، اگر قرار باشه خودتون کار رو شروع کنین نباید انتظار داشته باشین از همون ماه های اول خیلی پول در بیارین، شاید بین 2 پروژه چندین ماه فاصله بیفته که این توی همه ی کار ها هستش نه فقط طراحی، چون تا شما نمونه کار داشته باشین و چند نفر شما رو به عنوان طراح بشناسن وقت میبره که با گذر زمان همه چیز روی رال عادی برمیگرده و فقط صبر میخواد و البته بعدش تبلیغات
تبلیغات هم که مثل تبلیغات تلویزیون میمونه، شما جنسی که توی تلویزیون تبلیغ بشه رو بیشتر از اجناس دیگه قبول دارین، چون بیشتر جلوی چشمتون بوده، دیگه باقی این بحث ربطی به تاپیک نداره

mohamad_torabi
جمعه 16 خرداد 1393, 18:31 عصر
منتظر نظرات دوستان هستم

yasharhi
جمعه 16 خرداد 1393, 19:17 عصر
منتظر نظرات دوستان هستم

بستگی به شرایطتون ( مالی و مکان ) داره - اگر امکانش رو دارید در تهران یک شرکت ولو خیلی کوچیک و جمع و جور راه بیندازید می تونید کسب درآمد کنید . من خودم تو شهرستان ( اردبیل ) سه سال شرکت میزبانی وب (مدیران هاست ) داشتم با بالای 1000 مشتری و فقط بخاطر نداشتن شرایط نتونستم شرکت رو به تهران منتقل کنم .

mohamad_torabi
جمعه 16 خرداد 1393, 19:28 عصر
بستگی به شرایطتون ( مالی و مکان ) داره - اگر امکانش رو دارید در تهران یک شرکت ولو خیلی کوچیک و جمع و جور راه بیندازید می تونید کسب درآمد کنید . من خودم تو شهرستان ( اردبیل ) سه سال شرکت میزبانی وب (مدیران هاست ) داشتم با بالای 1000 مشتری و فقط بخاطر نداشتن شرایط نتونستم شرکت رو به تهران منتقل کنم .

من در تهران هستم و تازه دارم یه شرکت که نمیشه گفت شرکت ولی یه ارائه دهنده پنل پیامکی راه میندازم که تا چند روز دیگه تاپیک معرفیش رو هم میزنم ولی خب میخوام از طراحی وبهم کسب درامد کنم

yasharhi
جمعه 16 خرداد 1393, 19:30 عصر
من در تهران هستم و تازه دارم یه شرکت که نمیشه گفت شرکت ولی یه ارائه دهنده پنل پیامکی راه میندازم که تا چند روز دیگه تاپیک معرفیش رو هم میزنم ولی خب میخوام از طراحی وبهم کسب درامد کنم

دفتر کار داری یا می خواهی بطور فریلنسری ( از خونه ) کار کنی ؟

mohamad_torabi
جمعه 16 خرداد 1393, 19:39 عصر
دفتر کار داری یا می خواهی بطور فریلنسری ( از خونه ) کار کنی ؟

خونگی ولی اگه لازم بشه وام برا دفتر میگرم

vimax23
جمعه 16 خرداد 1393, 20:01 عصر
خونگی ولی اگه لازم بشه وام برا دفتر میگرم

دفتر داشتن خوبه اما پروژه گرفتن به همین راحتی ها نیست ممکنه شما بری خرج کنی واسه دفتر اما پروژه به اون میزان در نیاری ضرر میکنی
به نظرم اول یه کم کار کن به صورت فیری لنسرینگ بعد هم به کمک مشتری هات رزومه جمع کن بعد به فکر شرکت باش
فارسی سازی هم که پول توش نیست چون کاری انجام نمیشه اسکچ بزنی و بعد تبدیل به کدش کنی اون پول توش هست اما به برنامه نویسی اسکریپت نمیرسه
من پروژه برنامه نویسی از 1 میلیون تومن تا 25 میلیون تومن کار کردم منتهی دیزاین 500 هزار تومن تا 1500 هزار تومن بیشتر نتونستم بگیرم البته من فتوشاپ بلد نیستم میدم بیرون تبدیلشو خودم انجام میدم

mohamad_torabi
جمعه 16 خرداد 1393, 20:10 عصر
دفتر داشتن خوبه اما پروژه گرفتن به همین راحتی ها نیست ممکنه شما بری خرج کنی واسه دفتر اما پروژه به اون میزان در نیاری ضرر میکنی
به نظرم اول یه کم کار کن به صورت فیری لنسرینگ بعد هم به کمک مشتری هات رزومه جمع کن بعد به فکر شرکت باش
فارسی سازی هم که پول توش نیست چون کاری انجام نمیشه اسکچ بزنی و بعد تبدیل به کدش کنی اون پول توش هست اما به برنامه نویسی اسکریپت نمیرسه
من پروژه برنامه نویسی از 1 میلیون تومن تا 25 میلیون تومن کار کردم منتهی دیزاین 500 هزار تومن تا 1500 هزار تومن بیشتر نتونستم بگیرم البته من فتوشاپ بلد نیستم میدم بیرون تبدیلشو خودم انجام میدم

الان مثلا باید یکی باهات پایه باشه تا شروع کنیم حتی اگه طراح نبود پنل پیامکی

yasharhi
جمعه 16 خرداد 1393, 20:27 عصر

البته گرفتن پروژه میلیونی هم خیلی خیلی سخته مخصوصا بدون شرکت رسمی. تو شهر من قیمت یک وب سایت رو به لطف نصابان جوملا با یکسال پشتیبانی 40 الی 50 هزار تومن می دونن !!! . جالبش اینجاست که کسانی که تو اردبیل به مغازه ها و شرکت ها برای طراحی سایت مراجعه می کنند تهیه هاست و دامین رو هم تقبل می کنند ! پس کسی که می خواهد وارد فضای طراحی وب باشه باید همه ی مسائل رو در نظر بگیره .
یک مطلب خیلی مهم رو هم خدمتتون عرض کنم . من چند ماهه پیش برای خودم یک سایت می خواستم راه اندازی کنم ( شخصی و فقط برای ارائه نمونه کار و مقالاتم ) ولی وقتی این سایت
http://monstertemplate.ir/
رو دیدم و فهمیدم میتونم با 25 تومن قالبهای زیبا و حرفه ای رو به صورت فارسی شده بخرم بیخیال طراحی شدم و یک قالب از همین جا خریدم . به همین دلیل من سراغ طراحی وب و راه اندازی شرکت طراحی وب نرفتم .
اگر یک روز شرایط جور شد و شریک خوب پیدا کردم شاید شرکت هاستینگ راه انداختم ولی طراحی وب اصلا .

Omid Jackson
جمعه 16 خرداد 1393, 21:01 عصر
البته گرفتن پروژه میلیونی هم خیلی خیلی سخته مخصوصا بدون شرکت رسمی. تو شهر من قیمت یک وب سایت رو به لطف نصابان جوملا با یکسال پشتیبانی 40 الی 50 هزار تومن می دونن !!! . جالبش اینجاست که کسانی که تو اردبیل به مغازه ها و شرکت ها برای طراحی سایت مراجعه می کنند تهیه هاست و دامین رو هم تقبل می کنند ! پس کسی که می خواهد وارد فضای طراحی وب باشه باید همه ی مسائل رو در نظر بگیره .
یک مطلب خیلی مهم رو هم خدمتتون عرض کنم . من چند ماهه پیش برای خودم یک سایت می خواستم راه اندازی کنم ( شخصی و فقط برای ارائه نمونه کار و مقالاتم ) ولی وقتی این سایت
رو دیدم و فهمیدم میتونم با 25 تومن قالبهای زیبا و حرفه ای رو به صورت فارسی شده بخرم بیخیال طراحی شدم و یک قالب از همین جا خریدم . به همین دلیل من سراغ طراحی وب و راه اندازی شرکت طراحی وب نرفتم .
اگر یک روز شرایط جور شد و شریک خوب پیدا کردم شاید شرکت هاستینگ راه انداختم ولی طراحی وب اصلا .

همه دنبال طرح معمولی و فقط داشتن سایت نیستن، بعضی ها دنبال خاص بودن هستن، الآن یه سایت دستم هست که طرف بیشتر میخواد خاص باشه وگرنه همین الآن سایت معمولی رو داره
اینکه بشه مشتری رو قانع کرد خیلی سخته، و پیدا کردن مشتری هم خیلی سخته وگرنه اگه اینطور بود هرکس توی تهران یه دفتر راه مینداخت و پول پارو میکرد
یکم دید ها نسبت به تهران خیلی فرق داره، همینطور که کار توی تهران زیاده، دست هم زیاده، برای گرفتن دفتر مخارج خیلی بالاست، یه دفتر معمولی توی یه قسمت معمولی از شهر حداقل ماهی 1میلیون هستش، جدا از مخارج رفت و آمد، خورد و خوراک، شارژ و ... برای کسی که تازه بخواد شروع به کار بکنه اصلا خوب نیست، چون به جز اینکه چیزی تو جیب نمیمونه تازه کلی هم باید از جیب بده
من دوستانی دارم که آشنا کار براشون جور میکنن و تو خونه انجام میدن کلی هم براشون خوبه

mohamad_torabi
جمعه 16 خرداد 1393, 21:33 عصر
همه دنبال طرح معمولی و فقط داشتن سایت نیستن، بعضی ها دنبال خاص بودن هستن، الآن یه سایت دستم هست که طرف بیشتر میخواد خاص باشه وگرنه همین الآن سایت معمولی رو داره
اینکه بشه مشتری رو قانع کرد خیلی سخته، و پیدا کردن مشتری هم خیلی سخته وگرنه اگه اینطور بود هرکس توی تهران یه دفتر راه مینداخت و پول پارو میکرد
یکم دید ها نسبت به تهران خیلی فرق داره، همینطور که کار توی تهران زیاده، دست هم زیاده، برای گرفتن دفتر مخارج خیلی بالاست، یه دفتر معمولی توی یه قسمت معمولی از شهر حداقل ماهی 1میلیون هستش، جدا از مخارج رفت و آمد، خورد و خوراک، شارژ و ... برای کسی که تازه بخواد شروع به کار بکنه اصلا خوب نیست، چون به جز اینکه چیزی تو جیب نمیمونه تازه کلی هم باید از جیب بده
من دوستانی دارم که آشنا کار براشون جور میکنن و تو خونه انجام میدن کلی هم براشون خوبه

الان شما کسی رو نمیشناسید که با طراحی سایت یا فروش پنل پیامکی همکاری کنه بیشتر پنل پیامکی ایشون مشتری جور کنن و از هر مشتری درصدی دریافت کنن

_mojitaba_
جمعه 16 خرداد 1393, 21:55 عصر
ببخشید vimax23
جان شما پروژه 1500 تومنی (یک میلیون و پانصد هزار تومان) که طراحیش رو خودت نکردی و برنامه نویسی هم نداره چجوری گیر آوردی؟
اصلا مگه طرحش چجوری بوده که شما برا طراحیش انقد گرفتید؟

Omid Jackson
جمعه 16 خرداد 1393, 21:55 عصر
الان شما کسی رو نمیشناسید که با طراحی سایت یا فروش پنل پیامکی همکاری کنه بیشتر پنل پیامکی ایشون مشتری جور کنن و از هر مشتری درصدی دریافت کنن

خب این دوستان کار رو برای خودم میارن دیگه:لبخند: متاسفانه چون کارم همینه آدمای دور خودم اکثرا توی این کارا هستن! برا همین خب اولویت برای اوناست ولی اگر کاری پیش اومد با هم راجع بهش صحبت میکنیم

Omid Jackson
جمعه 16 خرداد 1393, 21:57 عصر
ببخشید امید جکسون جان شما پروژه 1500 تومنی (یک میلیون و پانصد هزار تومان) که طراحیش رو خودت نکردی و برنامه نویسی هم نداره چجوری گیر آوردی؟

شما بالاتر بخونین ببینین این پست من نبوده، این دومین باره منو با یکی دیگه اشتباه میگیرین:لبخند:

vimax23
شنبه 17 خرداد 1393, 03:15 صبح
ببخشید vimax23 جان شما پروژه 1500 تومنی (یک میلیون و پانصد هزار تومان) که طراحیش رو خودت نکردی و برنامه نویسی هم نداره چجوری گیر آوردی؟

من گیر نمیارم :)
تو یه شرکت نسبتا قدیمی کار میکنم مشتری ثابت برای پشتیبانی اینا دارن هم کنارش با چند تا شرکت دیگه قرارداد دارن که کار برنامه نویسی طراحی سکیوریتی کانفیگ سرور خلاصه هر چی مربوط به راه اندازی وب سایت هست انجام میدن
به همین علت میدونم قیمت ها چطوریه ممکنه کسی مفت کار کنه در راه رضای خدا :لبخند: ممکنه یکی همین حدود یا بیشتر کار کنه
شما همونطور که به دوستمون گفتم باید سعی کنی رزومه خوب جمع کنی اوایل قیمت زیاد مهم نیست فکر کن پول تبلیغات داری میدی وقتی خوب رزومت جمع شد یه سی وی تهیه میکنی میتونی پرزنت کنی مشتری هاتو راه واسه درآمد زیاده تو نت مخصوصا این کار هر چقدر شما مغزت کار کنه به همون اندازه در میاری
بعد به فکر دفتر و ثبت شرکت باشی ، ثبت شرکت آسونه چه سهامی خاص چه مسئولیت محدود منتهی گرفتاری داره مالیات و... واسه همین باید قبل از همه اینا کارت رو مشخص کنی

vimax23
شنبه 17 خرداد 1393, 03:19 صبح

چرا ، من تیم نرم افزاری میشناسم که ماهیانه دو سه پروژه 20 25 میلیونی میگیرن البته مشتری خارجی هم میگیرن
اونی که میاد جوملا اسکریپت آماده کار میکنه با اون تیمی که میاد سیستم رو کستوم میکنه کامل روی یه فریم ورک مثل CI زمین تا اسمون فرق داره
شرکت هاستینگ و کلا سایت های تجاری معمولی رو طرف با پول تو جیبی پدرش میاد میره یه ریسلر میگیره میگه 1000 تومن تو ماه :لبخند: آخرش متواری میشه با چندرغاز پول
هر ارزونی از قدیم و ندیم میگن بی حکمت نیست
البته نظر همه دوستان محترمه

Omid Jackson
شنبه 17 خرداد 1393, 12:07 عصر
کلا توی دنیا اگر میخوای موفق باشی باید متفاوت باشی، متفاوت بودن آدم رو خاص میکنه و همین دو تا باعث میشه ارزش هم بره بالا، خب وقتی کسی از یه قالب برای 10 تا سایت استفاده کنه ولی وقتی یکی دیگه برای هر سایت یه قالب اختصاصی بزنه سر تا پا فرق داره، هم از لحاظ پولی هم خیلی چیزای دیگه

mohamad_torabi
شنبه 17 خرداد 1393, 14:07 عصر
کلا توی دنیا اگر میخوای موفق باشی باید متفاوت باشی، متفاوت بودن آدم رو خاص میکنه و همین دو تا باعث میشه ارزش هم بره بالا، خب وقتی کسی از یه قالب برای 10 تا سایت استفاده کنه ولی وقتی یکی دیگه برای هر سایت یه قالب اختصاصی بزنه سر تا پا فرق داره، هم از لحاظ پولی هم خیلی چیزای دیگه

بله الان بعضی از برنامه نویسان وب قالب رو ریپ میکنن اختصاصی میکنن کپی رایتم تو فوتر مینویسن :لبخند: بعد سی ام اسی رو که از قبل نوشتن روش میزارن و تحویل مشتری میدن همین الان ما کجای این بین قرار داریم؟

Omid Jackson
شنبه 17 خرداد 1393, 16:45 عصر
بله الان بعضی از برنامه نویسان وب قالب رو ریپ میکنن اختصاصی میکنن کپی رایتم تو فوتر مینویسن :لبخند: بعد سی ام اسی رو که از قبل نوشتن روش میزارن و تحویل مشتری میدن همین الان ما کجای این بین قرار داریم؟

اتفاقا توی یکی از گروه های فیس بوک دوستان خیلی شاکی بودن از این موضوع، منم توی پست اولم گفتم

اگر از قالب آماده استفاده کنین و فقط فارسی سازی کنین جز اینکه بازار رو دچار بحران کنین کار خاصی نمیکنین
اینجور آدما رو نمیشه اسمشون رو گذاشت طراح و خب مطمئنا پولی هم که میگیرن به اسم طراحی پول درست نیست که این برمیگرده به اعتقادات هر شخص و در همه ی اصناف این چیزا هست
استفاده از فریم ورک فرق داره با این چیزا، منظورم به کسی که از فریم ورک استفاده میکنه نیست
یه سری یکی از آشنا ها همه جا میگفت من وبمسترم، طراح سایتم، برنامه نویس سایتم و ...، بعد اونوقت وبلاگ رو درخواست میداد با همون دامین ثبت میکردن، مثلاً اگر omid.blogfa.com بود اون رو با omid.com ثبت میکردن
اینجور آدما رو زیاد جدی نگیرین، تو جو هستن

یه مسئله دیگه هم هست! من خیلی دیدم بچه های برنامه نویس دست بعضیا رو رو میکنن وقتی قالب رو ریپ میکنن، همه جا از این آدما هستن که دست دروغگو ها رو رو کنن

یکم با ترس پست میدم، چند بار میخونم که یه وقت کسی رو ناراحت نکنم، اگر به کسی بی احترامی کردم و ناراحت شدن نا خواسته بوده و از همینجا عذرخواهی میکنم

mohamad_torabi
شنبه 17 خرداد 1393, 17:03 عصر
خب در همین تاپیک از کسانی که تمایل به همکاری در زمینه پیامکی رو دعوت به همکاری میکنم دوستانی که علاقه دارن اعلام کنند

mohamad_torabi
شنبه 17 خرداد 1393, 17:05 عصر
اتفاقا توی یکی از گروه های فیس بوک دوستان خیلی شاکی بودن از این موضوع، منم توی پست اولم گفتم

اینجور آدما رو نمیشه اسمشون رو گذاشت طراح و خب مطمئنا پولی هم که میگیرن به اسم طراحی پول درست نیست که این برمیگرده به اعتقادات هر شخص و در همه ی اصناف این چیزا هست
استفاده از فریم ورک فرق داره با این چیزا، منظورم به کسی که از فریم ورک استفاده میکنه نیست
یه سری یکی از آشنا ها همه جا میگفت من وبمسترم، طراح سایتم، برنامه نویس سایتم و ...، بعد اونوقت وبلاگ رو درخواست میداد با همون دامین ثبت میکردن، مثلاً اگر omid.blogfa.com بود اون رو با omid.com ثبت میکردن
اینجور آدما رو زیاد جدی نگیرین، تو جو هستن

یه مسئله دیگه هم هست! من خیلی دیدم بچه های برنامه نویس دست بعضیا رو رو میکنن وقتی قالب رو ریپ میکنن، همه جا از این آدما هستن که دست دروغگو ها رو رو کنن

یکم با ترس پست میدم، چند بار میخونم که یه وقت کسی رو ناراحت نکنم، اگر به کسی بی احترامی کردم و ناراحت شدن نا خواسته بوده و از همینجا عذرخواهی میکنم

اون که 100 در صد ولی قبول دارین شما یه قالب رو که دوست دارین رو میونید از همون سایت ارائه دهنده دانلود کنید نه ریپ ها و برای خودتون سفارشی کنید و استفاده کنید یعنی سایت خودتون رو اپ کنید باهاش نه بفروشیدش این کار رو دوستا قبول دارن؟