PDA

View Full Version : MFC و Qt

pishvaei
جمعه 16 خرداد 1393, 23:04 عصر
آیاپروژه‌ای که با استفاده از کتابخانه MFC نوشته‌ام ، میتوانم با Qt سازگار کنم . هدفم یکی استفاده از قابلیت cross platform است و یکی استفاده از قدرت کیوت .

pswin.pooya
جمعه 16 خرداد 1393, 23:09 عصر
آیاپروژه‌ای که با استفاده از کتابخانه MFC نوشته‌ام ، میتوانم با Qt سازگار کنم . هدفم یکی استفاده از قابلیت cross platform است و یکی استفاده از قدرت کیوت .

باید از اول بنویسی، لااقل UI رو.

میتونم بگم Qt به مراتب از MFC ساده تر هست.

pishvaei
جمعه 16 خرداد 1393, 23:40 عصر
باید از اول بنویسی، لااقل UI رو.

میتونم بگم Qt به مراتب از MFC ساده تر هست.
در پروژه‌ام تقریبا تمامی کنترلها سفارشی است . منو ، لیست باکس ، چک باکس ، رادیو ، کمبو ، درخت ، ادیت ، دکمه و ... . چون زمانی که شروع کردیم خیلی از اینها فارسی و rtol نبود . به نظر شما همه را بریزم دور ؟ :گریه: . در کیوت همه را راحت میتوانم rtol و فارسی ویا سفارشی داشته باشم ؟

alamate_aoal
شنبه 17 خرداد 1393, 01:49 صبح
برای کیوت4 یه فریم‌ورک تحت نام Qt/MFC Migration و به عنوان یک solution بود.
http://doc.qt.digia.com/solutions/4/qtwinmigrate/winmigrate-walkthrough.html
به نظرم ارزش دیدن هم نداره!

در کیوت همه را راحت میتوانم rtol و فارسی ویا سفارشی داشته باشم ؟
بله

کامبیز اسدزاده
شنبه 17 خرداد 1393, 10:33 صبح

خیر نمیتوانید به طول کامل سازگار کنید.

شما تنها میتوانید موارد مربوط به کتابخانه های استاندارد C++‎‎ رو بدون بازنویسی مجدد در کیوت فراخوانی کنید.
موارد مربوط به طراحی UI رو باید از اول پیاده سازی کنید.
توابع و API های مربوط به ویندوز رو هم باید مجددا پیاده سازی کنید.

و در نهایت یه اشاره کنم که MFC مربوط به ویندوز هستش حتی اگه برنامتون رو در ویندوز سازگار کنید در صورتی که کاملا به Qt مجددا بازنویسی نکنید نخواهید توانست در ایستگاه های یونیکسی اجراش کنید.