View Full Version : مشورت و راهنمايي جهت طراحی وب سایت حرفه ای شبیه kerio.com
mrhamed
شنبه 17 خرداد 1393, 13:19 عصر
سلام عرض میکنم خدمت اساتید محترم
ما برای شرکتمون قصد داریم یک وب سایت حرفه ای و ترجیحا چند زبانه طراحی کنیم و البته خودمون هم با وب و PHP آشنا هستیم، اما برای شروع کار نمیدونیم (در واقع تجربه نداریم) با چه ابزاری کارو شروع کنیم.
با توجه به نمونه سایت kerio.com (http://kerio.com) و اینکه هر چند ماه کلا تـم و شکلو شمایلش عوض میشه، بر مبنای تجربه شما دوستان
برای دستیابی به یک وب سایت حرفه ای درخور شرکتمون و همچنین:
-->تغییر شکلو شمایلش هر چند ماه یکبار
-->چند زبانه بودن
-->توسعه آسان و سریع
-->نگهداری آسان
کار را به چه ابزاری شروع کنیم؟
-->از cms استفاده کنیم؟ مثل وردپرس، جوملا، دروپال و ...
-->آیا فریمورک خاصی مناسب با نیازهای ما وجود دارد؟
خواهشمندیم نظرات و تجربه های خودتون را با ما به اشتراک بگذارید، با تشکر فراوان
ab.ali
شنبه 17 خرداد 1393, 13:43 عصر
من کلا خیلیث تجربه ندارم ولی در جواب سوال اولتون باید بگم به نظرم بهتره از wordpress و کلا cms استفاده کنید چون نوشتن یک cms باز خودش یک مدتی زمان می بره و فکر کنم اگر از framework استفاده کنید بهتره چون سایتتون به نظر سنگین می آد !
mohamad_torabi
شنبه 17 خرداد 1393, 14:14 عصر
اگر عجله دارید از سی ام اس هایی چون وردپرس و جوملا و دات نت نیوک استفاده کنید که من پیشنهاد میکنم اگر با پی اچ پی اشنا هستید وردپرس و اگر با ای اس پی با دات نت نیود کار کنید و برای طراحی هم بسته به نظر خودتون داره کا رعالی تک میخواید خودتون طراحی کنید و اگر کار یکنواخت و کار راهنداز میخواید فری ورک اونم بوت
vimax23
شنبه 17 خرداد 1393, 14:40 عصر
سلام عرض میکنم خدمت اساتید محترم
ما برای شرکتمون قصد داریم یک وب سایت حرفه ای و ترجیحا چند زبانه طراحی کنیم و البته خودمون هم با وب و PHP آشنا هستیم، اما برای شروع کار نمیدونیم (در واقع تجربه نداریم) با چه ابزاری کارو شروع کنیم.
با توجه به نمونه سایت kerio.com (http://kerio.com) و اینکه هر چند ماه کلا تـم و شکلو شمایلش عوض میشه، بر مبنای تجربه شما دوستان
برای دستیابی به یک وب سایت حرفه ای درخور شرکتمون و همچنین:
-->تغییر شکلو شمایلش هر چند ماه یکبار
-->چند زبانه بودن
-->توسعه آسان و سریع
-->نگهداری آسان
کار را به چه ابزاری شروع کنیم؟
-->از cms استفاده کنیم؟ مثل وردپرس، جوملا، دروپال و ...
-->آیا فریمورک خاصی مناسب با نیازهای ما وجود دارد؟
مگه نمیگین با php آشنا هستین یکی از فریم ورکهاشو پیشنهادم yii و ci هست کستوم کنین برای خودتون همه اینایی که گفتی شما رو داره
cms ها معمولا کد اضافه زیاد توشون دارن و امنیتش 50 50 هست چون که برنامه نویس های مختلف توسعه میدنش و اگر باگی پیدا بشه ممکنه پچش دیر بیاد : اما دروپال به نظرم اول هست اکثر سایت های مهم امریکایی که پرتال دارن از این برنامه استفاده میکنن دولت امریکا هم ساپورتش میکنه و بعد وردپرس هست که البته بیشتر به درد بلاگ میخوره تا پرتال البته تو ایران مثل ترشی لیته از این برای هر چیزی استفاده میکنن چون ساده هست کار باهاش و سوم جوملا هست که توسعه دهنده ایرانی زیاد داره زنبق مریم کلثوم و ....:لبخند: با اسمای مختلف منتشر شدن
omidabedi
شنبه 17 خرداد 1393, 17:02 عصر
بهترین گزینه برای شما cms دروپال هست
چرا که براحتی قابل توسعه هست
مدیریتش اسان هست
از امنیت بالایی برخورداره
و بسیار انعطاف پذیر هست بخصوص در چندزبانه بودن
علاوه بر همه ی این ها خود سایتی ک معرفی کردید از drupal استفاده میکنه
mrhamed
شنبه 17 خرداد 1393, 17:25 عصر
بهترین گزینه برای شما cms دروپال هست
چرا که براحتی قابل توسعه هست
مدیریتش اسان هست
از امنیت بالایی برخورداره
و بسیار انعطاف پذیر هست بخصوص در چندزبانه بودن
علاوه بر همه ی این ها خود سایتی ک معرفی کردید از drupal استفاده میکنه
سلام دوست عزیز شما منبعی دارید که بگه سایت کریو با دروپال ساخته شده؟
omidabedi
شنبه 17 خرداد 1393, 20:41 عصر
add on ها و extension برای تشخیص cms برای کروم و فایرفاکس موجود هست نصب کنید
vimax23
شنبه 17 خرداد 1393, 20:46 عصر
سلام دوست عزیز شما منبعی دارید که بگه سایت کریو با دروپال ساخته شده؟
https://wappalyzer.com/download
mrhamed
یک شنبه 18 خرداد 1393, 11:32 صبح
ممنون از دوستان بابت این همه لطف و محبت،
امروز با یکی از دوستان که کمی در جوملا فعال هستن صحبت کردیم... ایشون میگفتند: هرگز سایت رو روی cms نبرید زیرا اگر خودش امن باشه ماژولهایی که استفاده میکنید و فیری هستن به هیچ وجه امن نیستن و ... اگر هم میخواهید استفاده کنید هیچ ماژول فیری استفاده نکنید و یه تیم بگیرید واسه نوشتن ماژول توسط خودتون و...!!!
حالا بحث ما تعصب خاصی روی cms خاصی نیست.سوال ما اینه آیا واقعن جوملا، وردپرس یا دروپال و... تا این حد غیرقابل اطمینان هستن؟ از آنجایی که شرکت ما فعال در ضمینه امنیت هست لذا نباید سایت ما دچار مشکل امنیتی باشه و حداقل ریسک پذیری مدنظر ماست.
omidabedi
یک شنبه 18 خرداد 1393, 12:21 عصر
دوست عزیز cms ها بدلیل open source بودن چ خودشون چ افزونه هاشون از امنیت بالایی برخوردارند
هر cms ماژول های معروفی داره بذای هر کار و مطمئنا پشت هر ماژول معروفی که داره یک تیم قدرتمند پشتیبانیش میکنن
بطور مثال دروپال که نسخه ی 5
افزونه ی تماس با ما و فرم ساز و view و .... در هسته نداشت و باید ماژولش رو نصب میکردی
ورژن 7 افزونه ی contact و cck اومدن جزء هسته در ورژن 8 هم افزونه ی views
علاوه بر همه ی این ها دروپال یک CMF هست یعنی content management framework یعنی با دروپال میشه وردپرس و جوملا ساخت!!
هر برنامه ای هر cmsای بدون باگ نمیشه و امنیت 100% نداره پس بهتر اینه که از اسکریپت های open source استفاده کنید که این باگ ها سریع patch بشن
علاوه بر این تنها امنیت برای پروژه ی شما مهم نیست بلکه مدیریت و پنل مدیریت هم مهم هست که در صورتی که بخواید اسکریپت اختصاصی بنویسید که پنل مدیریتی جامعی داشته باشه هزینتون سرسام اور میشه
همچنین سایت های بزرگی تو دنیا مثل سایت کاخ سفید (امنیت بسیار مهم هست تو این سایت نه؟) سایت های خبری بزرگ از دروپال و بهتر بگم از cms ها استفاده میکنن
برای کار شما جوملا که اصلا قبول ندارم
وردپرس بسیار عالی هست اما نه برای کار شما
دروپال میتونه بصورت کلی و بدون نیاز به برنامه نویسی ماژول جداگانه کار شمارو انجام بده
همه ی این ها طبق تجربه ی شخصی هست میتونید بیشتر هم تحقیق کنید اما خب بهتر از افرادی تحقیق کنید که تجربه داشته باشن در زمینه ی cms ها
علاوه بر cms میتونید از فریم ورک yii استفاده ببرید که بهترین فریم ورک php هست فعلا لاراول هم همینطور اما خب همونطور که گفتم اگر پروژه ی بزرگی هست و میخواید به نحو خوبی انجام بشه هزینتون خیلی بالا میره
در صورتی که با دروپال با هزینه ی کمتر قابل انجامه
اینم بگم که دروپال با فریم ورک سیمفونی 3 نوشته شده
vimax23
یک شنبه 18 خرداد 1393, 16:01 عصر
ممنون از دوستان بابت این همه لطف و محبت،
امروز با یکی از دوستان که کمی در جوملا فعال هستن صحبت کردیم... ایشون میگفتند: هرگز سایت رو روی cms نبرید زیرا اگر خودش امن باشه ماژولهایی که استفاده میکنید و فیری هستن به هیچ وجه امن نیستن و ... اگر هم میخواهید استفاده کنید هیچ ماژول فیری استفاده نکنید و یه تیم بگیرید واسه نوشتن ماژول توسط خودتون و...!!!
حالا بحث ما تعصب خاصی روی cms خاصی نیست.سوال ما اینه آیا واقعن جوملا، وردپرس یا دروپال و... تا این حد غیرقابل اطمینان هستن؟ از آنجایی که شرکت ما فعال در ضمینه امنیت هست لذا نباید سایت ما دچار مشکل امنیتی باشه و حداقل ریسک پذیری مدنظر ماست.
امنیت تو نت 100 درصد نیست این دوست شما که این حرف رو زده در مورد جوملایی گفته که به نظرم مزخرف ترین cms هست هر ایرانی هم تو خونه نشسته با اسم های مختلف داده اینو بیرون بعد با وقاحت اسکریپت رایگان رو فروخته به سازمان های مختلف دولتی که هر کدوم یه بار هک شدن بی خیالش شدن اختصاصی دادن بیرون نوشتن!
شما هر کدی بنویسی چون آدمیزادی امکان خطای کدنویسی و به وجود آوردن باگ تو سیستم رو میتونی به وجود بیاری که یکی دیگه از این باگ بهت حمله کنه
من نمیدونم وقتشو دارین یا نه اگر وقت ندارین همونطور که اول بهتون گفتم دروپال رو استفاده کنین به نسبته وردپرس و جوملا به نظرم پایداری بهتری داره منتهی کار باهاش کمی بیشتر زمان میبره
اینطوری هم نیست که ماژول فیری به هیچ وجه امن نیست! خود همین اسکریپت رایگانه اما برنامه نویس های متعدد و مهم تر اسپانسر های قدرتمندی داره وقتی دولت امریکا خودش پشت این برنامه پشتیبانی میکنه دیگه نباید تردید زیادی به دلتون راه بدین
بعد برام جالبه شما اول میگین php وارد هستین بعد میگین فعال تو زمینه سکیوریتی پس نباید حتی سورس باگ دار بگیرین مشکلی داشته باشین خودتون میتونین رفعش کنین دیگه! حالا بخوایین به ترتیب بررسی کنین کلی وقت شما رو میگیره وقت ندارین از همین دروپال استفاده کنین!
اگر وقتشو دارین من با ci کار کردم عالیه با yii هم کار کردم عالیه فقط باید یه مدت با هر دو تا کار کنین هر چی بخوایین میتونین کستوم کنین
mrhamed
یک شنبه 18 خرداد 1393, 17:28 عصر
امنیت تو نت 100 درصد نیست این دوست شما که این حرف رو زده در مورد جوملایی گفته که به نظرم مزخرف ترین cms هست هر ایرانی هم تو خونه نشسته با اسم های مختلف داده اینو بیرون بعد با وقاحت اسکریپت رایگان رو فروخته به سازمان های مختلف دولتی که هر کدوم یه بار هک شدن بی خیالش شدن اختصاصی دادن بیرون نوشتن!
شما هر کدی بنویسی چون آدمیزادی امکان خطای کدنویسی و به وجود آوردن باگ تو سیستم رو میتونی به وجود بیاری که یکی دیگه از این باگ بهت حمله کنه
من نمیدونم وقتشو دارین یا نه اگر وقت ندارین همونطور که اول بهتون گفتم دروپال رو استفاده کنین به نسبته وردپرس و جوملا به نظرم پایداری بهتری داره منتهی کار باهاش کمی بیشتر زمان میبره
اینطوری هم نیست که ماژول فیری به هیچ وجه امن نیست! خود همین اسکریپت رایگانه اما برنامه نویس های متعدد و مهم تر اسپانسر های قدرتمندی داره وقتی دولت امریکا خودش پشت این برنامه پشتیبانی میکنه دیگه نباید تردید زیادی به دلتون راه بدین
بعد برام جالبه شما اول میگین php وارد هستین بعد میگین فعال تو زمینه سکیوریتی پس نباید حتی سورس باگ دار بگیرین مشکلی داشته باشین خودتون میتونین رفعش کنین دیگه! حالا بخوایین به ترتیب بررسی کنین کلی وقت شما رو میگیره وقت ندارین از همین دروپال استفاده کنین!
اگر وقتشو دارین من با ci کار کردم عالیه با yii هم کار کردم عالیه فقط باید یه مدت با هر دو تا کار کنین هر چی بخوایین میتونین کستوم کنین
ممنون از پاسختون من خودم php کار میکنم و عرض کردم شرکت(ما) ضمینه کاریش امنیتــه، و البته نه توی وب بلکه توی نتورک
sadeghbayan
شنبه 11 مرداد 1393, 10:37 صبح
صد درصد از cms استفاده کنید
و cms پیشنهادی هم دروپاله چون خیلی راحت میشه توسعه داد وب سایت رو .
وب پن (http://webpen.ir/)
تماس با ما (http://webpen.ir/content/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7)
r4hgozar
شنبه 11 مرداد 1393, 17:19 عصر
سلام.
من خیلی در این مورد تحقیق کردم.
شاید حدود 6 ماه.
اون موقع که خودم در حال یادگیری دیزاین بودم.
الان خودم در حال ثبت یک شرکت هستم. البته من ASP MVC کار می کنم. ولی تفاوتی نداره شما هم می تونید PHP کار کنید.
من دارم یک CMS آماده می کنم.شاید 2 سال هم تکمیل کردنش طول بکشه.
اگه آینده برای کارتون می خواین به هیچ عنوان سراغ هیچ CMS نرین. چون مشتریاتون فقط دفعه اول میان سراغتون. اگه بازدید و مطالب بالا بره هر چی هم بهینه کنین سایتتون رو بازم نمی تونین درستش کنین.
به عنوان مثال یک سایت خبری هست که نمی تونم اسم ببرم در ابتدا ما این رو با وردپرس طراحی کردیم و بعد که سرعتش پایین اومد و اون رو با یک از دوستان برنامه نویس که 5 سال رو CMS مخصوص خودش کار کرده بود آوردیم. وقتی از پایگاه خبریش یعنی مطالبش query گرفتیم یک بانگ 30 مگابایتی تبدیل شده بود به یک بانک 30 کیلوبایتی در یک مدیریت محتوای خصوصی.
نمی شه بیشتر رو پایین بودن کارکرد CMS های مجانی حرف زد. سایت های نصبتا بزرگ هم با اینا پیاده میشن. اما واقعا دردسر دارن. هم توسعشون و هم پشتیبانیشون و مخصوصا فضای هاست که معمولا شرکت های هاستینگ بخاطر فضا و cpu که اششغال می کنن ردتون می کنن.
موفق باشید
omidabedi
یک شنبه 12 مرداد 1393, 02:02 صبح
تاریخ تاپیک رو ببینید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.