View Full Version : حرفه ایjavascript
azam2005
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 13:17 عصر
سلام دوستان یاد گرفتن syntax دستورات یه چیزیه یادگیری تکنیکهای برنامه نویسی یه چیزه دیگه
من syntax دستورات javascript را بلدم مثل c اما نمیدونم چطور با Asp.netهماهنگ بشم چطور ازش استفاده کنم
کلا تکنیکهای استفاده از آن وبهینه سازی وکد نویسی حرفه ای با آن را بلد نیستم
کسی کمکم کنه ممنون میشم
iekrang
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 12:26 عصر
شما میتونید از برنامه های نوشته شده قبلی ایده بگیرید.و بسته به نیازتون برنامه رو بنویسید. سایتهای زیادی هستند که جاوا اسکریپت های جالب و به درد بخوری داره.
sh_mohsen taki
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 15:51 عصر
قربون دستت اگه یادگرفتی به من هم یاد بده چون من تنها می تونم توی محیط اچ تی ام ال کد ازش استفاده کنم و در محیط عادی نمی تونم حتی یک لینک یا فراخونی بهش بدم
archangel
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 23:55 عصر
البته به نظر من صرفنظر از syntax، برنامهنویسی جاوا اسکریپت دنیای خودش رو داره و شما باید با این دنیا آشنا باشین تا بتونین ازش استفاده کنین. مثلاً اشیاء مهمی مثل document، window، navigator رو بشناسین و با طریقهی دسترسی به اجزاء صفحه با استفاده از DOM آشنا باشین. و همچنین همون طوری که iekrang گفت از تکنیکهای لازم اطلاع داشته باشید که البته انواع و اقسام این تکنیکها رو به راحتی میشه توی اینترنت به صورت آماده پیدا کرد. اما همون طور که گفتم به نظر من باید ابتدا بدونین تو این دنیا چی به چیه و چجوری میشه به اجزاء مختلف یه صفحهی وب دسترسی پیدا کرد و اونها رو تغییر داد. در این زمینه علاوه بر جاوا اسکریپت باید با CSS هم تا حد مناسبی آشنا باشید. چون بسیاری از تکنیکهای پویاسازی صفحات وب یا اصطلاحاً DHTML ترکیبی از جاوا اسکریپت و CSS هست.
azam2005
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 07:50 صبح
میشه چند تا sample خوب معرفی کنید یا آموزشی کامل از javascriptالبته منظورم دستورات if for while function و این چیزا نیست search کردم ولی اطلاعات جالبی بدست نیاوردم
در ضمن چگونگی استفاده از این دستورات در Asp.net و ارتباط با جداول بانک اطلاعاتی و هر چیز دیگه ای که مهم است و من نمیدونم و میتونه کمکک کنه به من معرفی کنید ممنون میشم
archangel
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 09:22 صبح
از هر کتاب آموزش جاوا اسکریپت میتونین استفاده کنین. ebook هم چیز خوبیه و کتابهای بهتری نسبت به کتابهای ترجمه شدهی فعلی در بازار ایران، توشون پیدا میشه. اگه با خود جاوا اسکریپت آشنایی نسبی داشته باشین و کمی کار کرده باشین، میتونین از کتابهای مرجع جاوا اسکریپت هم استفاده کنین که چیزهای خیلی خوبی تو این زمینه هست. من که خودم همین کار رو میکنم و از یه eBook ای به اسم Javascript Reference Gold Bible استفاده میکنم. خیلی محشره.
من شخصاً کتابی که بیاد برنامهنویسی جاوا اسکریپت رو در ASP.NET آموزش بده ندیدم. هرچی هست فقط خود جاوا اسکریپته.
pooyanm
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 00:04 صبح
شما اگر به جای کد نویسی بسیار با js به دنبال کتابخانه هایی برای به کارگیری js و AJAX در
Asp باشی به نتیجه ای سریعتر و مطمئن تر خواهی رسید و در منطق Asp سردرگمی برای شما پیش نخواهد آمد. این ابزارها صفحات Client و اجزای JavaScript و Html و CSS را با ترکیبی از منابع Server به کمک action هایی مرتبط کرده و در شما این احساس را ایجاد می کنه که در محیط گرافیکی ویندوز یک برنامه کاربردی را توسعه می دی و بین سرور و کلاینت فاصله ای وجود نداره که این قسمتی از نظریه وب 2 را پوشش می ده.
البته چون من دیگه با Asp کار نمی کنم نمی تونم ابزاری را معرفی کنم و پیدا کردن اینها
به عهده خود شما و دوستان Asp کاره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.