View Full Version : طراحی رسپانسیو
pary_daryayi
دوشنبه 19 خرداد 1393, 08:36 صبح
برای اینکه قالبمون رسپانسیو باشه بنظرتون بهتره از فریم ورک هایی مثل بوت استرپ استفاده کنیم یا اینکه خودمون رسپانسیو بنویسیم ؟
و اینکه با این فریم ورک های آماده هر قالبی رو میشه ایجاد کرد ؟
saeed-71
دوشنبه 19 خرداد 1393, 09:44 صبح
همه جوره میتونی.
بوت استرپ کارتو راحت تر میکنه
e_a_23
دوشنبه 19 خرداد 1393, 10:20 صبح
بهتره از یه فریم ورک مثلا بوت استرپ استفاده کنی. کارتو خیلی راحت تر و سریع ترمی کنه نسبت به اینکه بخوای خودت از اول همه ی کارا رو انجام بدی.
uthman
دوشنبه 19 خرداد 1393, 11:17 صبح
اگه خودت توانایی ساختش رو داری از فریمورک استفاده نکن ، فریم ورک برای کسایی که نمی تونن خودشون رسپانسیو بزنن. زمانی که از فریم ورک هایی مثل بوت استراپ استفاده میکنی در آخر کار شما از بیشتر کلاس ها و کدهای جاوا اسکریپ اون استفاده ای نکرده اید و فقط باعث سنگین کردن سایت خود میشید .
pary_daryayi
دوشنبه 19 خرداد 1393, 11:20 صبح
با بوت استرپ کار کردم ولی اینکه بخوایم هر قالبی رو باهاش ایجاد کنیم ، یک مقدار وقت گیر هست .
امروز شروع کردم به طراحی رسپانسیو .
یک نمونه ی ساده ایجاد کردم ،
فقط در مورد چیدمان منو و فوتر در حالت موبایل ، ممنون میشم نظرتون رو بگید تا بهتر انجامش بدم .
vimax23
دوشنبه 19 خرداد 1393, 13:59 عصر
بوت استرپ فقط سنگین میکنه کارتو من نمیدونم چرا همه عاشق اینن چون اسونه کار واسه مشتریتت هم هست من فکر نمیکنم دیگه ریسپانسیو کردن کاری داشته باشه فقط باید واسه سه جور دیوایس کد بزاری
pary_daryayi
دوشنبه 19 خرداد 1393, 17:13 عصر
یک سوال در مورد طراحی رسپانسیو .
من به این نتیجه رسیدم که اگه برای Tablet Layout کلاسی تعریف نکنیم کلاسهای Default Layout رو میپذیره و
اگه برای Wide Mobile هم تعیین نکنیم از کلاسهای Mobile Layout ارث میبره .
یعنی اگه قراره حالت tablet و default شبیه هم باشن بهتره فقط برای default تعریف کنیم و
اگه قراره حالت wide mobile و mobile شبیه هم باشن بهتره فقط برای حالت mobile تعریف بشه .
اینطوری خیلی کدها تکرار نمیشن . درسته ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.