ورود

View Full Version : سوال: مشکل با ole container

soft-c
دوشنبه 19 خرداد 1393, 09:24 صبح
سلام
من یک word از طریق ole container باز کردم . ولی حلا چند تا مشکل دارم :
وقتی ورد را می بندم ، برنامه هم بسته میشه . چه طوری میشه جلوی این کار را گرفت . یعنی 2 تا کار بشه کرد ، یا اینکه وقتی ورد بسته میشه به صورت خودکار ذخیره بشه (در مسیری که تعیین می کنیم) یا اینکه کل برنامه بسته نشه و وقتی ورد را می بنده بعد الزام به زدن دکمه save را داشته باشه .(برنامه دلفی هم بسته نشه)
عقاب سیاه
دوشنبه 19 خرداد 1393, 09:30 صبح
یه فرم جدا بسازین و
ole container را داخلا اون بزارید
حالا رویداد های فرم مثل on close کمکتون میکنه

برای ذخیرش یه save to stream داره که استریم فقط از طریق خود شی ole container باز میشه مجددا پس میتونید همون را سیو کنید که راحت بازیابی بشه
اما میشه به عنوان یه فایل ورد معمولی هم سیوش کرد ولی هم با توجه با حجم فایل زمان بر میشه عملیات سیو هم فکر میکنم نیازی نباشه

soft-c
دوشنبه 19 خرداد 1393, 14:00 عصر
خوب اینطوری کاربر فقط با بستن فرم می تونه متن را ذخیره کنه و فکر می کنم این از لحطاظ کاربر پسند بودن مشکل داشته باشه .راهی نداره که یک دکمه ای چیزی روی فایلی که باز میشه قرار بگیره که هر وقت خواست ذخیره کنه ؟
عقاب سیاه
دوشنبه 19 خرداد 1393, 14:08 عصر
خوب لزوما این طور نیست
میتونید بعد از بسته شدن اون فرم از کاربر بپرسید که می خواهد ذخیره کنه یا نه ...
ولی استفاده اینجوری از ورد دردسرش واقعا زیاده
یادمه اگه پنل روی اون فرم می زاشتیم و Align می دادیم تو یکی از جهت ها نشونش میداد (دقیقا خاطرم نیست) ولی اخر نتیجه جالبی نداشت
ولی میتونید کلید های میانبر بزارید مثل Cntrl+ S و...

soft-c
دوشنبه 26 خرداد 1393, 13:47 عصر
من olecontainer رل توی یک پنل گذاشتم و تونستم یک باتن روی اون بگذارم . ولی وقتی روی باتن در ورد کلیک می کنم ، منوی بالای ورد کامل حذف میشه .

عقاب سیاه
دوشنبه 26 خرداد 1393, 16:42 عصر
من olecontainer رل توی یک پنل گذاشتم و تونستم یک باتن روی اون بگذارم . ولی وقتی روی باتن در ورد کلیک می کنم ، منوی بالای ورد کامل حذف میشه .
الان به ذهنم رسید اگه ورد را ماکسیموم کنید که ورد مثلا توی فرم 1 هست
حالا یک فرم 2 بسازید و Bottom و StayOnTop کنید شاید بتونید یه پنل داشته باشید
البته تست نکردم
ولی روی خود فرمی که ورد قرار داره اون قدری که من تلاش کردم کاره خوب و تمیزی از آب در نمیومد

soft-c
جمعه 30 خرداد 1393, 12:47 عصر
الان به ذهنم رسید اگه ورد را ماکسیموم کنید که ورد مثلا توی فرم 1 هست
حالا یک فرم 2 بسازید و Bottom و StayOnTop کنید شاید بتونید یه پنل داشته باشید
البته تست نکردم
ولی روی خود فرمی که ورد قرار داره اون قدری که من تلاش کردم کاره خوب و تمیزی از آب در نمیومد
کمک خیلی خوبی بود .