ورود

View Full Version : دسترسی به یک آبجکت از اکتویتی دیگر

hesam.98
دوشنبه 19 خرداد 1393, 12:32 عصر
درود و خسته نباشید خدمت اساتید
من توی یه قسمت از برنامم گیر کردم ..http://parsicoders.com/images/smilies/sad.gif لطفا هرکی چیزی بلده بگه

******من از Basic4android استفاده میکنم

سوال 1 :میخوام از توی یه اکتویویتی دیگه Visible یک Label رو که توی یه اکتویتی دیگه هست فالس "ترو" کنم یا برعکس ..
سوال 2 : و این تغییر سیو بشه ...(ینی اگه کاربر برنامه رو بست دوباره همه چی نشه مث اولش ! )
دوستان من تغریبا مبتدی هستم و اگه میشه کامل توضیح بدین .. خیلی سپاسگزارhttp://parsicoders.com/images/smilies/heart.gif

parvizwpf
دوشنبه 19 خرداد 1393, 13:20 عصر
میتونید یک متغیر سراسری داشته باشید بصورت static
static Boolean visibleStatus=false;
دیگه این متغیر در کل برنامه و اکتیویتی ها در دسترس خواهد بود. هنگام نیاز این مقدار رو true false کنید.

hesam.98
دوشنبه 19 خرداد 1393, 13:47 عصر
مرسی از پاسخت .. من دیگه واقعا نا امید شده بودم از سوال کردن توی انجمن ها چون هیشکی جواب نمیداد

داش ولی اینو کجای برنامه استفاده کنم ؟ توی Sub Globals ؟ کجا ؟

چجوری فراخوانیش کنم که فالس یا ترو بشه ؟
مثلا رویدادش رو توی زدن یه دکمه چی بنویسم ؟

و چجوری این تغییر ذخیره بشه ینی اگه کاربر رفت بیرون یا حتا بروزرسانی کرد این حفظ بشه

یه خرده کامل تر توضیح بده .. مرسی

parvizwpf
دوشنبه 19 خرداد 1393, 22:51 عصر
1- میتونی یه کلاس برای تمام استاتیکها بسازی و تمام مقادیر استاتیک رو اونجا بریزی.

public class StaticObjects{
public static Boolean visibleStatus = false;
}

2- فراخوانی :
myBooleanVar = StaticObjects.visibleStatus;
دقیقا مثل یک متغیره.
3- کد بالا مقدارش رو میخونه اینم بهش مقدار میده:
StaticObjects.visibleStatus= true;
4- استاتیک مقدارش آخرین چیزی که بهش میدی رو نگه میداره. اول ران شدن برنامه ایجاد و تا موفع بسته شدن برنامه توی حافظه میمونه.

hesam.98
سه شنبه 20 خرداد 1393, 07:49 صبح
مرسی مهندس .. کارت درسته .. ولی داداش من یه بازی مرحله ای دارم درست میکنم ... اگه سیو نشه بدرد نمیخوره

یه بازی مثل آفتابه که مرحله هاش قفله و تا وقتی که مرحله قبل قفل رو رد نکردی قفل مرحله بعد باز نمیشه توی لیست ...

من چون اون قفلا جریانشونو بلد نیستم میخوام کل لیبل رو فالس کنم و بگم : تا وقتی که رد نکردی ترو نشه لیبل مرحله فلان ....

اگه ایده ای واسه این کار داری خواهشا بهم بگو