ورود

View Full Version : جلوگیری از دانلود خودکار idm

erfannorouzi
سه شنبه 20 خرداد 1393, 09:31 صبح
سلام دوستان من اومدم با کدهای html5 یه فیلم تو یه صفحه گذاشتم ولی وقتی اگه کسی دانلود منیجر رو داشته باشه صفحه خودکار باز میشه و لینک دانلود براش میاد آیا میشه از این کار جلوگیری کرد تشکر

ashokri.nll
سه شنبه 20 خرداد 1393, 10:15 صبح
یه خاصیتی هست به اسم download اونو خالی بزار حل میشه

erfannorouzi
سه شنبه 20 خرداد 1393, 10:23 صبح
خیلی ممنون از پاسختون میشه بیشتر توضیح بدین تشکر

vimax23
سه شنبه 20 خرداد 1393, 13:49 عصر
سلام دوستان من اومدم با کدهای html5 یه فیلم تو یه صفحه گذاشتم ولی وقتی اگه کسی دانلود منیجر رو داشته باشه صفحه خودکار باز میشه و لینک دانلود براش میاد آیا میشه از این کار جلوگیری کرد تشکر

منظورت اینه خودت میخوایی این قابلیت idm رو روی ویندوز غیرفعال کنی یا روی سایتته؟
اگر ویندوز منظورته از گزینه تنظیمات تب اول اونجا ابزار داری میتونی مشخص کنی روی چی بیاد روی چی نیاد

erfannorouzi
سه شنبه 20 خرداد 1393, 14:29 عصر
خیلی ممنون از پاسخت نه من میخوام رو سایت غیر فعال بشه من اومدم از تگ video استفاده کردم و اینطوری شد یعنی تا صفحه باز میشه idm پیشنهاد میده تا فیلم رو دانلود کنه

vimax23
سه شنبه 20 خرداد 1393, 14:36 عصر
خیلی ممنون از پاسخت نه من میخوام رو سایت غیر فعال بشه من اومدم از تگ video استفاده کردم و اینطوری شد یعنی تا صفحه باز میشه idm پیشنهاد میده تا فیلم رو دانلود کنه

من فکر نمیکنم برای این راهی باشه چون ویدئو هر فرمتی باشه یا به طور معمول mp4 باشه نرم افزار idm هم روی ویندوز نصب هست و تیکت شناسایی اتوماتیک فعال باشه نشه جلوی پیشنهادشو گرفت مگر اینکه همون تیک غیرفعال باشه!
idm حتی فیلم های یوتیوب هم دنلود میکنه
شایدم راهی داره منم دوست دارم بدونم اگر راهی داره یاد بگیرمش

ashokri.nll
سه شنبه 20 خرداد 1393, 19:00 عصر
یک پارامتره چیز خاصی نیست ولی هنوز انقدر تگ video جانیفتاده باید از همون تگ های قدیمی تر استفاده کنی تا اونجوری هیچ نرم افزاری لینک دانلود رو لود نکنه