ورود

View Full Version : مبتدی: پیغام خطای PHP

gigilnaz
سه شنبه 20 خرداد 1393, 11:49 صبح
سلام دوستان من یک سایت به زبان HTML5 دانلود کردم که صفحه ارتباط با ما در آن به زبان PHP هست موقع اجرا این پیغام خطا رو میده و کلید ارسال ایمیل هیچ عملی رو انجام نمیده مرورگرم هم گوگل کروم هست
ممنون مسشم راهنماییم کنین

vimax23
سه شنبه 20 خرداد 1393, 13:56 عصر
سلام دوستان من یک سایت به زبان HTML5 دانلود کردم که صفحه ارتباط با ما در آن به زبان PHP هست موقع اجرا این پیغام خطا رو میده و کلید ارسال ایمیل هیچ عملی رو انجام نمیده مرورگرم هم گوگل کروم هست
ممنون مسشم راهنماییم کنین
پی اچ پی باید لینوکس داشته باشی یا شبیه ساز سرورش تو ویندوز مثل ومپ و زمپ
ایمیل هم از لوکال نمیتونی تست کنی نیاز به اس ام تی پی سرور داری یا میل سرور
البته تا جایی که من بی سواد میدونم

gigilnaz
سه شنبه 20 خرداد 1393, 15:43 عصر
ممنونم از جوابتون پس گلا نمی شه تست کرد دید درست کار می کنه یا نه ؟ برای نوشتن این قبیل کدها و تلفیق با HTML5 بهترین زبان چی هست ؟

vimax23
سه شنبه 20 خرداد 1393, 16:03 عصر
ممنونم از جوابتون پس گلا نمی شه تست کرد دید درست کار می کنه یا نه ؟ برای نوشتن این قبیل کدها و تلفیق با HTML5 بهترین زبان چی هست ؟

چرا مگه همه کدنویسی میکنن چی میکنن از یه سیمولاتور مثل همونایی که گفتم تو ویندوز استفاده میکنن
ایمیل هم من ندیدم که بشه با لوکال میل فرستاد نیاز به سرور هست با لوکال ساز هم نمیشه یکی این نیست مثلا curl شما استفاده کنی تو اسکریپتت روی لوکال نمیتونی تست کنی باید حتما سرور داشته باشی
البته بازم میگم شاید راهی داشته باشه که من بلد نیستم ولی تا جایی که میدونم و خودم تو این کار هستم ندیدم

gigilnaz
سه شنبه 20 خرداد 1393, 18:54 عصر
ممنونم از راهنماییتون