ورود

View Full Version : مشکل در گرفتن عدد از ورودی

setareh2013
سه شنبه 20 خرداد 1393, 13:26 عصر
با سلام
من در جاوا تازه کار هستم ممنون میشم اگه سوالم رو پاسخ بدید
من می خوام داخل main یک عدد رو از ورودی بخونم . مشکل اینجاست که کد زیر رو که می نویسم
Scanner sc=new Scanner(system.in);
برنامه اون رو نمیشناسه . باید هدر یا چیز دیگه ای تعریف کنم که Scanner شناخته بشه .
با تشکر

parvizwpf
سه شنبه 20 خرداد 1393, 14:05 عصر
import java.util.Scanner;
...
Scanner input = new Scanner( System.in );

int number1;
number1 = input.nextInt();

setareh2013
سه شنبه 20 خرداد 1393, 15:23 عصر
ممنون از شما
من الگوریتم ها و کلاس ها رو بلدم ولی ساختار اونها رو به جاوا یاد نگرفتم . مثال زیاد دیدم ولی اگه میشه یک کلاس ساده و یک متد ساده مثلا جمع دو عدد ورودی با متد و کلاس رو هم ( البته در صورت امکان و عذرخواهی از شما ) بنویسید .که بتونم از الگوریتم هایی که دارم اجرا بگیرم . ممنون

vahid-p
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 16:16 عصر
یک کلاس با اسم Main بساز. فایلش میشه Main.java ( به کوچک و بزرگ بودن حروف دقت کن )
و این کد رو دقیقا کپی کن و کامپایل کن اگر جواب نداد، مطمئنا در پکیج، یا کلاس یا کامپایل مشکل دارید :

import java.util.Scanner;

public class Main {
public static void main(String[] args) {
int x,y,sum;
Scanner cin=new Scanner(System.in);

System.out.print("Enter number : ");
x=cin.nextInt();
System.out.print("Enter another number : ");
y=cin.nextInt();

sum=add(x, y);
System.out.println("x+y="+x+"+"+y+"="+sum);
}

public static int add(int num1,int num2){
return num1+num2;
}
}

vahid-p
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 16:52 عصر
راستی فکر کنم مشکل شما هم مشکل دوستی بود که با کامپایلرهای آنلاین مشکل داشت. کلاس Scanner در این کامپایلرها معمولا تعریف نشده. به هر حال چرا استفاده از کامپایلر آنلاین؟!

به این لینک مراجعه کنید : http://barnamenevis.org/showthread.php?454474-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%DB%8C&p=2036073&viewfull=1#post2036073

setareh2013
جمعه 23 خرداد 1393, 11:14 صبح
ممنون از شما
فقط یک سوال دیگه داشتم . اینکه من یه جایی خوندم که توابع در جاوا حتما باید داخل یک کلاس تعریف شوند . مثل سی پلاس پلاس نیست که بشه اونها رو بدون کلاس تعریف کرد . این درسته ؟