View Full Version : مهاجرت از BDS به VS.NET
Mohammad_Mnt
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 21:03 عصر
به عنوان یک برنامه نویس آماتور دلفی که تازه می خواهم به دنیای دات نت وارد شوم آینده خوبی برای دلفی و دلفی.دات نت نمی بینم . فکر می کنم گزینه بهتر وی.اس.دات نت و سی شارپ باشه . معمولا محصولات مایکروسافت یک قدم از بورلند جلوتر هستند و آینده بهتری برای اون ها تصور می شه
اگه اشتباه می کنم من رو همین الان اصلاح کنید :خجالت: ( اتفاقا" موهام هم بلنده :لبخند: )
mehrzad007
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 21:55 عصر
به به محمد جان آقا شما هم بعللللله؟
البته به نظر من خالی از تعصب اگر کار کنیم مایکروسافت توی دات نت حرف اول رو می زنه و همیشه یه قدم جلوتر از بقیه است که اونم بخاطر توسعه فریم ورک هست
Mohammad_Mnt
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 22:17 عصر
کس دیگه ای نظری نداره ؟
omid_Ahmadi
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 05:56 صبح
من هم با نظر تو موافقم، اما چون با طول دادن بحث ممکنه بقیه هم بیان و بحث تعصبی بشه (مثل چند تا پست دیگه که خودت هم دیدی) دلیل نمیارم.
ولی فکر کنم دلیلشو خودت هم می دونی
SalarSoft
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 07:37 صبح
بدور از تعصب، بازار هر چی بخواد ما همون رو کار میکنیم به خاطر همین مدتی میشه که برای کارهام از VS.NET استفاده می کنم.
اما در کل محصولات Borland بیشتر به طبع می خوابه و هیچ وقت نباید ازشون غافل شد. گرچه محصولات اخیرش به خاطر اشکالاتی که داره آدمو قلقلک میده!
نتیجه اینه که اگه قراره برای بازار کار کنید فعلا دور دور dotNet است، اما اگه برای خودتون کار کنید از Borland غافل نشید!
مهدی کرامتی
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 08:23 صبح
تا جایی که تجربه نشون داده، در بازار ایران (در صورتی که بخواهید جایی استخدام شوید) دلفی گزینه اول است.
اخیرا دات نت هم جای خودش رو در پروژه های وب باز کرده، بنابراین بد نیست اون رو هم مزید بر دلفی یاد بگیرید.
Mohammad_Mnt
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 11:01 صبح
آقای کرامتی . من شخصا" فکر می کنم اگه فقط روی یک IDE کار کنم خیلی بهتر می تونم روی اون مسلط باشم و کارهایی رو که می خوام انجام بدم . اگه بخوام همه رو با هم یاد بگیرم فکر می کنم انرژی و وقتم رو هدر می دم . برای همین می خوام یکی رو انتخاب کنم .
مهدی کرامتی
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 12:49 عصر
فکر کنم چیزی که میخوای باهاش کار کنی یک زبانه، و نه یک IDE. بعد از اینکه در انتخاب زبان مناسب تصمیم قطعی ات رو گرفتی بگو تا یک IDE خوب معرفی کنم.
در مورد برنامه نویسی دات نت، بی تردید ویژوال استودیو 2005 حرف اول رو میزنه، اما در زمینه برنامه نویسی دسک تاپ هنوز هم دلفی خیلی حرفها برای گفتن داره.
Mohammad_Mnt
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 12:56 عصر
من زبان دلفی رو انتخاب کرده ام ( خیلی وقته ! ) برای وب.اپلیکیشن دوست دارم از دلفی.نت استفاده کنم ولی مثل این که BDS چندان راضی کننده نیست ( ضمن این که هنوز با dotNet 1.1 کار می کنه )
Mohammad_Mnt
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 11:52 صبح
آقای کرامتی ! آقای کرامتی !
بچه ها کسی ایشون رو ندیده :)
مهدی کرامتی
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 22:59 عصر
من زبان دلفی رو انتخاب کرده ام ( خیلی وقته ! ) برای وب.اپلیکیشن دوست دارم از دلفی.نت استفاده کنم ولی مثل این که BDS چندان راضی کننده نیست ( ضمن این که هنوز با dotNet 1.1 کار می کنه )
برای Desktop Application ها هنوز هم دلفی حرف اول رو میزنه، اما برای دات نت بهتره با IDE اصلی اش (Visual Studio) کار کنید. دلفی در ASP.NET محدودیت هایی داره که من رو به شخصه آزار میده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.