View Full Version : GUI Toolkit
carp3.com
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 21:34 عصر
سلام.
به نظر شما بهترین و سریع ترین Toolkit GUI واسه ساخت برنامه های کراس پلتفرم چیه؟
از هرکی میپرسم یچی میگه !
یک میگه GTK+ یک QT هرکی یه چیز میگه !
http://qsmile.com/qsimages/59.gif
Arash_j13
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 12:18 عصر
من از QT بیشتر خوشم می یاد اما طرفداران GTK+ بیشترن البته هر دو اپن سورس هستن
Inprise
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 12:21 عصر
GTK شیء گرا نیست و برای برنامه های C مناسبتره ، و QT شیء گراست و برای برنامه های CPP مناسبتره . هر دو GPL دارند . GTK چیزی بیشتر از GUI Toolkit نیست ولی QT یک Framework کامل است . ابزارهای کمکی توسعه GTK کمتر و کمرنگتر هستند .
Anti_Evil
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 14:22 عصر
هر دو کتابخانه جزو معروفترین و قوی ترین کتابخانه های موجود برای اینکار هستند.
الف) میتونید با خیال راحت یکی از این دو رو انتخاب کنید ..
ب) تجربه شخصی من بیشتر با "+GTK" سازگاره :چشمک:
موفق باشی،
هادی
carp3.com
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 11:22 صبح
QT فریمورک کامل هست
اما اگه بخوای برنامتو بفروشی باید لایسنسشو بخری که من از این کارا بلد نیستم !
GTK+ هم بد نیست ولی کار باهاش سخته .
اگه چیزایه بهتر هست بگین ! :d
Inprise
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 12:18 عصر
QT تحت GPL منتشر شده و برای "فروش" کدهای GPL لازم نیست از کسی مجوز بگیری . غیر از این دو بسته ، wxWindow هم هست ، که حالت وسطی بین QT و GTK هست ..
sh_roohani
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 19:25 عصر
سلام،
راستش اگه بخواهید مجوزها رو رعایت کنید، QT یه کم گرونه (در حد $6000) و البته +GTK هم که رایگانه، من باهاش کد ننوشتم ولی خودش می گه که این VB نیست! احتمالا یه کمی سخته. ولی با wxWidgets (http://www.wxwidgets.org/) یه کمی کد نوشتم، خیلی راحت و خوشدسته، رایگانه و گستره بیشتری از سیستمهای عامل رو پوشش می ده (wxMGL (http://www.scitechsoft.com/products/dev/wx_mgl_home.html)).
Mansour5
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 21:28 عصر
دوستان میشه توضیح بدین چرا qt رو نباید انتخاب کنیم ؟ بخاطر لایسنس ؟؟؟؟
Inprise
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 21:33 عصر
"باید" یا "نباید"ی وجود نداره ؛
اگر بخواهی برنامه Shareware با QT بنویسی و سورسش رو منتشر نکنی ، باید لیسانس تجاریش رو بخری که حدود 3000 دلار هست ، و اگر مایل باشی از نگارش GPL اش استفاده کنی ، رایگان هست ، تا وقتی که GPL رو رعایت میکنی . GTK هم همینطوره ، با این تفاوت که نمیتونی سورس برنامه ات رو منتشر نکنی ، چون فقط از GPL تبعیت میکنه . وقتی برنامه ای تحت GPL توسعه داده شده باشه لزوما" نباید مجانی منتشر بشه ، میتونی پولت رو بگیری ، ولی بهر حال باید سورس رو منتشر کنی ، عبارت انتشار سورس کمی غلط اندازه ، درستش اینه که بگیم ، مشتری نرم افزار ، باید همانطور که تو به تمام سورس دسترسی داری در صورت تمایل بهش دسترسی داشته باشه . در این زمینه ، بین نگارش GPL از QT و GTK تفاوتی وجود نداره . QT ضمن اینکه از سایر بسته ها منعطف تره ، یک نگارش موبایل دوست داشتنی هم داره که سایرین ازش بی بهره هستند ، و حمایت از یونیکد و انتقال از VCL یا MFC به QT بهتر از سایرین هست .
carp3.com
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 09:56 صبح
خیلی ممنون .
یه چیز دیگه .
واسه اجرای برنامه های GTK+ فکر کنم که مثل وی بی باید لایبریری هاش باشه ولی QT نمیخواد
درسته ؟
Sepidar
جمعه 26 خرداد 1385, 07:55 صبح
کسی با wxWidgets کار کرده؟ نظرتون در مورد اون چیه؟ مخصوصا در مقایسه با QT؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.