View Full Version : رام اندروید Custom ROMs
badname
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 00:07 صبح
نمیدونم سوالمو جای درست دارم مطرح میکنم یا نه
میخوام بدونم اینایی که تو کاره ساخت کاستوم رام و نسخه های nightly هستن چی گیرشون میاد ، یا بهتر بگم منبع درامدشون کجاست ؟:لبخندساده:
کسی اطلاعاتی نداره ؟
dasssnj
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 10:34 صبح
هیچی گیرشون نمیاد .
dasssnj
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 10:50 صبح
به نظر من که هر کس باید رام خودشو کوک کنه (cook).چون سلیقه ها و ... متفاوته .
من رام های cyanogen و pacman و paranoid android و aokp را به جای رام خود گوشی پیشنهاد می کنم. هر کدوم قابلیت مخصوص خودش را داره به جز pacman که قابلیت تمام رام های ذکر شده را یکجا داره.:متعجب:
badname
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 12:02 عصر
مگه میشه هیچی گیرشون نیاد ، این همه وقن بزارن این همه گوشیو ساپورت کنن هیچی گیرشون نیاد ؟
البته cyanogen پس از سال ها کار تونست محبوبیت خوبی پیدا کنه و امروزه چند تا شرکت هستن از رام های سیانوژن استفاده میکنن ، پول خوبی ام میدن بابتش :لبخندساده:
بفیه چیکار میکنن ، مفتی کار نمیکنن که ؟ :شیطان::لبخند:
dasssnj
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 12:27 عصر
شهرت . محبوبیت و شاید هم آخر سر همون طور که گفتید یه شرکتی ازشون بخره .
rubiks.kde
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 13:34 عصر
البته جز تمام مواردی که گفتید باید به این طرف قضیه هم دقت کرد.دست کاری شدن رام توسظ اشخاصی که اصلا مشخص نیستن بسیار ممکنه خطرناک باشه.
گاهی اوقات هم توی این مسایل بحث های جاسوسی در اطلاعات هم هست.
شخص میاد وقت میزاره رامی رو بر اساس اهداف خودش دستکاری میکنه و حالا اون رو منتشر میکنه جمع زیادی هم جذب زیبایی میشن و حداقل اون رو یک بار امتحان میکنن.
گوشی وسیله ایی هست که مهمترین اطلاعات یک شخص از جمله کانتکت ها ، عکس ها و هر چیز دیگه. رو در خودش داره .با انجام چنین کارهای حداقل توی ایران میشه شماره و اطلاعات خیلی از کاربرا رو در آورد و درنهایت با یه آنالیز کردن داده ها یک دسته داده طبقه بندی شده میشه داشت حالا با این اطلاعات میشه کلی کار کرد مثلا توی بحث تبلیغات میشه ازش استفاده کرد تازه کلی هم مشتری براش هست.:لبخند:
badname
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 14:48 عصر
البته جز تمام مواردی که گفتید باید به این طرف قضیه هم دقت کرد.دست کاری شدن رام توسظ اشخاصی که اصلا مشخص نیستن بسیار ممکنه خطرناک باشه.
گاهی اوقات هم توی این مسایل بحث های جاسوسی در اطلاعات هم هست.
شخص میاد وقت میزاره رامی رو بر اساس اهداف خودش دستکاری میکنه و حالا اون رو منتشر میکنه جمع زیادی هم جذب زیبایی میشن و حداقل اون رو یک بار امتحان میکنن.
گوشی وسیله ایی هست که مهمترین اطلاعات یک شخص از جمله کانتکت ها ، عکس ها و هر چیز دیگه. رو در خودش داره .با انجام چنین کارهای حداقل توی ایران میشه شماره و اطلاعات خیلی از کاربرا رو در آورد و درنهایت با یه آنالیز کردن داده ها یک دسته داده طبقه بندی شده میشه داشت حالا با این اطلاعات میشه کلی کار کرد مثلا توی بحث تبلیغات میشه ازش استفاده کرد تازه کلی هم مشتری براش هست.:لبخند:
بله دقیقا تنها راه درآمدی فروش اطلاعاته :لبخندساده:
تو ایران هم همچین داستانی هست ؟
مثلا کسانی باشند بابت اطلاعات پول بدن ؟
اکثر برنامه هارو دیدم که اصلا نیازی به دسترسی به مخاطبین نداره ، ولی دسترسی دارن ، چیکارن میکنن با این اطلاعات ؟ خریدار اطلاعات کیا هستن اصلا :شیطان:
rubiks.kde
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 18:18 عصر
این قضیه بیشتر در مورد تبلیغات وجود داره.
خیلی وقت پیش توی سایتی عضو شدم که شماره موبایل میخواست ، تا اون موقع اصلا پیام تبلیغاتی نداشتم ولی از اون زمان به بعد حدقل روزی دو سه پیام بی هوده دارم.
تو ایران هم همچین داستانی هست ؟
مثلا کسانی باشند بابت اطلاعات پول بدن ؟
اکثر برنامه هارو دیدم که اصلا نیازی به دسترسی به مخاطبین نداره ، ولی دسترسی دارن ، چیکارن میکنن با این اطلاعات ؟ خریدار اطلاعات کیا هستن اصلا
مطمئن در مورد تبلیغات وجود داره.البته شایدم نباشه:لبخند:
badname
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 21:32 عصر
این قضیه بیشتر در مورد تبلیغات وجود داره.
خیلی وقت پیش توی سایتی عضو شدم که شماره موبایل میخواست ، تا اون موقع اصلا پیام تبلیغاتی نداشتم ولی از اون زمان به بعد حدقل روزی دو سه پیام بی هوده دارم.
مطمئن در مورد تبلیغات وجود داره.البته شایدم نباشه:لبخند:
منم از وقتی شماره مو تو سایت دانشگاه وارد کردم ، از آموزشکده های مختلف تدریس خصوصی پیامک تدریس دروس مربوط به رشته تحصیلیم برام میاد ، خب احتمالا دانشگاه شماره دانشجو های فلان رشته رو میفروشه به فلان موسسه آموزشی بابتشم پول خوبی میگیره ، موسسه ام خیلی هدفمند اس ام اس میده و مشتری خوبی گیرش میاد
جالبه :لبخندساده:
abbasalim
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 21:36 عصر
اکثر برنامه هارو دیدم که اصلا نیازی به دسترسی به مخاطبین نداره ، ولی دسترسی دارن
:D بله من یه کدهایی دیدم که خودمم نمیفهمم از کجا مثلا میرن تو فایلهات عکس ها رو میگیرن بعد هم آپلود میکنن:| بدون دسترسی
badname
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 21:40 عصر
:D بله من یه کدهایی دیدم که خودمم نمیفهمم از کجا مثلا میرن تو فایلهات عکس ها رو میگیرن بعد هم آپلود میکنن:| بدون دسترسی
آپلود کردن عکس نمیتونه جنبه فروش یا استفاده خاصی داشته باشه ( غیز از اخاذی و یا داشتن ذهنیت کثیف برنامه ساز )
استفاده های بهتری ام میشه کرد
badname
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 21:47 عصر
اکثرتون شاید مارکت mobogenie رو بشناسید چون حتی سایت های داخلی ام بزنید با موبایل باشید دانلودش میاد بالا :قهقهه: ( فک کنم خون ریزی قلبی زیر سر همینا بوده :شیطان:)
به حسب اتفاق داشتم برنامه مو debug میکردم تو eclips ام دیدم داره فایل میفرسته به سرورشون اونم چیه فایل هایی :اشتباه:
عکس های png به تعداد خیلی بالا به حجم 1 کیلو بایت 1 کیلو بایت همینجوری عین سیب زمینی داشت آپلود میکرد
احتمالا این مارکت اطلاعات افراد تو فایل های 1 کیلو بایتی جا سازی میکنه بعد ار آپلود روی سرور دوباره سر هم میشن
خدا میدونه دارن چیکار میکنن با اطلاعاتمون :عصبانی++:
dasssnj
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 09:52 صبح
سعید جان شما فکر می کنی خود گوگل چیزی نمی دزده که حالا کوکر رام ها از ما بدزدن؟
مطمئن باش خود گوگل همچین چیزی را توی سیستم عاملش کار گذاشته. اینا می دزدن دو نفر دیگه هم بدزدند . چه فرقی می کنه؟ :چشمک::متفکر::ناراحت::افسرده: :متعجب::شیطان:
badname
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 13:11 عصر
مطمئن باش خود گوگل همچین چیزی را توی سیستم عاملش کار گذاشته. اینا می دزدن دو نفر دیگه هم بدزدند . چه فرقی می کنه؟ :چشمک::متفکر::ناراحت::افسرده: :متعجب::شیطان:
چی بگم والا
abbasalim
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 14:23 عصر
چی بگم والا
هنوز لااقل سیانوژن اینا کاملا اوپن سورسن و قابل اطمینان تر
rubiks.kde
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 16:31 عصر
گوگل نیاز به دزدی پنهانی اطلاعات منو شما نداره خودمون با دست خودمون اطلاعاتمون رو در اختیارش میزاریم.
یه حساب توی جیمیل میسازیم بعد اون رو توی گوشی میزنیم و این حساب سینک میشه.توی تنظیمات ببینید بیشتر اطلاعات سینک میشه و اگه هم به قسمت اطلاعات اکانتتون برید میبینید تمام اطلاعاتتون هم هست و بدتر از همه اگه همین کار رو در گوگل کروم کرده باشید تمام پسوردها ، history ها و ... هر کاری که از طریق مرورگر انجام داده باشید توی سرورهای اون ها برای اکانتتون ذخیره میشه.
حتی آمار تمام سرچ هایی که توی گوگل زدی ، تمام برنامه هایی که از طریق google play نصب کردی.
گوگل یه نمونشه ، مثلا فیسدوغ رو در نظر بگیر اولش که کلی اطلاعات میگیره و بعد ها هم به مرور کلی اطلاعات ازت میگیره ، نمیدونم کدوم فیلم رو دوست داری کدوم آهنگ و هزار چیز دیگه که با مطالعه آماری روی این ها میتونن توی بهتر کردن محصولاتشون استفاده کنن.
این حرف شما درست ولی هیچ وقت گوگل اطلاعات کاربراش رو در اختیار عموم نمیزاره چون خیلی مسائل رو براش پیش میاره که ممکنه از محبوبیتش کم کنه ، ولی برای یه شخص انجام چنین کاری ، کاری نداره و ممکنه اطلاعات جمع آوری شده رو انتشار عمومی کنه.
به هر حال گاهی هم ادم مجبور : گوگل دزده پس گوشی آندرویدی استفاده نکن و برو 1100 استفاده کن که مطمئنه.
ماکروسافت دزده پس ویندوز استفاده نکن و برو سراغ یه سیستم عامل دیگه.
این کارها رو نمیشه کرد ولی میشه در نصب برنامه ها و ... دقت زیاد داشت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.