View Full Version : مشکل در دسترسی و عدم وجود received
ssmehizadeh
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 06:15 صبح
سلام
ما یه شبکه در یه ساختمون 2 طبقه داریم که سرور تمام کامپیوترها یکی هستش و روی سرور windows 2000 server نصبه ..
تا چند روزی پیش هیچ مشکلی نبود و همه کامپیوترها به راحتی کار می کردند ... ولی از دو روز پیش کامپیوتر های طبقه دوم درست کار می کنند و لی تمام کامپیوتر های طبقه اول send دارند اما received ندارند .....
1- اول اومدم hub رو عوض کردم گفتم شاید عیب از هاب باشه ولی باز هم همین طور بود .
2- کابلهای اتصال بین دو هاب و اتصال بین هاب و کامپیوتر ها رو هم عوض کردم ولی باز هم همین طوره .
ممنون میشم راهنمایی کنید تا این مشکل ما حل بشه
موفق و سربلند باشید .
mhjb
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 08:17 صبح
سلام
من هم یه بار همچین مشکلی برام پیش اومد. ما یه سویچچ 24 پورت داشتیم که سویچهای دیگرمون رو تغذیه میکرد. به چند جا هم اینترنت میدادیم. وقتی این مشکل پیش اومد همه پورتهای سویچ رو خالی کردم و شروع کردم تک تک وصل کردن. تا اینکه فهمیدم وقتی یه کابل خاص رو به سویچ میزنم، سویچ هنگ میکنه. اون خطی بود که ما به یه جای دیگه سرویس میدادیم. البته آخرش نفهمیدم اونا با این خط چیکار کرده بودند (یعنی اون سر کابل به چی وصل شده بود) ولی هر موقع اونو در میاوردم مشکل حل میشد و وقتی میزدم سیستمها کار نمیکردند. شاید بد نیست شما هم اینو امتحان کنید.
ssmehizadeh
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 08:40 صبح
ممنون از راهنمایی تون .... حتما امتحان می کنم
اگه کسی دیگه هم راه حلی به ذهنش می رسه از کمک کردن دریغ نکنه .
موفق و سربلند باشید .
Identifier
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 16:39 عصر
تا اینکه فهمیدم وقتی یه کابل خاص رو به سویچ میزنم، سویچ هنگ میکنه.
احتمالا شما با BroadCast Packet Storm مواجه شده اید؛ در بعضی مواقع که می تواند علل آن ویروس باشد پکت هایی به حجم بالا به آدرس ff-ff-ff-ff-ff-ff ارسال می شود که تمامی کامپیوتر ها بایستی آن را در یافت کنند و مسلما وقتی تعداد این گونه پکت ها زیاد شود سوییچ نمی تواند به پروسه های دیگر برسد و عملا شبکه از کار خواهد افتاد.
گه کسی دیگه هم راه حلی به ذهنش می رسه از کمک کردن دریغ نکنه .
با استفاده از یکی از کلاینت ها سرور را ping کنید و یا کلاینت های همجوار را ببینید وضعیت timeout به چه گونه است . در صورتی که سرویس پک و نسخه های اصلاحیه ویندوز نصب نشده باشد. یک سری ویروس ها از طریق به اصطلاح backdoor وارد سیستم شما می شوند و با به کار گیری طوفان بسته های فراگیر باعث مختل شدن شبکه شما می شوند.
اما این مورد دلایل متعددی می تواند داشته باشد :
1- عدم اتصال صحیح uplink و با مورد داشتن کابل uplink و همچنین وجود اشکال در درگاه Uplink
2- اشکال در Switch
3- وجود کامپیوتر آلوده
4- عدم تنظیم صحیح TCP/IP به خصوص Routing و Subnetting
5- در مواردی مورد دار بود NIC نیز باعث این امر می شود.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.