View Full Version : بروزرسانی ایدتور یا قرار دادن یک ادیتور دیگه
peymang
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 11:37 صبح
سلام
می شه ادیتور سایت رو بروز کنید تا کار کردن باهاش راحت تر بشه
یا یه ادیتور دیگه قرار بدید تا کاربرا اگه خواستن ادیتور پیشفرض رو تغیر بدن
مشکلاتی که بنظرم این ادیتور داره:
کد نوشتن داخلش خیلی سخته
برای راست به چپ یا چپ به راست قاطی می کنه!
مهدی کرامتی
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 17:46 عصر
CKEditor بهترین ادیتور شناخته شده است و تا اینجا مشکلی با چیزی که شما گفتید نداشتیم.
اگر مشکلی دارید نمونه متن مشکل دار را در پاسخ این تاپیک بنویسید تا راهنمایی کنیم.
motherboard
پنج شنبه 19 تیر 1393, 22:24 عصر
CKEditor بهترین ادیتور شناخته شده است و تا اینجا مشکلی با چیزی که شما گفتید نداشتیم.
اگر مشکلی دارید نمونه متن مشکل دار را در پاسخ این تاپیک بنویسید تا راهنمایی کنیم.
من که فکر نمی کنم بهترین ادیتور شناخته شده باشه.!!!!! کلا ادیتور سایت زیاد هنگ می کنه.مخصوصا اون تگ هاش.یک نگاهی به تاپیک های قدیمی بخش سی پلاس پلاس بندازید کد هایی که قرار دادند یک طوری هست که ادم فکر می کنه زبان جدیدی هست.من که فکر نمی کنم تقصیر کاربران اون موقع بوده باشه.تعداد این کدهای عجیب و غریب در اوایل های بخش سی پلاس پلاس خیلی خیلی زیاده!!!!!!! حالا شما اون بیننده ای که داره کدها رو میبینه و اطلاع هم نداره که نمایش ناجور کدها به خاطر عملکرد نادرست تگ های ادیتور است رو در نظر بگیرید که در چه وضعی قرار میگیره؟؟؟!!! من که فکر می کنم در چنین حالتی قرار بگیره.:گیج:!!!!!! کلا به نظر من CKEditor که عرض کردید بهترین ادیتور از نوع چینی است!!!
peymang
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 01:32 صبح
سلام دوباره آقای کرامتی فر مشکل من بیشتر با بخش بلاک کد این ادیتور هست
این چند وقته هر چی سرو کله زدم باهاش نتونستم کاری بکنم و معمولا کد هامو روی gist می زارم :(
کلا کار کردن با بلاک کد نوشتن رو متوجه نمی شم و به هر طریق مراحل گذاشتن کد رو انجام میدم خراب از کار در میاد
من فقط یک خط کد رو درست می تونم بذارم و وقتی که کدها چند خط می شه با این که در حالت ویرایش در چند خط هستن ولی بعد از ذخیره کرن همه ی کد ها در یک خط نمایش داده میشه!
لطفا راهنمایی کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.