ورود

View Full Version : سوال: ایا سورس های معمولی که در محیط هایی مثل dev ومانند ان نوشته می شود در کیوت هم قابل اجرا است؟

motherboard
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 15:42 عصر
سلام.توی محیط Qt میشه کدهایی که تو dev و مانند ان و سورس هایی که کلا در بخش c وجود داره رو نوشت و اجرا کرد.؟؟؟چون به هر حال کامپایلر هاشون یکی هستش.البته من یک امتحانی کردم ولی نشد!!!؟؟؟؟

کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 16:06 عصر
سلام.توی محیط Qt میشه کدهایی که تو dev و مانند ان و سورس هایی که کلا در بخش c وجود داره رو نوشت و اجرا کرد.؟؟؟چون به هر حال کامپایلر هاشون یکی هستش.البته من یک امتحانی کردم ولی نشد!!!؟؟؟؟

محیط Qt یا محیط VS و یا محیط های دیگه ای مثل Code::Block و یا NetBeans و ... فقط به عنوان محیطی برای کد نویسی و سازگار با زبان C++‎‎‎‎‎ عمل میکنند.
هر کدی که مربوط به C++‎‎‎‎‎ باشه بدون هیچ محدودیتی هر یک از این محیط ها پشتیبانی میکنند.

فقط در Qt یکم ظاهرش غلط اندازه همه فکر میکنن چون از iostream خبری نیست پس دیگه از C++‎‎‎‎‎ نمیشه استفاده کرد خیر... این تصور اشتباهی هستش شما میتونید کدهایی که در محیط های دیگه ای نوشته اید در صورت Native و استاندارد C++‎‎‎‎‎ در داخل Qt هم وارد کنید.
برای مثال هیچ عیبی نداره کد به صورت زیر باشه...

نمونه مثال با کتابخانه Qt در محیط Qt :

#include <QCoreApplication>
#include <QDebug>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
QCoreApplication a(argc, argv);

qDebug() << "Hello";

return a.exec();
}

اینم نمونه ای با کتابخانه های پیشفرض C++‎‎‎‎‎ در محیط Qt :

#include <QCoreApplication>
#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
QCoreApplication a(argc, argv);

cout << "Hi" << endl;

return a.exec();
}

حالا اینکه شما چطور و با چه روشی بیشتر راحت هستید با همون روش میتونید کد نویسی کنید.
کیفیت و کارایی هر دو حالت یکی هست و هیچ فرقی نمیکنه و در هر دو حالت کد کد C++‎ هستش.