ورود

View Full Version : پیدا کردن مسیر یک فایل داخل برنامه

alias136790
جمعه 23 خرداد 1393, 14:20 عصر
من از Mono For Android استفاده کنم.من یه فایل که داخل برنامه هست رو میخوام اجرا کنم و مسیر فایل رو چطوری پیدا کنم؟

Erfan-APK
جمعه 23 خرداد 1393, 19:19 عصر
لطفا یه کم واضح تر بگین

alias136790
شنبه 24 خرداد 1393, 00:00 صبح
نگاه فرض کنین، ما یه فایل مثلا powerpoint یا word داخل خود برنامه داریم، حالا میخوایم اجراش کنیم، برای اینکار نیاز داریم که مسیر فایل رو بدونیم، حالا مسیر رو از کجا بدست بیاریم؟
اگه فایل داخل مموری کارت اندروید باشه ، مسیر فایل واضح و مشخصه، اما داخل برنامه ، مسیر رو چجوری میشه پیدا کرد؟

Erfan-APK
یک شنبه 25 خرداد 1393, 10:35 صبح
ببینید برای اجرای فایل هایی مثل word یا power point باید اول برنامه تون رو دارای قابلیت بازکردن این فایل ها بکنید (با ساختن کلاس ها یا...)
در کل اگه غیر از اینا بود (فایلهاتون) کار زیاد سختی نیست
یا با یه سرچ

c0mmander
یک شنبه 25 خرداد 1393, 19:30 عصر
خیر هیچ وقت برای پیدا کردن یک فایل کسی نمیاد کل فایل رو داخل اندروید سرچ کنه نه اصولی و نه به درستی قابل اجراست! اما برای پیدا کردن مسیر مموری کارت این کار به هیچ وجه من الوجوه کار ساده ای نیست چون در تمام گوشی ها یک مسیر رو ندارد مثلا در یک گوشی هست /storage/external_sd در گوشی دیگه حرف SD بزرگ هستن و بدون فاصله. از طریق خط فرمان برای اسکن کردن فولدر های storage میشه به نام اون رسید اما مشکل اینجاست که در بعضی تبلت ها و گوشی ها هم این عنوان رو تغییر دادن!. هیچ تابعی هم نیست که مسیر مموری کارت رو بر گردونه (فقط برای حافظه داخلی خودش گوشی این دستور ها هستن و به خوبی هم کار میکنن). بهترین کار نوشتن یک فایل پیکر هست که درسته در ابتدا کار ساده ای نیست اما در طول مدت برنامه سازی شما همیشه به دردتون میخوره. و یک راه اماده هم هست برنامه های فایل منیجر هست مثل io file manager که باید به اون ها intent کنید . توجه کنید که این خروجی این فایل منیجر ها در برنامه با هم یکی نیستند و در ابتدای اون ها رشته هایی گاهی اضافه میشه که باید حذف کرد پس فقط باید با یک برنامه بخوصوص برنامه تون ارتباط داشته باشه.

#root#
یک شنبه 25 خرداد 1393, 19:45 عصر
نگاه فرض کنین، ما یه فایل مثلا powerpoint یا word داخل خود برنامه داریم، حالا میخوایم اجراش کنیم، برای اینکار نیاز داریم که مسیر فایل رو بدونیم، حالا مسیر رو از کجا بدست بیاریم؟
اگه فایل داخل مموری کارت اندروید باشه ، مسیر فایل واضح و مشخصه، اما داخل برنامه ، مسیر رو چجوری میشه پیدا کرد؟
با اطلاعات من این امر ممکن نیست ، باید داخل حافظه خارجی (یا داخلی) کپیش کنید و با توجه به نوع فایل با intent بازش کنید.

alias136790
یک شنبه 25 خرداد 1393, 23:39 عصر
File file = new File("/mnt/extsd3/alex.doc

");
مثلا من با استفاده از کد بالا ، میتونم فایل alex رو که داخل حافظه جانبی اندروید هست، با استفاده از intent بازش کنم. اما نمی دونم چجوری فایل داخل برنامه رو بازش کنم، ببین ما اگه فایلمون بصورت عکس باشه، خیلی راحت میشه آدرسش رو تو برنامه پیدا کرد:

ib.SetImageResource(Resource.Drawable.Gray_Wood);

اما برای باز کردن فایل های از نوع دیگه به نظر میرسه این امکان نیست !! چرا؟!!

حتما یه راهی هست