View Full Version : استفاده از تکنولوزی USSD برای پرداخت یا خرید از طریق برنامه اندروید
rezaricky
جمعه 23 خرداد 1393, 16:38 عصر
سلام
تکنولوژی USSD روشی است که بوسیله آن بدون نیاز به اینترنت می توان خرید ، پرداخت قبوض و .... را انجام داد.
آیا امکان استفاده از تکنولوژی USSD برای پرداخت داخل برنامه اندروید وجود دارد ؟ اگه میشه چطوری این کار رو در اندروید انجام بدم ؟
برای مثال نرم افزار قبض پاد (http://cafebazaar.ir/app/org.fanap.android.ighabz/?l=fa) که مال بانک پاسارگاد هست از این طریق قبض ها رو پرداخت میکنه
ممنون
big lost
جمعه 23 خرداد 1393, 17:17 عصر
سیستم پرداخت قبض یا خرید شارژ از طریق USSD از قبل توسط اپراتورها تعیین میشه
شما هم برای این کار باید یه همچین سیستمی بسازین و از این طریق پرداخت انجام بشه
که البته این سیستم رو باید مارکت ها یی مثل بازار راه اندازی کنن:متفکر:
Nevercom
یک شنبه 25 خرداد 1393, 09:40 صبح
شما باید با یک بانک (یا شرکت واسطه) قرارداد ببندید تا یک کد USSD مختص خودتون بهتون بدن.
با این کد شما میتونید پول رو از کاربر بگیرید و به حساب خودتون منتقل کنید و بهش خدمات بدید.
پیشنهاد من بانک سامان هست چون API خوبی داره.
جریان پرداخت قبض فرق می کنه و با توسعه دهنده های کوچک قرارداد نمیبندن (بخونید با شرکت های مطرح قرارداد میبندن)، البته می دونید که منظورم این هست که یک درگاه مخصوص خودتون بهتون بدن که به ازای هر قبض سودی دریافت کنید، چون اگر هدف فقط داشتن قابلیت پرداخت قبض (بدون سود) باشه که میشه از درگاه های خودشون استفاده کرد.
این وسط شرکت هایی هم هستن که درگاه USSD دارن و واسطه ای بین شما و بانک شدن و برای خدماتشون درصدی از هر تراکنش رو میگیرن.
rezaricky
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 12:06 عصر
شما باید با یک بانک (یا شرکت واسطه) قرارداد ببندید تا یک کد USSD مختص خودتون بهتون بدن.
با این کد شما میتونید پول رو از کاربر بگیرید و به حساب خودتون منتقل کنید و بهش خدمات بدید.
پیشنهاد من بانک سامان هست چون API خوبی داره.
جریان پرداخت قبض فرق می کنه و با توسعه دهنده های کوچک قرارداد نمیبندن (بخونید با شرکت های مطرح قرارداد میبندن)، البته می دونید که منظورم این هست که یک درگاه مخصوص خودتون بهتون بدن که به ازای هر قبض سودی دریافت کنید، چون اگر هدف فقط داشتن قابلیت پرداخت قبض (بدون سود) باشه که میشه از درگاه های خودشون استفاده کرد.
این وسط شرکت هایی هم هستن که درگاه USSD دارن و واسطه ای بین شما و بانک شدن و برای خدماتشون درصدی از هر تراکنش رو میگیرن.
ممنون
من وب سایت بانک ها رو گشتم و چیزی در این باره پیدا نکردم. همچنین شرکت واسطی هم نتونستم تو نت پیدا کنم.
میتونید لینک بانک یا چند شرکت واسط برای این کار رو معرفی کنید؟
big lost
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 13:41 عصر
توجه :
یه خبر خوش براتون دارم :چشمک:
سایتی پیدا کردم که با استفاده از ussd پرداخت انجام میدی:لبخند:
http://www.flynet.ir
rezaricky
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 13:47 عصر
توجه :
یه خبر خوش براتون دارم :چشمک:
سایتی پیدا کردم که با استفاده از ussd پرداخت انجام میدی:لبخند:
http://www.flynet.ir
دمت گرم :قلب:
برم مستندات شو بخونم ببینم چه جوریه
Nevercom
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 16:16 عصر
همین سایتی که دوستمون معرفی کردن منظورم بود، این شرکت از درگاه بانک سامان استفاده می کنه
big lost
جمعه 30 خرداد 1393, 10:43 صبح
روش کار با سایت :
اول باید ثبت نام کنین
بعد میرین تو قسمت تجاری سازی حساب و حسابتون رو تجاری میکنین
بعد از تایید تجاری شدن حساب گزینه های جدیدی در سایت نمایش داده میشه
حالا نوشته ثبت محصول : اونجا اسم برنامه و قیمتش رو میزنین
تمام شد:لبخند:
big lost
جمعه 30 خرداد 1393, 11:02 صبح
مشکلمون با ussd حل شد
به نظر شما بازار قبول میکنه این اپلیکیشن ها واردش بشن
یا در بروز رسانی های برنامه هامون ازش استفاده کنیم
چون در این صورت برای بازار هیچ سودی نداره
hamedjj
جمعه 30 خرداد 1393, 12:40 عصر
مشکلمون با ussd حل شد
به نظر شما بازار قبول میکنه این اپلیکیشن ها واردش بشن
یا در بروز رسانی های برنامه هامون ازش استفاده کنیم
چون در این صورت برای بازار هیچ سودی نداره
نه بازار قبول نمیکنه
big lost
جمعه 30 خرداد 1393, 13:45 عصر
نه بازار قبول نمیکنه
ولی یه کاری میشه کرد
برنامه ای رو که رایگان هست داخلش یه قسمت بزاریم حمایت از برنامه نویس
که با استفاده از ussd پرداخت انجام بده
اینطوری فکر کنم بازار قبول کنه
mf2009
جمعه 30 خرداد 1393, 14:13 عصر
ولی یه کاری میشه کرد
برنامه ای رو که رایگان هست داخلش یه قسمت بزاریم حمایت از برنامه نویس
که با استفاده از ussd پرداخت انجام بده
اینطوری فکر کنم بازار قبول کنه
خوب چرا برنامه رو مستقل عرصه نمیکنی ؟ :لبخند:
big lost
جمعه 30 خرداد 1393, 14:35 عصر
خوب چرا برنامه رو مستقل عرصه نمیکنی ؟ :لبخند:
اینم بد حرفی نیست :لبخند:
hamedjj
جمعه 30 خرداد 1393, 20:29 عصر
منظورت اینه که توی مارکت نزارم ؟
خب اینطوری زیاد دانلود نمیشه
برنامه قوی باشه با کمی تبلیغات در سایت ها اندروید مخاطب زیاد جذب میکنه
برنامه آخرین خبر از بازار حذف شده اما خدا تا کاربر داره ...
big lost
جمعه 30 خرداد 1393, 20:55 عصر
--------------------------:لبخند:
big lost
جمعه 30 خرداد 1393, 20:58 عصر
--------------------------------------
hamedjj
شنبه 31 خرداد 1393, 00:34 صبح
مطمئن هستید از این روش میشه به عنوان پرداخت درون برنامه ای استفاده کرد
نمونه آموزش سایت میگه که شما تو سایت خودتون میتونید علاوه بر پرداخت از طریق اینترنت پرداخت موبایلی را انجام دهید.
یعنی برای فروشگاه اینترنتی پرداخت موبایلی گذاشته که بعد از پرداخت شماره موبایل شخص باید در سایت ثبت بشه تا پرداخت تایید بشه نه برای برنامه های اندروید و ios
همون اول که ثبت نام میکنی یه پیام خصوصی میده که همه چی رو توضیح داده
اینم سایت تستی که پیشنهاد کرده :
http://popad.ir
(http://popad.ir)
big lost
شنبه 31 خرداد 1393, 08:33 صبح
فعلا یه محصول ثبت کردم
منتظرم تایید بشه
تایید شد بهتون میگم چجوری کار میکنه
big lost
شنبه 31 خرداد 1393, 09:08 صبح
دوستمون درست میگن حتما باید سایت هم باشه
میتونیم یه درخواست بدیم به مدیر سایت که بیاد انجمن و یه راه حلی بهمون بگه یا یه سیستم جدید برامون بزنه:لبخند:
c0mmander
شنبه 31 خرداد 1393, 09:41 صبح
خوب این چه کاریه ادم بیاد این همه راه رو بره خوب مستقیم بصورت آنلاین یک درگاه از بانک x میگره و تموم .... حالا مشکل اینجا پیش میاد از کجا بعد از یک روز تشخیص داد که مشتری برنامه رو خریده یا نه بافرض بر اینکه اگر هم یک دیتایی درست کرده باشه اون هم داخل گوشی دیگه انتقال بده؟!
Nevercom
شنبه 31 خرداد 1393, 10:33 صبح
توجه داشته باشید که فرآیند پرداخت از طریق USSD، یک فرآیند به هم پیوسته نیست، یعنی اپلیکیشن شما که درخواست پرداخت رو ارسال می کنه، به روش معمول نمیتونه اطلاعی داشته باشه که پرداخت انجام شده یا خیر.
سامان که بهترینشون هست میاد و اطلاعات وضعیت پرداخت رو به وب سرویس شما ارسال می کنه (پس باید یک سایت داشته باشید و وب سرویس رو مطابق با مستندات بانک تنظیم کرده باشید، مگر اینکه از سرویس های واسطه استفاده کنید که فلسفه ی وجودیشون هم این هست که کار رو برای دیگرانی که نمیتونن مستقیم از بانک اکانت بگیرن یا سرور داشته باشن راحت کنه)
حالا اطلاعات تو سرور شما موجود هست، اما اپلیکیشن شما هیچ اطلاعی از وضعیت پرداخت نداره.
و باید مرتباً سرور رو چک کنه. برای اینکه بتونه اینکار رو هم انجام بده نیاز داره که قبلش یک کلید (کد تراکنش) از سرور برای اون عملیات خاص دریافت کنه تا بتونه تشخیص بده کدوم درخواست انجام شده.
در عوض کار با درگاه های آنلاین بانک ها بسیار سر راست تر هست (اونجا هم شما نیاز دارید کد تراکنش تولید کنید و...).
البته نمیشه نادیده گرفت که درگاه USSD برای کاربر راحت تر و سریعتر هست.
hamedjj
شنبه 31 خرداد 1393, 13:39 عصر
یعنی یه سایت نمیخواد تو ایران باز بشه که سیستم پرداخت درون برنامه ای اندروید و ios را پشتیبانی کنه .... خیلی باید احمق باشند که:قهقهه:
sony1983
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 09:59 صبح
چون شرکت فلای تعطیل شد دوستان اگه سایتی میدونن که این خدمات رو ارائه بده ممنون میشم بفرمایید
reza1240
شنبه 05 خرداد 1397, 09:30 صبح
چون شرکت فلای تعطیل شد دوستان اگه سایتی میدونن که این خدمات رو ارائه بده ممنون میشم بفرمایید
شرکت http://www.Inoti.ir با کد 5449362145 ثبت نام کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.