View Full Version : جلوه داده به دو تا جدول
nemo php
جمعه 23 خرداد 1393, 20:10 عصر
سلام
من دوتا جدول در دو div مختلف دارم که یک سری اطلاعات درون جدول ها وجود داره و وقتی که مدیریت یک سطر از این اطلاعات رو از جدولی به جدول دیگه انتقال داد(در قسمت مدیریت اطلاعات یک سطر از جدل حذف وبه جدول دیگه اضافه میشه) برای کاربر به صورت یک جلوه نمایش داده شودو هر چند دقیقه صفحه رفرچ شود واطلاعات نمایش داده شود
با تشکر
دانیال دزفولی
جمعه 23 خرداد 1393, 20:23 عصر
دوباره میشه بگی چی گفتی؟
mohamad_torabi
جمعه 23 خرداد 1393, 20:52 عصر
سلام
من دوتا جدول در دو div مختلف دارم که یک سری اطلاعات درون جدول ها وجود داره و وقتی که مدیریت یک سطر از این اطلاعات رو از جدولی به جدول دیگه انتقال داد(در قسمت مدیریت اطلاعات یک سطر از جدل حذف وبه جدول دیگه اضافه میشه) برای کاربر به صورت یک جلوه نمایش داده شودو هر چند دقیقه صفحه رفرچ شود واطلاعات نمایش داده شود
با تشکر
من که نفهمیدم چی گفتی ولی تا اونجایی که فهمیدم باید تو تالار مناسب سوالت رو بپرسی:لبخند:
nemo php
شنبه 24 خرداد 1393, 07:56 صبح
بله میشه
یک سری اطلاعات در دیتا بیس دارم که میخوام برای کاربر نمایش داده بشه.تا اینجاش مشکلی ندارم اما اگه در دیتا بیس تغییری ایجاد شه همون لحظه که کاربر داره صفحه رو مشاهده میکنه تغییرات نمایش داده بشه(بدون اینکه کاربر صفحه رو رفرچ کنه)
mohamad_torabi
شنبه 24 خرداد 1393, 11:46 صبح
بله میشه
یک سری اطلاعات در دیتا بیس دارم که میخوام برای کاربر نمایش داده بشه.تا اینجاش مشکلی ندارم اما اگه در دیتا بیس تغییری ایجاد شه همون لحظه که کاربر داره صفحه رو مشاهده میکنه تغییرات نمایش داده بشه(بدون اینکه کاربر صفحه رو رفرچ کنه)
خب اینجا میره زبان های سمت سرور که باید تو تالار php یا asp مطرح کنید ولی با asp خوده دیتاگرید ویو همون موقع رفرش میشه خودش
_mojitaba_
شنبه 24 خرداد 1393, 12:44 عصر
بله میشه
خب شما باید ای جکس رو یاد بگیرید و طبق یه زمانبندی خاصی اطلاعات رو از یه صفحه php (اگه زبانتون اینه) توسط تکنیک ajax بخونید
nemo php
شنبه 24 خرداد 1393, 20:57 عصر
از راهنماییاتون متشکرم .
کار با php یا ajax رو کمی میدونم اما میخوام موقع اینکه یک سطر از جدولی که به کاربر نمایش داده میشه (در صورتی که اون سطر توسط مدیر در داخل دیتا بیس حذف شد)برای کاربر به صورت یک جلوه خاص نمایش داده بشه که داره حذف میشه.واز جدول موجود به جدول حذف شده ها با یک جلوه خاص انتقال داده شود(این قسمت مربوط به کلاینت میباشد یعنی برای کاربر با یک شکل جالبی این انتقال انجام شود)
white tower
شنبه 24 خرداد 1393, 21:56 عصر
می تونی تو یه دوره زمانی با Ajax درخواست داده بدی به سرور،سمت سرور هم بررسی کنی اگر تغییری داده شده بود اطلاعات جدید رو ارسال کنی و سمت کلاینت هم هر جلوه ای می خوای بهش بدی
از web socket ها هم می تونی استفاده کنی.بیشتر کارش با php
comet رو هم یه سرچی بکن.
nemo php
جمعه 27 تیر 1393, 10:49 صبح
از همتون ممنون مشکلم حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.