ورود

View Full Version : جا به جایی بین text ها

sara_traveler
شنبه 24 خرداد 1393, 12:38 عصر
سلام
من میخوام مثلا وقتی کاربر enter زد از text1 به text2 بره
اینو چطور میشه انجام داد

ممنون

dasssnj
شنبه 24 خرداد 1393, 12:54 عصر
من که نفهمیدم .
تکست ویو را میگی یا اکتیویتی را؟

sara_traveler
یک شنبه 25 خرداد 1393, 08:56 صبح
منظورم textview هست
چون کاربر بخواد با دست خودش داخل هر textview کلیک کنه زمانش گرفته میشه
اما اگر مثلا وقتی داخل textview1 هست دکمه enter بزنه و به textview2 بره سرعت بالاتره

Erfan-APK
یک شنبه 25 خرداد 1393, 10:44 صبح
فک نمیکنم نیازی به کد باشه چون تقریبا همه ی کیبورد هایی که برای اندروید اومده (به غیر از کیبورد اورجینال)خودش این کارو انجام میده و کاربرا هم معمولا کیبورد جدیدی رو جایگزین می کنن:چشمک:

c0mmander
یک شنبه 25 خرداد 1393, 11:08 صبح
یک رویدادی هست به نام keyPress فکر کنم داخل جاوا اسمش باشه onKey (نمیدونم جاوا این رویداد همون رویداد هست یا خیر حتما به رویداد های خودتون مراجعه کنید.) این رویداد یک پارامتری داره که با هر بار کلید فشرده شده اون رو به متد میده . شما باید اون رو مقایسه کنید . داخل سی شارپ معمولا بصورت \r اینتر رو مشخص میکنن(داخل یک رشته) البته کد اسکی اینتر اگر اشتباه نکنم باید 13 باشه که از اون طریق هم میشه مقایسه رو انجام داد.

c0mmander
دوشنبه 26 خرداد 1393, 05:23 صبح
همین الان یک چیزی یادم اومد.. داخل textview میشه ازTextNoSuggestions استفاده کرد. خودش یک next میاره و نیازی هم نیست به کد نویسی. ببخشید باید این که دیر یادم افتاد. نمونه:

<EditText
android:inputType="textNoSuggestions"
android:layout_width="fill_parent"
android:layout_height="wrap_content"
android:id="@+id/editText1" />
<EditText
android:inputType="number"
android:id="@+id/editText2" />
<EditText
android:inputType="textNoSuggestions"
android:id="@+id/editText1" />

sara_traveler
دوشنبه 26 خرداد 1393, 09:41 صبح
خیلی ممنون ازتون
لطف بزرگی کردین
فقط این ترتیب حرکتش چطور هست؟
یعنی اینجا هم مثل سی شارپ هر text یک اندیس داره؟
یا نمیشه بگیم فوکوس رو کدوم textview بره؟

sara_traveler
دوشنبه 26 خرداد 1393, 10:13 صبح
البه فکر کنم android:inputType="textNoSuggestions" برای تعیین نوع ورودی هست و فکر نکنم بشه باهاش جا به جا شد
....

این کد هم هست

input1.setNextFocusDownId(input2.getId());

c0mmander
سه شنبه 27 خرداد 1393, 01:30 صبح
این نوع ورودی خودش داخل کیبورد نمایش داده شده یک عنوان NEXT میاره که کاربر می تونه بزنه و بره تکس بعدی پشت سر هم. بدون تعریف هیچ اندکسی و هیچ کدی. و در اخرین تکس هم داخل کیبورد done میاره. داخل یک XML خالی تستش کنید.

sara_traveler
سه شنبه 27 خرداد 1393, 14:32 عصر
ممنون
اما اگر بخواهیم نوع یک textview از نوع number هم باشه چی?
................

و سوال بعدیم اینه امتحان کردم درست جواب داد اما فقط داخل یکی از textview نمیره و از رو رد میشه
اینجا textview شماره خاصی دارن که این به ترتیب جا به جا میشه؟

c0mmander
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 00:25 صبح
اگر نامبر هم نوع ورودی باشه خودش اتومات تشخیص میده فقط هم مهم اینکه نوع ورودی مثلا مولتی لاین نباشه! که در اون صورت فقط اینتر نمایش داده میشه.

احتمالا از nextFocusDown یک جایی استفاده کردی(چه داخل XML چه بصورت کد در داخل لوجیک برنامت. همون کدی که بالا گذاشتی.) و روند انتقال رو خودت دستور دادی وگرنه اون به ترتیب کار میکنه خیلی از نوع های ورودی هم به همین صورت هستند اما معمولا برای وارد کردن متن از Text و یا اونی که در بالا هم گذاشتم استفاده میشه. کد زیر برای تغییر فوکوس پایین روندست. یعنی وقتی NEXT زده میشه به اون تکس مورد نظر میره:

android:nextFocusDown="@+id/editText2"

dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 11:29 صبح
وقتی ادیت تکست disable باشه نمیشه متن توش را کپی کرد.درسته؟
حالا اگه بخوایم هم غیر فعال باشه و هم بشه کاربر یه قسمت از متنشو کپی کنه چی؟ راهی نیست؟