ورود

View Full Version : بازیابی کلمه عبور و فرستادن به موبایل کاربر

soroush.elec
شنبه 24 خرداد 1393, 15:40 عصر
سلام دوستان
من در یک وب سایت از شماره موبایل به عنوان نام کاربری استفاده کرده ام . تا به جای ایمیل با sms با افراد سایت ارتباط برقرار کنم . حال می خواستم بدونم چطور موقعی که کاربر رمز عبورش را فراموش کرده آن را از جدول membership بازیابی کرده و برایش پیامک کنم. من سیستم authenticatio خود asp mvc را استفاده کرده ام و در جدول هایش هیچ دستکاری نکرده ام.

sunn789
شنبه 24 خرداد 1393, 23:02 عصر
خوب کار سختی نیست نام کاربری رو از بانک اطلاعاتی بخون و به وب سروری که خریدی پاس بده با متنی که میخوایی ، تمام

soroush.elec
یک شنبه 25 خرداد 1393, 09:13 صبح
اصولا فکر کنم سوالم را خوب مطرح نکردم. منظورم اینست که password در جدول webpage-Membership است که hash شده . پسورد hash شده به چه درد کاربر بینوا می خوره

jaykob
یک شنبه 25 خرداد 1393, 12:16 عصر
اصولا فکر کنم سوالم را خوب مطرح نکردم. منظورم اینست که password در جدول webpage-Membership است که hash شده . پسورد hash شده به چه درد کاربر بینوا می خوره

سلام

شما کاری به پسورد hash شده ندارید . قاعده این است که شما یک پسورد Random با ساختار دلخواه ایجاد می کنید و برای کاربر در قالب یک ایمیل ارسال می کند در همین حین هم این پسورد ایجاد شده رو Hash می کند و فیلد پسورد رو Update می کنید ...

soroush.elec
یک شنبه 25 خرداد 1393, 18:53 عصر
خوب اصلا اگر بخواهم با پسورد کاربر برم وارد اکانتش بشم . و یکسری مسائل رو درست کنم چی؟ هیچ راهی نداره پس ورد ها رو داشته باشم؟؟؟

jaykob
یک شنبه 25 خرداد 1393, 20:03 عصر
خوب اصلا اگر بخواهم با پسورد کاربر برم وارد اکانتش بشم . و یکسری مسائل رو درست کنم چی؟ هیچ راهی نداره پس ورد ها رو داشته باشم؟؟؟

قاعده اینه که نه نباید بتونید این کارو بکنید . سیاست حریم کاربران یک بخشی از هر فرآیندی هست که حتی مدیر سیستم هم نتونه به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی داشته باشه ...