PDA

View Full Version : تگ های جایگزین ul li به نظرتون چی هست؟

vimax23
شنبه 24 خرداد 1393, 19:05 عصر
من واسه ساختن یه تب نیاز به تگی غیر از ul li دارم
از dl dt استفاده کردم نشد
از div و span هم استفاده کردم نشد
راهی غیر از اینا به نظرتون هست؟

mohamad_torabi
شنبه 24 خرداد 1393, 19:14 عصر
چه دلیلی وجود داره تا از u و li استفاده نکنید؟

vimax23
شنبه 24 خرداد 1393, 19:25 عصر
چه دلیلی وجود داره تا از u و li استفاده نکنید؟
من یه اسلاید ساختم ul li لود میکنه توش
تو هر اسلاید میخواستم ul li بزارم دیدم لود نمیشه بعد متوجه شدم از اون ul li اولیه هست
به هر حال میخوام تب بسازم با تگ هایی غیر از اینا

qartalonline
شنبه 24 خرداد 1393, 19:45 عصر
مشکل از کدهای اسلاید هست یا اینکه استانداردها رو رعایت نکردید یا تو کدهاتون تداخل ایجاد شده یا ... اینکه میگید از div و span یا dl و dt استفاده کردید نشد نشون میده یه جای کارتون اشکال اساسی داره.

vimax23
شنبه 24 خرداد 1393, 20:02 عصر
مشکل از کدهای اسلاید هست یا اینکه استانداردها رو رعایت نکردید یا تو کدهاتون تداخل ایجاد شده یا ... اینکه میگید از div و span یا dl و dt استفاده کردید نشد نشون میده یه جای کارتون اشکال اساسی داره.

خب اینقدر پیچ در پیچ شده کدش زیاده
دنبال راهه ساده تر هستم
تگی میشناسین که بشه باهاش tab ساخت بدون ul li ?

rezakho
شنبه 24 خرداد 1393, 23:44 عصر
از نظر CSS و استایل تگ ها هیچ تفاوتی با هم ندارند و فقط در کارایی و عملکرد هست که اختلاف وجود داره
لذا تقریبا از هر تگی میتونید برای اینکار استفاده کنید، مشکل شما همونطور که دیگران گفتند نوع تگ نیست، بلکه منطق کدها مشکل داره

vimax23
شنبه 24 خرداد 1393, 23:47 عصر
از نظر CSS و استایل تگ ها هیچ تفاوتی با هم ندارند و فقط در کارایی و عملکرد هست که اختلاف وجود داره
لذا تقریبا از هر تگی میتونید برای اینکار استفاده کنید، مشکل شما همونطور که دیگران گفتند نوع تگ نیست، بلکه منطق کدها مشکل داره

فکر کنم باید دوباره ببینم مشکل از چیه شاید بتونم پیداش کنم

alireza_s_84
شنبه 24 خرداد 1393, 23:52 عصر

برای اینکه سمانتیک سند HTML شما استاندارد باشه حتما از این تگ ها برای ساخت تب و یا منو استفاده کنید. در صورتیکه میبینید عملکرد یک قسمت از کد جاوا روی قسمت دیگری تاثیر میذاره شک نکنید توی سلکت و فیلتر کردن nodeها مشکل دارین.
بهتره شما کد صفحه رو اینجا قرار بدین تا دوستان با بررسی کدها ایراد کار رو پیدا کنن اینطوری بهتر میشه راهنمایی کرد.

vimax23
شنبه 24 خرداد 1393, 23:57 عصر
برای اینکه سمانتیک سند HTML شما استاندارد باشه حتما از این تگ ها برای ساخت تب و یا منو استفاده کنید. در صورتیکه میبینید عملکرد یک قسمت از کد جاوا روی قسمت دیگری تاثیر میذاره شک نکنید توی سلکت و فیلتر کردن nodeها مشکل دارین.
بهتره شما کد صفحه رو اینجا قرار بدین تا دوستان با بررسی کدها ایراد کار رو پیدا کنن اینطوری بهتر میشه راهنمایی کرد.

من یه کلاس به ul که اسلاید می ساخت دادم
ظاهرا درست شده
ممنون از دوستان