View Full Version : سوال: ثبت فاکتور و کالاهای یک فاکتور
mehdin69
یک شنبه 25 خرداد 1393, 10:55 صبح
سلام دوستان
من می خوام یک فاکتور رو توی دیتابیس ذخیره کنم
2 تا جدول دارم توی دیتابیس یکی واسه عنوان و هدر فاکتور یکی هم واسه اقلام و آیتم های هر فاکتور
حالا می خوام کاربر یک فاکتور رو ثبت کنه طوری که یکبار هدر رو ثبت کنه و بعد اقلام موجود رو ثبت کنه
بهترین پیشنهاد چیه؟
یه نمونه عملی چیزی کسی نداره؟
ممنون میشم
mehdin69
یک شنبه 25 خرداد 1393, 11:02 صبح
تصویر یک نمونه فاکتور
120190
helpsos
یک شنبه 25 خرداد 1393, 11:19 صبح
خب اینکه کاری نداره:لبخند:
شما اول اطلاعات خریدار را در جدولش ذخیره می کنی و بعد هم صفحه ات رو طوری طراحی می کنی که کاربر بتونه هی کالا اضافه کنه و شما کالاهارو در جدول مربوطه با شماره خریدار ثبت می کنی:قهقهه:
mehdin69
یک شنبه 25 خرداد 1393, 11:31 صبح
خب همینکار رو کردم
ولی گیر داره ج نمیده درست
mehdin69
یک شنبه 25 خرداد 1393, 11:39 صبح
مشکل توی ثبت Items ها هست که اون Header نگه داشته نمیشه تا بگم این Item مربوط به چیه
jaykob
یک شنبه 25 خرداد 1393, 12:13 عصر
سلام
خوب شما قاعداتا باید یک فیلد به عنوان کلید خارجی در جدولی که آیتم هارو ثبت می کنید داشته باشید که بفهمید مربوط به کدوم هدر است . با توجه به این مورد شما بعد از ثبت هدر می تونید id رکورد ثبت شده رو به عنوان کوئری استرینگ به یک اکشن بدید و آیتم هارو ثبت کنید تا مشخص بشه که آیتم ها مربوط به چه هدری هستند و یا اینکه از Session برای نگه داری id ثبت شده هدر استفاده کنید ...
mehdin69
یک شنبه 25 خرداد 1393, 12:47 عصر
سلام
خوب شما قاعداتا باید یک فیلد به عنوان کلید خارجی در جدولی که آیتم هارو ثبت می کنید داشته باشید که بفهمید مربوط به کدوم هدر است . با توجه به این مورد شما بعد از ثبت هدر می تونید id رکورد ثبت شده رو به عنوان کوئری استرینگ به یک اکشن بدید و آیتم هارو ثبت کنید تا مشخص بشه که آیتم ها مربوط به چه هدری هستند و یا اینکه از Session برای نگه داری id ثبت شده هدر استفاده کنید ...
از Session هم استفاده کردم
jaykob
یک شنبه 25 خرداد 1393, 16:07 عصر
از Session هم استفاده کردم
از روش اولی چطور ؟ قاعداتا این موردی که id رکورد هدر رو بدید به یک اکشن و آیتم هارو ثبت کنید نباید مشکلی داشته باشه ...
mehdin69
یک شنبه 25 خرداد 1393, 16:13 عصر
مشکل برای آیتم اولی بوجود نمیاد
و مشکل جایی پیش میاد که دقیقاً باید مثل یک فاکتور نمایش بدم
آیتم اول درست ثبت میشه
ما بقی الکی ( :( ) این ID هدر عوض میشه یا میپره
دیگه روی اوردم به web api و SPA که اونم معلوم نیست تو MVC 5 چشه web api تو mvc 5 داره ارور میده
مهدی هادیان2
جمعه 30 خرداد 1393, 23:35 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
مشکل برای آیتم اولی بوجود نمیاد
و مشکل جایی پیش میاد که دقیقاً باید مثل یک فاکتور نمایش بدم
آیتم اول درست ثبت میشه
ما بقی الکی ( :( ) این ID هدر عوض میشه یا میپره
با سلام
لطفا کد مربوطه رو بذارید.
موفق باشید.
sunn789
شنبه 31 خرداد 1393, 13:30 عصر
سلام
شما دارید از الگوی Master و details استفاده میکنید توی وب یه سرچ بزنید در این مورد خیلی اطلاعات خواهید دید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.