View Full Version : سوال: با سورس یا بی سورس ؟
majidzm
یک شنبه 25 خرداد 1393, 11:21 صبح
سلام خدمت همه دوستان و اساتید
من سفارش یه سایت رو به شخصی دادم که سیستم اختصاصی مدیریت محتوا برام با پی اچ پی بنویسه به همراه یه قالب رسپانسیو.
قرار شده وب سرویس هم برای سیستم بعدا جداگانه با هم هماهنگ کنیم.
با توجه به این که من نمی دونم سیستم ایشون اپن سورس هست یا نه (هیچی از برنامه نویسی نمی دونم) در آینده شخص برنامه نویس دیگری می تونه سیستم مدیرته نوشته شده رو برام توسعش بده و روش کار کنه؟
1_آیا نیاز به فایل هاس سورس هست ؟ یا مستقیما میشه در کدهای فایل های سیستم مدیریت تغییرات رو انجام داد؟
2_در کل برای اینکه بعدا مجبور نشم برای اضافه کردن یه امکان جدید سیستمو از اول سفارش بدم چه راه کاری بهم پیشنهاد میکنید؟
3_ اگه فایل های سورس رو بهم نداد چه راه هایی در آینده برام میمونه؟
اگه سوالی هست بفرمایید
با تشکر از دقت و راهنمایی شما دوستان
SlowCode
یک شنبه 25 خرداد 1393, 18:55 عصر
سلام
کدهای php اوپن سورس هستن یعنیاز همون پنلی که دارین میتونین برین اول کار یه بک آپ از فایل ها و یه بک آپ از دیتابیس(از phpmyadmin) بگیرین. این میشه سورس شما.
البته ممکنه برنامه نویس کدها رو encrypt کرده باشه. ولی اونم میشه حلش کرد.
مهم ترین مسئله توسعه سایت هست، اول توصیه میکنم که اگه قرارداد نبستین یه قرارداد ببندین و حتما قید کنین که سیستم باید اختصاصی باشه و اوپن سورس نباشه.
برای اطمینان بیشتر هم میتونین بعد از تموم شدن کار سایت آدرس سایت رو به دوستان یا بنده بدین تا چک کنیم که CMS اختصاصی هست یا نه. اگه بود میتونین یقشو بگیرین.
حالا فرض میکنیم که cms رو خودش نوشته، واسه توسعه اش بستگی داره که از چه معماری واسه کدنویسیش استفاده کرده، پیشنهاد میکنم که این سوال رو ازش بپرسین که از mvc استفاده میکنه یا چی؟
گاهی اوقات بعضی افراد طوری کدنویسی میکنن که توسعه اون یا ویرایش قسمتی از سایت اونقدر آدمو اذیت میکنه که نمیشه تصورش کرد. مخصوصا اگه مشکل امنیتی داشته باشه.
مورد داشتیم طرف سایت نوشته بود، واسه هر بار اتصال به دیتابیس یه mysql_connect نوشته بود، از هیچ تابع escape هم استفاده نکرده بود! تو اینجور موارد نوشتن یه سایت جدید بهتر از ویرایش اون هست:چشمک:
lovephp
دوشنبه 26 خرداد 1393, 22:49 عصر
اگه نیاز به توسعه براتون خیلی جدیه برنامه نویسی رو پیدا کنید که از فریم ورک استفاده کنه مثلا cakephp یا yii
اینجوری برای توسعه دادنش بسیار راحت تر میتونید حق انتخاب برنامه نویس داشته باشین
چون فریم ورک ها جامعه کاربری بزرگی دارن
وگرنه هر برنامه نویسی برا خودش سبکی داره که نتیجش میشه
اینجور موارد نوشتن یه سایت جدید بهتر از ویرایش اون هست
majidzm
سه شنبه 27 خرداد 1393, 10:09 صبح
سلام دوستان
ممنون از توضیحاتتون
من هنوز قرارداد باهاش نبستم
کسی هست بتونه برام انجام بده؟
SlowCode
سه شنبه 27 خرداد 1393, 22:52 عصر
سلام دوستان
ممنون از توضیحاتتون
من هنوز قرارداد باهاش نبستم
کسی هست بتونه برام انجام بده؟
اینجا برای راهنمایی هست، برای انجام پروژه به سایت های مثل پونیشا مراجعه کن.
#Elahe#
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 00:16 صبح
اگه سفارشی هست تو قرارداد قید کنید که در صورت استفاده از ایده های سایت در برنامه دیگه شامل خسارت از جانب برنامه نویس خواهد بود
و همچنین در مورد زمان تحویل پروژه هم سخت گیر باشید و برای دیکرد جریمه و خسارت در نظر بگیرید
majidzm
جمعه 06 تیر 1393, 21:08 عصر
وقتی که سیستم و سایت راه اندازی شد من چطور باید بفهمم که سیستم اوپن سورس هست و قفلی روش نیست؟
و سوال دیگه این که سورس هارو به چه شکل و قالبی باید بهم بده؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.