PDA

View Full Version : مبتدی: نمایش محتویات سایت

zahra-j
دوشنبه 26 خرداد 1393, 00:16 صبح
من یک سایت روی لوکال هاست طراحی کردم بعد از راه اندازی اندازه ها کوچک تر از اونی هستند که روی لوکال هاست نشون میده مشکل از چیه؟ممنون میشم کمکم کنید.

mohamad_torabi
دوشنبه 26 خرداد 1393, 00:19 صبح
من یک سایت روی لوکال هاست طراحی کردم بعد از راه اندازی اندازه ها کوچک تر از اونی هستند که روی لوکال هاست نشون میده مشکل از چیه؟ممنون میشم کمکم کنید.

ادرس بدین بررسی کنن و کنیم:لبخند:

zahra-j
دوشنبه 26 خرداد 1393, 00:25 صبح
www.chimen.info

vimax23
دوشنبه 26 خرداد 1393, 00:26 صبح

چند وقت قبل یکی همین مشکل رو داشت
عجیبه که لینک داده بود مشکلی نداشت
منم دوست دارم بدونم چرا اینطوری میشه
لینک سایتتون رو بدین چک کنیم

mohamad_torabi
دوشنبه 26 خرداد 1393, 00:37 صبح
چند وقت قبل یکی همین مشکل رو داشت
عجیبه که لینک داده بود مشکلی نداشت
منم دوست دارم بدونم چرا اینطوری میشه
لینک سایتتون رو بدین چک کنیم

انگار دوستون راست میگن:لبخند: طرحشون یکم کوچیکه

vimax23
دوشنبه 26 خرداد 1393, 02:02 صبح
www.chimen.info (http://www.chimen.info)

اینترو شما عادی هست
صفحه های داخلی شما هم مثل این بازم عادی هست
http://www.chimen.info/links.php
اما به تناسب اندازه میخوایین محاسبه کنین من اینترو رو 170 درصد بزرگ کردم تا به صفحه داخلی بخوره

r4hgozar
دوشنبه 26 خرداد 1393, 11:54 صبح
سلام.
من که دیدم عادی بود.

zahra-j
دوشنبه 26 خرداد 1393, 12:41 عصر
سلام.
من که دیدم عادی بود.
می خواستم بدونم همه چیز دقیقا در وسط نشون می ده. من که میبینم همه ی محتویات کوچکتر شده و به سمت چپ متمایل شده؟
یه مشکل دیگه که هست این فایل swf که در ابتدا اجرا میشه قسمت دوم که رنگها پایین می آید بعد نوشته ها ظاهر می شود بعضی مواقع خیلی دیرتر از نوشته ها اجرا میشه. می خواستم بدونم روی سیستم شما درست اجرا میشه؟

vimax23
دوشنبه 26 خرداد 1393, 17:29 عصر
می خواستم بدونم همه چیز دقیقا در وسط نشون می ده. من که میبینم همه ی محتویات کوچکتر شده و به سمت چپ متمایل شده؟
یه مشکل دیگه که هست این فایل swf که در ابتدا اجرا میشه قسمت دوم که رنگها پایین می آید بعد نوشته ها ظاهر می شود بعضی مواقع خیلی دیرتر از نوشته ها اجرا میشه. می خواستم بدونم روی سیستم شما درست اجرا میشه؟

از نظر کوچیکی که بهت گفتم
اما اینکه وسط هست روی سیستم من که وسط بود و اجراش هم مشکلی ندیدم