ورود

View Full Version : استفاده از kendo در MVC

mahtab2007
دوشنبه 26 خرداد 1393, 07:44 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک سایت با استفاده از MVC نوشتم و در آن از kendo استفاده کردم ، مشکلم اینجاست که وقتی که در کلاس BundleConfig ، جاوااسکریپت ها و استایل های کندو را اضافه می کنم به RAM سایت حدود 100 مگ اضافه می شه ، و سایتم از 200 مگ بالا می زنه ، برای همین هم مدام تمام session های سایت بسته می شه ، کسی علتش را می دونه ، یا چطور میشه این حجم را کم کرد . از دات نت 2013 استفاده می کنم و ورژن کندو هم Q3 2013 است :
این کد من موقع bundle کردن :

bundles.Add(new ScriptBundle("~/bundles/kendo").Include(
"~/Scripts/kendo/kendo.all.min.js",
"~/Scripts/kendo/kendo.aspnetmvc.min.js"));

bundles.Add(new StyleBundle("~/Content/kendo/css").Include(
"~/Content/kendo/kendo.common-bootstrap.min.css",
"~/Content/kendo/kendo.bootstrap.min.css"));

mahtab2007
دوشنبه 26 خرداد 1393, 10:40 صبح
خب تا حالا کسی با این مشکل برخورد نکرده ، کسی نظری نداره ؟ اگه مشکل از کندو است تا من یه کامپوننت دیگه را جایگزین کنم

mehdin69
سه شنبه 27 خرداد 1393, 09:41 صبح
مشکل از کندو نیست
به احتمال زیاد مشکل از ورژن Jquery هایی هست که شما دارید Boundle میکنید
مخصوصاً ورژن 1,7

مهدی کرامتی
سه شنبه 27 خرداد 1393, 11:05 صبح
نیازی نیست استایلها و اسکریپت ها رو به صورت Bundle اضافه کنید، مستقیم در خود صفحه Layout اضافه شون کنید. وقتی به صورت Bundle اضافه می کنید هر بار MVC سعی میکنه اونها رو فشرده کنه و بعد تحویل Browser بده که این کار مصرف منابع سرور رو بالا می بره.

mahtab2007
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:10 صبح
ممنون از پاسخ گویی شما
ولی ظاهرا حتی وقتی که یه پروژه جدید با MVC5 ایجاد می کنیم ، بدون اینکه حجم اطلاعاتی داشته باشیم ویا تغییری در اسکریپت ها و استایل ها بدهیم ، بعد از اجرا حجم زیادی از حافظه را می گیرد . با سیستم خودم تست کردم حدود 130 مگ حافظه گرفت . هیچ روشی نیست که این حجم را کم کنیم