ورود

View Full Version : آپلود کردن اطلاعات

مهدی رحیم زاده
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 05:35 صبح
یک سایت با html طراحی کردم . حالا می خوام اطلاعات رو بزارم روی اینترنت . اگر میشه دقیقاً بگین که چکار باید کنم . ( مرحله به مرحله)

archangel
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 10:35 صبح
1. ابتدا باید یه domain و فضا برای سایتت بگیری (که احتمالاً این کار رو کردی)
2. بعد شرکتی که این فضا و دامین رو بهت می‌ده، یه ای-میل برات ارسال می‌کنه که توش username و password سرور ftp برای سایتت رو نوشته.
3. از طریق این username و password و توسط یه نرم‌افزار FTP به سایتت متصل می‌شی و فایل‌هاتو upload می‌کنی.
4. برای این کار از Internet Explorer هم می‌تونی استفاده کنی. آدرس ftp سایتت رو توی خط آدرس وارد می‌کنی (مثلاً ftp://ftp.yourdomain.com (ftp://ftp.yourdomain.com)). در وهله‌ی اول اینترنت اکسپلورر می‌گه این سرور اجازه‌ی دسترسی عمومی نمی‌ده و باید username و password بدی. از منوی file گزینه‌ی login as رو انتخاب می‌کنی. دیالوگی ظاهر می‌شه که می‌تونی اونجا username و password رو وارد کنی. بعد login می‌کنی و لیست فولدرهای سایتت نشون داده می‌شه.
5. معمولاً یه فولدری هست به اسم wwwRoot یا httpdoc که باید فایل‌هاتو توی این فولدر upload کنی. طریقه‌ی upload هم مثل آب خوردنه. درست مثل یه فولدر توی کامپیوتر خودت، واردش می‌شی، فایل‌هاتو توش copy/paste می‌کنی. به همین سادگی!

good luck

aligh662000
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 14:06 عصر
البته به جز استفاده از ftp می تونید بعد از domin خود
admi\ تایپ کنید البته در صورتی که host شما پشتیبانی بکنه
بعد در شاخه root/www فایل های خودت و upload کن

مهدی رحیم زاده
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 06:19 صبح
بازم هم سلام .
من فضا رو برای وبلاگ از پرشین بلاگ گرفتم . حالا برای آپ لود اطلاعاتم چکار کنم .

aligh662000
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 08:43 صبح
در قسمت پرسش و پاسخ سایت به این سؤاله شما جواب دادند

آیا می توانم با استفاده از سیستم FTP فایل های خود را در وبلاگم قرار دهم؟

خیر! محتوای وبلاگ های سرویس پرشین بلاگ، در بانک های اطلاعاتی ذخیر می شوند. در حقیقت، سرویس پرشین بلاگ، یک سرویس کاملا File Based نیست. بنابراین امکان ارسال اطلاعات وبلاگ از طریق سیستم FTP وجود ندارد

aligh662000
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 08:44 صبح
در قسمت پرسش و پاسخ سایت به این سؤاله شما جواب دادند

آیا می توانم با استفاده از سیستم FTP فایل های خود را در وبلاگم قرار دهم؟

خیر! محتوای وبلاگ های سرویس پرشین بلاگ، در بانک های اطلاعاتی ذخیر می شوند. در حقیقت، سرویس پرشین بلاگ، یک سرویس کاملا File Based نیست. بنابراین امکان ارسال اطلاعات وبلاگ از طریق سیستم FTP وجود ندارد

مهدی رحیم زاده
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 20:17 عصر
خوب حالا راه حلش چیه

مهدی رحیم زاده
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 04:26 صبح
خوب حالا اگر میشه یک سایت که فضای رایگان میده رو معرفی کنید . که بشه اطلاعات رو روش آپلود کرد .