View Full Version : گفتگو: پروژه طراحی بانک مجازی با قابلیت انتشار ارز مجازی
احمدرضا عباسی
دوشنبه 26 خرداد 1393, 17:44 عصر
دوستان سلام
یه نفر برنامه نویس خوب نیاز دارم برای طراحی سیستم بانکداری مجازی با قابلیت انتشار ارز مجازی
قیمت طراحی توافقی خواهد بود
اولویت با کسیه که بخواد توی سود ۳۰ درصد سهیم باشه
مشکلی از نظر هزینه هم نیست اگر خواستید نقدی حساب کنید
طراحی باید حرفه ای و در کوتاه ترین زمان باشه
لطفا پیام بدید
project777x@yahoo.com
vimax23
سه شنبه 27 خرداد 1393, 01:55 صبح
دوستان سلام
یه نفر برنامه نویس خوب نیاز دارم برای طراحی سیستم بانکداری مجازی با قابلیت انتشار ارز مجازی
لطفا پیام بدید
project777x@yahoo.com
منظورت سایت واسط پرداخت هست؟
برنامه نویسی یا طراحی ؟
احمدرضا عباسی
سه شنبه 27 خرداد 1393, 13:38 عصر
خیر
یه بانک مجازی خواهد بود با این شرایط که کاربران سیستم با استفاده از ریال ارز مجازی را خریداری کرده و در حساب خود نگهداری می کنند و بعد از آن در هر وبسایتی که درگاه پرداخت بانک ما استفاده می شود می تواند به پارسی که همان ارز ماست خرید و فروش کند
بدون اینکه مشخصات کاربران درخواست شود از حساب خود به حساب دیگران پارسی منتقل کنند و صد البته حتی با نگهداری پارسی سرمایه گذاری کنند
برنامه نویسی و طراحی
اگر فرد یا افرادی بتوانند کدنویسی و طراحی را انجام دهند به اینصورت که ایده ها و طرحی را که من میدم رو اجرا و پیاده کنند ۵۰ درصد در کار سهیم می شوند یا این که به صورت توافقی نقدا با آن ها حساب می کنیم
vimax23
سه شنبه 27 خرداد 1393, 21:16 عصر
خیر
یه بانک مجازی خواهد بود با این شرایط که کاربران سیستم با استفاده از ریال ارز مجازی را خریداری کرده و در حساب خود نگهداری می کنند و بعد از آن در هر وبسایتی که درگاه پرداخت بانک ما استفاده می شود می تواند به پارسی که همان ارز ماست خرید و فروش کند
بدون اینکه مشخصات کاربران درخواست شود از حساب خود به حساب دیگران پارسی منتقل کنند و صد البته حتی با نگهداری پارسی سرمایه گذاری کنند
برنامه نویسی و طراحی
اگر فرد یا افرادی بتوانند کدنویسی و طراحی را انجام دهند به اینصورت که ایده ها و طرحی را که من میدم رو اجرا و پیاده کنند ۵۰ درصد در کار سهیم می شوند یا این که به صورت توافقی نقدا با آن ها حساب می کنیم
خب مثلا به کجا وصل بشه مرچنت پی پال اگر این منظورته که اینا زیر ذره بین میبرن
در این مورد فکر کردی چه طوری میشه دورش زد؟
علاوه بر این وقتی سایت رو واسه ایرانی ها میزنی تا دلت بخواد حسود و بخیل زیاده! ریپورتتو میدن اکانت بلاک میشه
وگرنه کدنویسی همچین چیزی که به ذهن خیلی ها قبل از شما اومده بود
احمدرضا عباسی
سه شنبه 27 خرداد 1393, 22:21 عصر
نه خوب نتونستم منظورم رو برسونمقرار نیست به پی پال وصل بشیم اصلافعلا پروژه برای داخل کشورهکاربرا توی داخل سیستم ارز می خرن و با اون خرید و فروش می کنن و باقی قضایامتاسفانه دیگه نمیشه صحبت خاصی در موردش و ریز قضایاش کرد
alireza_s_84
سه شنبه 27 خرداد 1393, 22:38 عصر
دوستان سلام
لطفا پیام بدید
project777x@yahoo.com
بنده حاضرم اینکار رو انجام بدم. قبلا سیستمی رو با شبیه با این ایده طراحی کردم. ولی برای انجام اون طبق قرارداد و بر اساس اصول پیمان مبلغ رو دریافت میکنم. در صورت تمایل میتونید بهم پیام بدین.
vimax23
سه شنبه 27 خرداد 1393, 22:54 عصر
نه خوب نتونستم منظورم رو برسونمقرار نیست به پی پال وصل بشیم اصلافعلا پروژه برای داخل کشورهکاربرا توی داخل سیستم ارز می خرن و با اون خرید و فروش می کنن و باقی قضایامتاسفانه دیگه نمیشه صحبت خاصی در موردش و ریز قضایاش کرد
یعنی یه چی مثل پیمنت 24 ؟ سهیل شهیدی میخوایی؟
احمدرضا عباسی
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 11:32 صبح
یه چیزی مثل بیت کوین یا دوژکوین ولی پیشرفته تر و هدفمند تر از اونا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.