ورود

View Full Version : سوال: مشکل ر لوکال هاست

lanccer
دوشنبه 26 خرداد 1393, 22:36 عصر
(اگر پست رو جاي اشتباهي گذاشتم عذر ميخوام...)
سلام دوستان
من easy php 5.3.9 رو نصب کردم و چند ماهي ميشه که دارم با لوکال کار ميکنم و مشکلي ندارم
ديشب اومدم برنامه اي براي اديت پيشرفته ي فايل هاي پي اچ پي نصب کنم
که تو فايل فشرده برنامه هم يه چيزي به نام NuSphere-phped-9.0-php5.3.23-Win32.exe بود که خلاصه نصبش کردم بعد الان easy رو بالا ميارم و پيغام خطايي هم نميده و appachi / my sql سبز هست چراغاشونو استارت خودن ولي ميرم تو لوکال هاست اونجا نمياره و اصلا ميگه همچين صفحه اي وجود نداره
(تصوير رو هم ضميمه کردم)
بعد ديدم اوضاع اينجوري شده رفتم برنامه رو از کنترل پنل حذفش کردم ولي باز درست نشد
يه باز ديگه تو همو محل easy رو نصب کردم بازم نشد يعني هرکاري بگين کردم ولي نشد:(
خودم اين احتمال رو ميدم شايد وقتي اون نرم افزارو داشتم نصب ميکردم ورژن پي اچ پي بالاتري نصب شده و لوکال نميخونه رو اون يا يه چيزي اين وسط که براي easy php هست تغيير کرده
در کل ممنون ميشم يکي کمکم کنه چون به شدت کارم به لوکال بستگي داره و الان دو روزه کارم مختل شده به اين خاطر...
----------------------------------------------
(نام برنامه:NuSphere PhpEd Pro 9.0 Build )
لينک دانلود : http://dl2.soft98.ir/programing/NuSphere.PhpEd.Pro.9.0.Build.9051.rar
----------------------------------------------

ashokri.nll
دوشنبه 26 خرداد 1393, 22:51 عصر
دوست عزیز برنامه های دیگه ای هم هست که بخای استفاده کنی مثل Wamp , zamp و ... که بهترن و بیشتر استفاده میشن میتونید از اینا استفاده کنین .

lanccer
سه شنبه 27 خرداد 1393, 01:25 صبح
دوست عزیز برنامه های دیگه ای هم هست که بخای استفاده کنی مثل Wamp , zamp و ... که بهترن و بیشتر استفاده میشن میتونید از اینا استفاده کنین .

میدونم دوست عزیز ولی میخوام این درست بشه
ممنون میشم یه راهنمایی کنین که درست بشه
چون حتی اون نرم افزاری که نصب کردم رو حذف کردم و easy php رو هم دوباره ریختم ولی باز نیومد!

vimax23
سه شنبه 27 خرداد 1393, 02:01 صبح
میدونم دوست عزیز ولی میخوام این درست بشه
ممنون میشم یه راهنمایی کنین که درست بشه
چون حتی اون نرم افزاری که نصب کردم رو حذف کردم و easy php رو هم دوباره ریختم ولی باز نیومد!

127.0.0.1 رو یه تست بگیر ببین با اون لود میشه
احتمال داره نرم افزاری که نصب کردی پورت 80 رو که واسه آپاچی نیازه بسته باشه اگر اینطوری بشه باید پورت لوکالت رو مثلا 81 بکنی

lanccer
سه شنبه 27 خرداد 1393, 04:17 صبح
امتحان کردم ولی عمل نمیکرد
در کل easy php رو پاک کردم از رو پی سی و تو یه درایو دیگه ریختم و بالا اومد
همگی