View Full Version : دعوت به همکاری در گروه برنامه نویسی
alias136790
سه شنبه 27 خرداد 1393, 19:56 عصر
راستی ما میخوام یه گروه برنامه نویسی اندروید ایجاد کنم که هدف اولیه اش ، آموزش و هدف نهایی تولید نرم افزار هست، و اعضای گروه باید سی شارپ رو در حد متوسط بلد باشند، در صورتی که تمایل به شرکت در گروه دارین یا افرادی رو سراغ دارین، خوشحال میشم معرفی کنین.
توجه:
افرادی که تمایل به همکاری دارن،لطفا یه رزومه یا نمونه کارشون از C# یا Android رو برای من پیام بدن.
darkenerboy
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 00:26 صبح
خوب پسرجون
تو کدوم شهر ؟
شرایطش چیه ؟
توش پول داره یا نه ؟
یکم توضیح بده
ممنون
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 08:18 صبح
آخه سی شارپ هم دیگه زبون شده؟ مایکروسافت خجالت نمی کشه از روی جاوا تقلب ناقص زده؟ :قهقهه:
darkenerboy
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 08:36 صبح
آخه سی شارپ هم دیگه زبون شده؟ مایکروسافت خجالت نمی کشه از روی جاوا تقلب ناقص زده؟ :قهقهه:
دوست عزیز
در جریان باش که ممکنه به کسی بر بخوره
به هر حال ما تا حالا برنامه ها نوشتیم با این سی شارپ
7-8 سال پیش که جاوا هنوز ide درست و حسابی نداشت سی شارپ با vs پادشاهی میکرد
و هر زبونی جایگاه خودش رو داره
یادت نره که اگه همین ماکروسافت نبود کامپیوتر اینقدر سریع تو ایران همه گیر نمیشد
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 08:54 صبح
دوست عزیز
در جریان باش که ممکنه به کسی بر بخوره
به هر حال ما تا حالا برنامه ها نوشتیم با این سی شارپ
7-8 سال پیش که جاوا هنوز ide درست و حسابی نداشت سی شارپ با vs پادشاهی میکرد
و هر زبونی جایگاه خودش رو داره
یادت نره که اگه همین ماکروسافت نبود کامپیوتر اینقدر سریع تو ایران همه گیر نمیشد
بله . البته نمی خواستم ناراحتتون کنم ولی حرص آدمو در میاره این مایکروسافت. در ضمن ویندوز که با سی شارپ نوشته نشده :قهقهه: بحث ما سی شارپه نه مایکروسافت یا ویندوز
اونوقت وقتی آدم می دونه یه زبان تقلب یکی دیگست برای چی باید تقلبه را یاد بگیره؟ (حالا ممکنه یه چیزایی کم یا زیاد داشته باشن)
شما نگاه کن تقریبا بیشتر زبون های بعد از جاوا یجوری از جاوا تقلب کردن . بعضیا مثل php که دیگه کلمات کلیدیش را هم عوض نکردن
من خیلی وقت نیست جاوا یاد گرفتم ولی وقتی از تقلبای جاوا تعریف می کنن خیلی حرصمو در میاره .
من Vs را دیدم ولی به پای notepad هم نمیرسه.(با عرض معذرت:لبخند:)
abbasalim
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 09:00 صبح
بله . البته نمی خواستم ناراحتتون کنم ولی حرص آدمو در میاره این مایکروسافت. در ضمن ویندوز که با سی شارپ نوشته نشده :قهقهه: بحث ما سی شارپه نه مایکروسافت
اونوقت وقتی آدم می دونه یه زبان تقلب یکی دیگست برای چی باید تقلبه را یاد بگیره؟ (حالا ممکنه یه چیزایی کم یا زیاد داشته باشن)
شما نگاه کن تقریبا بیشتر زبون های بعد از جاوا یجوری از جاوا تقلب کردن . بعضیا مثل php که دیگه کلمات کلیدیش را هم عوض نکردن
من خیلی وقت نیست جاوا یاد گرفتم ولی وقتی از تقلبای جاوا تعریف می کنن خیلی حرصمو در میاره .
من Vs را دیدم ولی به پای notepad هم نمیرسه.(با عرض معذرت:لبخند:)
دوست عزیز جاوا ،سی شارپ . بیشتر زبان های دیگه از c گرفته شدن نه جاوا:چشمک:
sara_traveler
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 09:10 صبح
من Vs را دیدم ولی به پای notepad هم نمیرسه.(با عرض معذرت:لبخند:
)
به نظر من اینطور صحبت کردن و نظر دادن اصلا قشنگ نیست
...
دوما : راجتی که برنامه نویس در محیط VS داره اصلا در محیط جاوا نداره
حالا میخواد کپی باشه یا نباشه
و همه جام معنای کپی درست نیست این یک استاندارد سازی بین کدهای برنامه نویسی هست و اصلا جالب نیس هر کدوم بخوان با یک روش و یک کد کار کنن .... پس معنای کپی اینجا در معنای اصلی خودش نیست
.....
من خودم با هر دوش کارمیکنم اما واقعا VS ترجیح میدم
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 09:13 صبح
اولا جاوا یکم شبیه c هست نه زیاد .(اونم توی طرز نوشتن کامنت ها :لبخند::لبخند::لبخند:)
دوما شما کتاب #c هم بخونی اولش نوشته : #c تقلب ناقص جاواست پس اگه جاوا بلدین سی شارپ را راحت یاد می گیرید.
سوما بیشتر زبان ها از جاوا گرفته شدن نه c . با یکم نگاه کردن میشه فهمید به کدوم شبیه تره.(گفتم که حتی کلمات کلیدی شون شبیه جاواست مثل final حالا بعضی ها برای اینکه ضایع نباشه عوضش کردن)
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 09:19 صبح
به نظر من اینطور صحبت کردن و نظر دادن اصلا قشنگ نیست
...
دوما : راجتی که برنامه نویس در محیط VS داره اصلا در محیط جاوا نداره
حالا میخواد کپی باشه یا نباشه
و همه جام معنای کپی درست نیست این یک استاندارد سازی بین کدهای برنامه نویسی هست و اصلا جالب نیس هر کدوم بخوان با یک روش و یک کد کار کنن .... پس معنای کپی اینجا در معنای اصلی خودش نیست
.....
من خودم با هر دوش کارمیکنم اما واقعا VS ترجیح میدم
اولا کار مایکروسافت و پیرواش هم قشنگ نبود
دوما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
سوما اینجا هر کس هر چیزی را علاقه داره ترجیح میده ما چرا داریم توی سر هم می زنیم؟ آخرش فقط حرف خودمونو قبول داریم .
و در آخر زبان برنامه نویسی اندروید با جاوا یا در شرایط سخت c هست . #c این وسط چی می خواد؟
darkenerboy
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 09:39 صبح
dasssnj (http://barnamenevis.org/member.php?262850-dasssnj) عزیز
من واقعا برای شما متاسفم
شما فردی هستش که کمی اطلاعات از تاریخچه زبان های برنامه نویسی میدونی
ولی متاسفانه گمراه شدی و شما رو به اشتباره راهنمایی کردن
بهتر در جریان باشی که ماکروسافت یک شرکت متقلب نیست
و هیچ احتیاجی هم به کپی برداری از زبان های برنامه نویسی نداره
و خیلی از الگوهای برنامه نویسی و الگوریتم های کاربردی و ... رو کارمندای این شرکت طراحی و منتشر کردن
دوما برای اینکه در جریان باشی
من اولین برنامه ی جاوام که البته خیلی هم حرفه ای نبود
فقط یک برنامه های اندروید یک شرکت خاص دیکامپایل میکرد و با شکستن کدهاش کلمه های امنیتیش رو استخراج میکرد و داده های برنامش رو دیکد میکرد رو توی 6-7 ساعت نوشتم
فکر نکن جاوا زبان حرفه ای هاست یا خیلی قدرتمنده پسر جون
برنامه نویسش مهمه
و نظر شما راجع به vs هم با حفظ احترام به سطح آگاهی شما از این برنامه بر میگرده
امیدوارم افق دیدتون رو گسترش بدید
و با آگاهی بیشتر درباره مسائل اظهار نظر کنید
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 09:49 صبح
اولا کسی منو راهنمایی نکرده خودم به جاوا علاقه پیدا کردم و خیلی وقته با زبان های دیگه کاری نداشتم.
دوما مایکروسافت اگه احتیاج به تقلب نداشت خب تقلب نمی کرد. زورش که نکرده بودن.
سوما کسی نگفت کار با جاوا سخته یا برای حرفه ای هاست . من خودم خیلی وقته باهاش کار می کنم و چیز سختی ندیدم. خودم را هم مهم نمی دونم.
چهارما #c هم راحت دیکامپایل میشه.
پنجما این بر می گرده به تعصب شما روی vs وگرنه نت بینز صد برار بهتره.
ششما چند نفر به یه نفر ؟
darkenerboy
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:04 صبح
گویا همونجور که شما در جریان نیستی محل زندگیت رو اوراکل خریده
در جریان خیلی از مسائل دیگه هم نیستی !!!
گویا با vs هم کار نکردی هی این ide های نصفه نیمه رو باهاش مقایسه میکنی
به هر حال شما برو یکمی تحقیق کن بعد بیا پاسخ تاپیک رو بده
با تشکر
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:15 صبح
اولا سان برای من همون سانه و می دونم هم خریده شده ولی جاوا توی سان متولد شد نه اوراکل . برای همین خیلی دوستش دارم.
دوما اینکه با vs کار کردم و کتاب #c هم تا نصفه خوندم ولی هر دوتاش بعد از دو سه روز آدمو خسته می کنه. (حال ادمو به هم ...)
سوما اگه نت بینز و اکلیپس نصفه نیمه اند . vs از همون نت پد کمتره.
در ضمن لحن شما هم از من بهتر نیستا !
reza_azizi2010
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:45 صبح
ما تا حالا توی انجمن اندروید ترول نداشتیم که خدارو شکر رویت شد
c0mmander
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:46 صبح
بیشن بینیم حال نداریم :دی .. جاوا کیلو چنده ؟!؟! جاوا یک کپی ناقص از سیه!!!!!! (لحن به این میگن --> دیدید خیلی زشته که روی هوای الکی حرفی زده بشه)
کسی که با ویژوال استدیو (اصلا فرقی نداره کدوم زبانش حتی C++ اون) کار کرده باشه به اون اعتیاد پیدا میکنه ! اون وقت میای به IDE های مثل ایکیپس مقایسه ش میکنی میگی نودپده! خدارو شکر که تمام جاوا کار های حرفه ای به این نکته تاکید میکنن که IDE ویژوال کاملا توسعه یافته و بهتر از سایرین هست.
راستی میگم وراثت هم میدونین چیه؟!؟! خخخ
شما هم اگر اولین زبانی که یاد میگرفتید سی بود بعد میتونستید درک کنید چرا اینقدر زبان سی شارپ برای ما محبوبه و خیلی ناراحت کنندس که روی هوا حرفی گفته بشه.
------------------------------------------------------
اما از شوخی گذشته اولا اینجا جای این خوش مزه گیا نیست ! حرف هست باید اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?314746-سرعت-عملکرد-جاوا-در-مقابل-C)بزنند. من مدیر نیستم و برام هم مهم نیست و کاری به این کارا ندارم اما اینجا برای برنامه نویسی اندروید هست!
سی شارپ و هم جاوا هر دو این ها به کد میانی تبدیل میشن از نظر سرعت اجرایی به سی نمیرسن .. شی گرایی در هردو بصورت تقریبا مساوی توسعه یافته شدن و برای اجرای هر دو نیاز به بستری دارن تا بدونن اجرا بشن ..
در جواب باز کننده تاپیک هم خیلیا بودن (البته نه داخل برنامه نویس و نه داخل زمینه اندروید) اما بودن که میگفتن بیاین گروه تشکیل بدیم و بعد از کلی یاد گرفتن و گرفتن کد یک دفعه هو تو تو.. برای این جور تایپیک ها باید شرایط کامل گفته بشه و همه چیز شفاف باشه. و در نهایت هم باید قرار دادی بسته بشه که یقین دارم این کار عملی برای شما نیست چون اوصولا این کار سازمانیه...
پیشنهاد میکنم با هم دوریا دانشگاه تون هم کلاسیا هم شهریاتون وارد کار و شراکت بشید.
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 11:03 صبح
بحث در مورد شباهت های جاوا و #c بود و اینکه مایکروسافت از روی جاوا این زبون را ساخته . همین.
شما بحث vs و IDE ها و ... را کشیدید وسط .
من نمی خواستم به کسی توهین بشه شما خودتون توپ و تشر زدین.
در ضمن فقط هرکسی نطرشو در مورد زبانی که علاقه منده داره بیان میکنه بحث خوش مزه گی و اینا نیست . من اگه به کسی توهین شده معذزت می خوام . من فقط نظرمو گفتم شما هم همین طور
حالا هم بهتون بر خورده . این چیزایی که در مورد جاوا گفتین می خواین به برنامه نویس های جاوا بر نخوره؟ چرا همه چیزو از چشم من می بینید؟ یکم خودتون را هم نگاه کنید.
بحث به رخ کشیدن هم نیست .4 تا نظر در مورد این دوتا زبانه.
نطر شما درمورد vs اینه که خوبه و اکلیپس بد . نظر من اینه که اکلیپس خوبه و اون بد.همین و بس.
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 11:06 صبح
حالا بحث شد اینکه فرق وراثت جاوا و سی شارپ چیه . درسته commander جان؟
c0mmander
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 12:20 عصر
منظورم وراثت چند گانه بود که در سی ما داریم. هر هم سی شارپ و هم جاوا این رو پشتیبانی نمیکنن .. اما این کار در جاوا امکان پذیر هست اما بطریقی که :متفکر: اما میشه براحتی از سی استفاده کرد و اون رو در سی شارپ هم و حتی سایر زبان ها هم استفاده کرد.میشه تمام میدیرت ها تمام محاسبات و هرچیز دیگه ای رو به عهده سی گذاشت و خیلی راحت میشه برنامه هایی که نیاز به سرعت بالایی دارند رو با سی نوشتن از اون ها داخل سی شارپ استفاده کرد در حقیقت به سرعت با راحتی ادقام میشن..
جاوا تمام قدرتش رو مدیون پروژه ها اینترپرایس هست.درسته خیلی در این زمینه بهتر از نمونه های دات نتی هست .. جاوا واقعا از نظر مالی نه در داخل اما در کل جهان بسیار وضع عالیه ای رو داره (البته یاد گیری اون هم یک شبیه نیست. سختی های و زمان فراوانی رو میخواد مطابق با گفته های جاوا کار ها).
در کل هر کسی یکی رو انتخاب میکنه من هم خیلی زیاد جاوا کار نکردم بخوام هر دوتای اون ها رو باهم مقایسه کنم (کسی باید این کار رو انجام بده که به هر دو مسلط باشه)
یک مقایسه انجام شده در اینجا (http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Java_and_C_Sharp)که میتونید ببنید گفتم که هر دو این زبان ها قدرت و انعطاف پذیری خوبی رو دارند اتقاقا پروژه هایی که با نیازی به درگیر شدن با پلت فرم ندارند و خیلی هم خوبه عرض بده بالا اینه که نباید مقایسه اینجا و این طور انجام بشه.
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 12:31 عصر
بله کار های سخت تر را باید با متد های native به عهده ی c گذاشت و خیلی از مشکلات را حل کرد. اما باید تا حد امکان از خود زبان ها استفاده کرد.
البته پست های بالا یه نظزه و برای هر کس متفاوت .
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 12:32 عصر
راستی چطور میشه از dll های #c توی جاوا استفاده کرد؟
spiderman200700
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 14:27 عصر
dasssnj (http://barnamenevis.org/member.php?262850-dasssnj) عزیز
نمیخوام بحثو کش بدم ولی
من چندین ساله جاوا کار میکنم و درآمد زندگیم از جاواس. سی شارپ هم کار کردم.
ولی میتونم بگم حرفای شما در مورد سی شارپ و حتی جاوا 80% اشتباهه.
منظورم وراثت چند گانه بود که در سی ما داریم. هر هم سی شارپ و هم جاوا این رو پشتیبانی نمیکنن .. اما این کار در جاوا امکان پذیر هست اما بطریقی که :متفکر: اما میشه براحتی از سی استفاده کرد و اون رو در سی شارپ هم و حتی سایر زبان ها هم استفاده کرد.میشه تمام میدیرت ها تمام محاسبات و هرچیز دیگه ای رو به عهده سی گذاشت و خیلی راحت میشه برنامه هایی که نیاز به سرعت بالایی دارند رو با سی نوشتن از اون ها داخل سی شارپ استفاده کرد در حقیقت به سرعت با راحتی ادقام میشن..
جاوا تمام قدرتش رو مدیون پروژه ها اینترپرایس هست.درسته خیلی در این زمینه بهتر از نمونه های دات نتی هست .. جاوا واقعا از نظر مالی نه در داخل اما در کل جهان بسیار وضع عالیه ای رو داره (البته یاد گیری اون هم یک شبیه نیست. سختی های و زمان فراوانی رو میخواد مطابق با گفته های جاوا کار ها).
در کل هر کسی یکی رو انتخاب میکنه من هم خیلی زیاد جاوا کار نکردم بخوام هر دوتای اون ها رو باهم مقایسه کنم (کسی باید این کار رو انجام بده که به هر دو مسلط باشه)
با احترام، جاوا از کدهای native همه ی سیستم عامل ها میتونه استفاده کنه. اصلا اساس جاوا استفاده از کد های native سیستم عامل مربوطه هست که میتونه روی همشون اجرا بشه. از جمله زبان c
c0mmander
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 15:09 عصر
با احترام، جاوا از کدهای native همه ی سیستم عامل ها میتونه استفاده کنه. اصلا اساس جاوا استفاده از کد های native سیستم عامل مربوطه هست که میتونه روی همشون اجرا بشه. از جمله زبان c
خواهش میکنم. بنده هم عرض کردم که در تمام زبان ها استفاده میشه اما در سی شارپ شما میتونید بصورت مسقیم این کار رو انجام دید.که بحثش جداست کلاس CLI این امکان رو فراهم میکنه. البته در ویندوز که تا اونجایی که من میدونم باید runtime اون نصب باشه و گرنه امکان اجرا رو نداره.
بله با استفاده از jni میتونه از کد ها نیتو دی ال ال ها هم استفاده کرد. من نخواستم جوابی دیگه به تاپیک بدم.
واقعا بهتره که این بحثا دیگه تموم بشه و هی کشش ندیم درست یا غلط اینجا جای این بحث ها نیست. بده خدایی که تاپیک رو زده کلا پشیمون شد !!!
slr560
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 16:52 عصر
آقا یه صلوات بفرستید تموم بشه :لبخند:
حالا این یا اون بهتره چیش تو جیبه ما میره :چشمک:؟
بنده خدا اومد یه تاپیک درخواست برنامه نویسی باز کرد ... :لبخند:
poorman
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 17:20 عصر
نه صب کن من باید تکلیفم مشخص بشه اینجا :لبخند::افسرده:
اصن مگه VB چشه که میرین سی شارپ و جاوا کار میکنین، همه زبونا تقلید از VB.Net هست :قهقهه:
alias136790
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 19:38 عصر
خوب پسرجون
تو کدوم شهر ؟
شرایطش چیه ؟
توش پول داره یا نه ؟
یکم توضیح بده
ممنون
راستش اوایل با آموزش سروکار داریم، بعدش کم کم وارد قسمت تجاری میشیم. ینی یه مدتی هیچ پولی در کار نیست.
شهری در نظر ندارم. شرایطش هم همون آشنایی در حد متوسط با سی شارپ هست.
همین جا بگم این یه گروه هست، شرکت یا بنیاد تجاری نیست.
alias136790
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 19:44 عصر
دوستان توجه!!!!!
برای بحث و گفتگو پیرامون مقایسه برنامه نویسی ها با هم یه تاپیک دیگه درست کنین، بشینین، گفتمان کنین.
یکی از مشکلات تالار اندروید اینه که نیومده قسمت Xamarin و Eclipse رو از هم جدا کنه.
پس از دوستان تقاضا دارم این مباحث بی ربط به تاپیک رو دیگه ادامه ندن.
از مدیر سایت هم تقاضا دارم تاپیک های بی ربط رو حذف کنه.
rubiks.kde
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 17:54 عصر
اول سلام به همه دوستان خودمم.
جناب alias136790 من تاپیک رو قفل کردم تا بحث از این بیشتر کش نخوره و باعث ناراحتی بین دوستان نشه.
و اما دوستان.
سطح کیفی تالار واقعا پایین اومده انتظار میرفت که دوستان بحث های تخصصی راه بندازن.
خیلی وقت پیش از همه دوستان خواهش کردم تا در ایجاد تاپیک و یا پاسخ دادن به تاپیک ها دقت کنید ولی کسی توجه ایی نداشت و تا پستی رو هم پاک میکنی طرف سریع میاد بد و بی راه میگه.
اگه خیلی از ماها با تمام مشغله های زندگی و کاری بازم داریم برای بهبود تالار زحمت میکشیم برای بالا بردن سطح دانش خودمونه . کشورمونه .
یکم به این قضیه در عمق نگاه کنید.چرا هنوز سطح نرم افزاری ما پایینه شاید یکی از دلیلاش همین باشه که اصل رو رها کردیم و به فرع رو بردیم.
توی دانشگاه خیلی از این بحث ها میکردیم ولی چیزی که در نهایت خودم به شخصه بهش رسیدم اینه که قدرت یه ابزار و زبان بسته به جایی داره که ازش استفاده میکنی.
خیلی از زبان ها هستن در مواردی واقعا قدرتمند و در مواردی بی استفاده.
VS یه IDE واقعا قدرتمنده ولی توی ویندوز.و همین طور خیلی چیزهای دیگه.
-----------------------------------------------------------------------------------
alias136790 عزیز کار شما هم درست نیست.این تالار صفحه نیازمندیهای روزنامه نیست.البته از این حرفم ناراحت نشو چون میدونم از اینجا به هیچ نتیجه ایی نمیرسی و کسی هم که به درد تو بخوره پیدا نمیشه.
از دوستان هم میخوام بیشتر روی مسایل تخصصی تر بحث کنن.
باتشکر از همه
rubiks.kde
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 17:55 عصر
تاپیک به دلیل بحث بی ربط بسته شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.