ورود

View Full Version : زیبا سازی صفحه وب

Nariman619
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 13:18 عصر
سلام دوستان.
من می خوام وارد دنیای طراحی وب به صورت حرفه ای بشم و تا اینجا تونستم HTML , CSS , JAVASCRIPT رو تا حدی که بتونم یک تمپلیت وبسایت آماده کنم یاد بگیرم.
اما الان تمام وبسایت های یک جذابیت خاصی از نظر قرار دادن اسلاید های زیبا و....من سوالم اینه که واسه اینکه همچین صفحاتی رو طراحی کنیم چکار باید کنیم ؟ آموزشی در این رابطه هست ؟
امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم :چشمک:

dreadful
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 18:38 عصر
نظر شخصی من اینه که سایت زیاد ببین !
برو themeforest.ne (http://themeforest.net/)t ،هر روز چند تا طرح اضافه میشه ،قالباشو ببین ،چیز جالب برخوردی بهش فکر کن که چطوری ساخته شده ،حتما قدرت طراحیت میره بالا ،بعضی از نکته های زیر رو هم یاد میگیری

+ حتما سایتتو اول توی فتوشاپ طراحی کن بعد بیار روی html ،به نظر من این خیلی مهمه !

این واسه این که بتونی سایت زیبا درست کنی ،اما اگه منظورت اسلایدر های خفنه اینایی که توی سایت ها میبینی 90 درصدشون اسکریپت آماده هستند و خیلی کم پیش میاد طرف از صفر اسلایدر بزنه ،فقط یه اسکریپت چند کیلوبایتی دان میکنی و رنگشو عوض میکنی و چهارتا چیز کم و زیاد میکنی ok میشه !

آموزش هم زیاده ،به نظر من آموزش های تصویری حرفه ای نگاه کن از شرکت های معروف !

مقاله ها هم خیلی وقت ها مفید هستند ، webdesign.tutsplus.com (http://webdesign.tutsplus.com/) رو برو و بعضی هاش عالی هستند

همین
موفق باشی !

mohamad_torabi
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 18:56 عصر
از هر جهت نگاه کنی وبگردی تو اینترنت برات مفیده تو طراحی سی کن سایت های جذاب رو بگردی پیدا کنی و ازشون الگو بگیری

Nariman619
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 19:04 عصر
الان آموزش های Lynda رو دارم دان میکتم.یکیش مربوط به Bootstrap و یکی دیگه هم Jquery.به نظرتون این دو تا آموزش به کارم میاد ؟

mehbod.rayaneh
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 19:10 عصر
درود
اون زیبایی خاص و ... دیگه گرافیک و رابط کاربریه!
شما تو انجمنهای گرافیک بگردید، آموزش ببینید و ...
پیروز باشید

vimax23
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 06:42 صبح
سلام دوستان.
من می خوام وارد دنیای طراحی وب به صورت حرفه ای بشم و تا اینجا تونستم HTML , CSS , JAVASCRIPT رو تا حدی که بتونم یک تمپلیت وبسایت آماده کنم یاد بگیرم.
اما الان تمام وبسایت های یک جذابیت خاصی از نظر قرار دادن اسلاید های زیبا و....من سوالم اینه که واسه اینکه همچین صفحاتی رو طراحی کنیم چکار باید کنیم ؟ آموزشی در این رابطه هست ؟
امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم :چشمک:

دیزاینر خوب به نظرم دیزاینری هست که اسکچ خوب بتونه بزنه
وقتی شما پلن اولیه رو ایده پردازی کنی و خلاقیت توش به خرج بدی اون وقته که کارت حرفه ای میشه
روتین بخوایی کار کنی آموزش و نمونه تو نت زیاد هست
سایت های زیادی هستن که تو نت وب سایت ها رو طبق خلاقیت رتبه بندی میکنن سعی کن اوایل کار تقلید کنی بدون فریم ورک هم کار کن تا دستت بیاد چه کار کنی بعد برای سفارش مشتری میتونی از فریم ورک واسه سرعت عملت استفاده کنی
البته به نظرم خوبه یه زبان داینامیک مثل پی اچ پی و یا دات نت هم اگر سن و سالی نداری یاد بگیر تو خونه بشین کار کن