View Full Version : ساخت سرور کامپایل کیوت
samanbank
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 19:51 عصر
سلام دوستان
میخواستم یک کاری بکنم
یک سایت بزنم
طرف پروژه رو با فرمت زیپ اپلود کنه پروژه رو سرور کامپایل کنه ! حالا مجانی یا با هزینه
بعد دی ال ال های مورد نیازشو بهش بزنه !! یا مثلا ما بریم لایسنس کیوت بگیریم و مثلا برای مردم کامپایل استاتیک بکنیم !!! و یه هزینه ای دریافت کنیم
اینو میشه راحت با پایتون و جنگو نوشت که زیپ رو بگیره انزیپ کنه و دستور qmake بزنه و دی ال ال های مورد نیاز رو ادد کنه !!و دوباره زیپ کنه !!!
ایا به همین راحتی میشود؟! یا کد های خواستی داره !!
اگر کیوت بلد نیسم حداقل پایتون و جنگو فول هستم خخخخخ کمک میکنم به کیوت
به نظر من یه چیز خوبی هم داره
که برنامه نویس که میخوان کراس پلتفرم کام کنن
بیان یه پولی بدن ماهم کراس پلتفرم اماده تحویلشون بدیم
samanbank
جمعه 30 خرداد 1393, 00:07 صبح
دوستان نظری ندارن !!!
الان یک سایت لوکال درست کردم پروژه رو میگیره !!!
زیرش دستور qmake هست بعد میتونه طرف کدشو تغییر بده !
موقع اپلود ایجکس کار کردم که اپلود زیپ فقط باشه بعد انزیپ بشه همون موقع تو پوشه بندی مناسب بعد کامپایل بشه ! و فایل ریلیز رو زیپ بکنه و لینک دایرکت بده و بعد 10 دقیقه اون فایل زیپ هم پاک بشه !!!
حالا میخوام کامپایل استاتیک رو هم انجام بدم چه کدی باید بزنه طرف؟!
mohammad#reza
شنبه 31 خرداد 1393, 23:20 عصر
من چیزی در مورد.طراحی سایتش نمیدونم فقط اینو میدونم که برای چنین کاری باید خودت یه سرور راه بندازی چون ازین کارا فقط با خرید یه هاست معمولی فکر نکنم بشه انجام داد و اینکه اگه قراره سایت فقط برای ایرانیا باشه اولا اینکه تو ایران کپی رایت نیست و راحت استاتیک کامپایل میکنن دوما اینکه پیدا کردن دی ال ال ها برای برنامه نویس راحت تر از اینه که بیان پروژه اپلود.کنن یا به عبارتی بد تر سورس برنامرو لوووووووو بدن :-D
samanbank
یک شنبه 01 تیر 1393, 03:24 صبح
اها پس مشکل سورس هست !!!
ما سرور ایناشو داریم
اگر با اعتبار بانک سامان اینکارو بدم وضعیت چطوره ؟!
بازم از اپلود کردن سورس میترسن ؟!
خلاصه طراحی ایناشو از قبل کردم
واسه یه همچین پروژه ای بود که کراس کامپایل رو انجام بده
الان دارم رو ایجکس کار میکنم که طرف یه محیط شبیه کیوت داشته باشه بتونه یه کارایی هم بکنه اگه به خطا خورد یا چیزی
بعدم یه کور با c+ دارم میسازم که یه سری کار هارو انجام بده مثلا وقتی سورس ها اپلود شد سورس رو چک بکنه و مشکل امنیتی واسه ما ایجاد نشه !
خلاصه به نظرم یه دامنه به نام کراس کامپایل بزاریم خوبه
و میخوام چندین تا کامپایلر دیگه هم اضافه کنم برای سی و سی پلاس و حتی جاوا و روبی وو .......
اگه کسی هست بیاد شریک بشیم اسپانسرش هم بانک سامان میشه
mohammad#reza
یک شنبه 01 تیر 1393, 08:33 صبح
حرف اصلی من چیز دیگه ایه . گفتم تو ایران کپی رایت نیست پس بعد از راه اندازی چنین سایتی نباید توقع برد داشته باشی ولی اگه سایت بین المللی باشه اوضاع شاید کمی فرق کنه ولی با اون حال تو خارج از کشور بازم امنیت سورس و لو رفتن پروژه مطرحه. من اگه بودم چنین کاری نمیکردم. باز خودت شرایطو بسنج ، سبک سنگین کن ببین به چه نتیجه ای میرسی. اگه برات امکان راه انداختن سرور شخصی هست با زدن سایتایی مثل ماکتینگ اندروید و شبکه اجتماعی به ظاهر پول بیشتری توشه بهتره.
samanbank
یک شنبه 01 تیر 1393, 19:00 عصر
http://openbuildservice.org/
https://www.atlassian.com/software/views/open-source-license-request'
این دو سایت دارن اینکارو انجام میدن !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.