ورود

View Full Version : تگ table

Mr.Brown
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 21:15 عصر
سلام
خیلی ساده میگم. یک جدول یک ستونه دارم می خوام برای این ستون یک عنوان همراه با یکسری استایل تعریف کنم بگونه ای که این استایل تعریف شده در تمام سلول های ستون اعمال بشه و لازم نباشه در تگ td دائم این استایل ها را تکرار کنم.

مثلا میخوام تمام داده های ستون موردنظرم با رنگ قرمز چاپ بشن در خروجی.
اومدم در تگ header رنگ رو تعیین کردم اما فقط عنوان تغییر می کنه چطور میشه این رو بسطش داد؟

<html>
<body>
<table>
<thead>
<tr>
<th style="color:red">column1</th>
</tr>
</thead>
<tbody>
<tr>
<td>red string</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</body>
</html>

Omid Jackson
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 22:29 عصر
شما با css آشنا هستین؟

Mr.Brown
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 23:34 عصر
بله آشناهستم.
میخوام داخل تگ ها بطور inline اینکار را انجام بدم. ممکنه در یک صفحه چند جدول وجود داشته باشه میخوام فرمت هر ستون از هر جدول رو custom انتخاب کنم.

راه حل؟

Omid Jackson
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 23:44 عصر
بله آشناهستم.
میخوام داخل تگ ها بطور inline اینکار را انجام بدم. ممکنه در یک صفحه چند جدول وجود داشته باشه میخوام فرمت هر ستون از هر جدول رو custom انتخاب کنم.

راه حل؟

شما برای این که برای هر جدول استایل خاص در نظر بگیرین راه حلش این هست که برای هر کدوم جدول یک کلاس در نظر بگیرین و از استایل inline استفاده نکنین، دلیلش هم میتونین سرچ کنین ببینین

Omid Jackson
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 23:52 عصر
دوست عزیز من باز پست های شما رو خوندم، همه رو به راحتی میتونین با CSS پیاده کنین، استفاده از کلاس ها، نحوه تعریف کلاس ها، استفاده از سلکتور ها و ...
من خیلی کامل متوجه نشدم چیا رو قصد دارین تغییر بدین ولی برای اینکه مثلا کل td های اون جدول رو رنگ قرمز کنین کافیه اینجوری تعریف کنین:
.tbl td {

color: #FF0000;

}

اگر میخواین فقط ستون اول، کافیه از سلکتور استفاده کنین، اگر میخواین هر کدوم که دارای شرایط خاص بودن تو جاوا اسکریپت، بگین فلان کلاس هم بهش اضافه کنه و ...

Mr.Brown
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 00:33 صبح
ممنون. بنابراین از روش inline چنین نتیجه ای رو نمیش تولید کرد که مثلا در قسمت head جدول تعیین کنیم که کل داده/سلول های ستون اول رنگش این باشه، ستون دوم این باشه.

Mr.Brown
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 00:38 صبح
یه چیزی یادم افتاد.
از طریق همین CSS که اشاره بهش کردین میشه گفت مثلا ستون اول جدول داده هاش داخل تگ bold قرار بگیره یا به عنوان یک لینک در نظر گرفته بشه؟

یعنی مثلا یه ستون داریم که آدرس سایت های مختلف رو در ردیف/سطر/سلول هاش نگه میداره می خواهیم داده ها بصورت link باشن. میشه این کار را با CSS کرد؟ یا حداقل بگیم که داده های ستون بصورت ضخیم باشن (استفاده از تگ b)

Omid Jackson
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 09:34 صبح
یه چیزی یادم افتاد.
از طریق همین CSS که اشاره بهش کردین میشه گفت مثلا ستون اول جدول داده هاش داخل تگ bold قرار بگیره یا به عنوان یک لینک در نظر گرفته بشه؟

یعنی مثلا یه ستون داریم که آدرس سایت های مختلف رو در ردیف/سطر/سلول هاش نگه میداره می خواهیم داده ها بصورت link باشن. میشه این کار را با CSS کرد؟ یا حداقل بگیم که داده های ستون بصورت ضخیم باشن (استفاده از تگ b)

css برای استایل دادن هست، شما لینک کردن رو با استفاده از جاوا اسکریپت باید انجام بدین ولی برای بلد کردن مشکلی نیست، از سلکتور استفاده کنین، یکم اطلاعاتتون رو راجع به css بیشتر کنین تا متوجه شین منظورم چیه چون از نوع سوالتون معلوم هست که خیلی کم اطلاعات دارین