ورود

View Full Version : تبلیغات در وب سایت های مختلف

mohamad_torabi
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 16:33 عصر
با سلام در حال انجام فعالیتی هستم که بزودی در انجمن اعلام خواهم کرد برای فعالیتم نیاز به تبلیغات دارم شما چه راهی را پیشنهاد میکنید ؟
مثلا تبلیغات در سرویس های وبلاگدهی

دانیال دزفولی
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 16:53 عصر
پول بده برات تبلیغ میکنن

mohamad_torabi
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 17:00 عصر
پول بده برات تبلیغ میکنن
خب منظورم همونه چه کسایی چه سایت هایی؟

دانیال دزفولی
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 17:30 عصر
خوب هر سایتی یه بخش تبلیغات داره

SA_Developer
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 17:37 عصر
میتونی از سایت هایی مثل ای نتورک (http://anetwork.ir) استفاده کنی.

vimax23
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 23:05 عصر
با سلام در حال انجام فعالیتی هستم که بزودی در انجمن اعلام خواهم کرد برای فعالیتم نیاز به تبلیغات دارم شما چه راهی را پیشنهاد میکنید ؟
مثلا تبلیغات در سرویس های وبلاگدهی

فعالیتت چیه؟
فرضا یه سایت شبکه اجتماعی هست جایی مثل برنامه نویس دات ارگ یا امثالهم به درد نمیخوره باید تو سایت های تفریحی که علاف توش زیاده تبلیغ بزاری
یا مثلا اگر فروشگاهی هست موضوع فروشگاه در مورد قطعات کامپیوتر هست باید تو سایت هایی که خبرهای فناوری میزارن یا انجمن های مربوط به رفع اشکال سخت افزاری بزاری
به همین میزان به موضوع سایتت بستگی داره
سایت های واسط تبلیغاتی مثه ای نتورک که دوستمون معرفی کرده و مشابهش تنها اشکالشون اینه زمانی بازدهی داری که هزینه زیادی بریزی توش یعنی بودجه چند میلیونی باشه که تو زیرمجموعه هاش چندین بار نمایش بده وگرنه شانسی نداری
اگر جامعه هدفت مشخص هست میتونی اس ام اس ارسال کنی بهترین روش هست
نکته اخر تحقیقاتی که چند وقت قبل صدا و سیمای در پیت ایران انجام داد که در واقع نتیجش به واقعیت نزدیک هم هست هنوز در ایران تبلیغات معرفی یه ادمیزاد به یه ادمیزاد دیگه بیشترین و کاربردی ترین روش تبلیغ هست و این زمانی اتفاق می افته که سایتت واقعا مورد نیاز جامعه هدفت باشه و دوم اینکه خدماتت واقعا خوب باشه
تبلیغات تو فیس بوک هم بازدهی بالایی داره تبلیغات گوگل هم خوب بود ولی فیلتر شد دیگه کارایی سابقو نداره

sun2rise
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 23:54 عصر
هر سایتی مطابق با موضوع خود سایت باید تو سایت هایی تبلیغ بذاره که موضوعش با موضوع سایت خود بخوره اینجوری بازتاب خوبی داره
ولی متاسفانه شما نگفتید که سایتتون در چه موضوعی فعالیت میکنه