View Full Version : ارتباط با سرور
momayyezi_m
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 22:45 عصر
با سلام
یه خواهش از دوستان داشتم و اونم اینه که مثل گذاشتن دیتابیس در برنامه که یکی از دوستان لطف کرده بود و کامل با توضیح و کدهاش تو یه تاپیک نوشته بود ، ارتباط با سرور هم همینجور آموزشش رو قرار بده.میدونم کار ساده ای نیست و وقت گیره ولی امیدوارم یکی این کار رو بکنه
با تشک
harani
جمعه 30 خرداد 1393, 19:27 عصر
من میتونم این آموزش رو بدم ولی فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه نمیدونم چجوری فایل لوکال رو به هاست واقعی تبدیل کنم از اینترنتم نتونستم کمکی بگیرم ولی لوکال مشکلی ندارم . یعنی تو براز بزنم www.mysite.com سایت من بالا بیاد ایا کسی میتونم منو گام به گام راهنمایی کنه .
برای بحث وب سرویس دوتا چیز نیاز داری یکی wamp server (میتونی xamp هم بگیری ولی wamp بهتره) یکی یه محیط برنامه نویسی برای php مانند notpad++ یا dreamviewer یا phpstorm , .... اینا رو بگیر تا این بحثو یاد بدم ولی من خودم دوست دارم مشکل فوق رو حل کنم .
c0mmander
جمعه 30 خرداد 1393, 21:55 عصر
واقعا چرا باید یک نفر بیاد با وجود اینکه :
کار ساده ای نیست و وقت گیره
وقتشو بزاره و همین جوری الکی اموزش ها رو بزاره و هی به سوالات جواب بده؟! واقعا برای چی؟
آدم خودش شروع میکنه و هر جایی که به مشکل خورد میاد اول جستجو میکنه و بعدش اگر نتیجه نداد میره سراغ سوال .. اون وقت کسایی که بلدن میان و مشکلشو بررسی میکنن راهنماییش میکنن.
_________
من میتونم این آموزش رو بدم ولی فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه نمیدونم چجوری فایل لوکال رو به هاست واقعی تبدیل کنم از اینترنتم نتونستم کمکی بگیرم ولی لوکال مشکلی ندارم . یعنی تو براز بزنم www.mysite.com (http://www.mysite.com) سایت من بالا بیاد ایا کسی میتونم منو گام به گام راهنمایی کنه .
برای ارتباط با سرور یا باید این سرویس در PHP راه اندازی بشه (که هم رایگان میشه داخل دیتا سنتر ها آپلودش کرد) و یا باید با Asp (که من اگر جایی دیدید که هاست و دامین یا ساب دامین رایگان میده به اشتراک بگذارید) باشه .. چندتا هم پروتکل بیشتر برای ایجاد ارتباط با اندروید استفاده نمیشه . البته از نظر امنیتی اگر کسی میخواد باید تمام اعتبار سنجی ها روی سرور انجام بشه. و فقط باید برنامه اندرویدی تقاضا دهنده باشه و نمایش دهنده باشه.
خلاصه اینکه باید اول یایک دامنه بخری و به هاستت ارجا بدید که این داخل سی پل خود هاست باید انجام بشه و یا اگر هم میخوای رایگان باشه همه چیزش بهتره از خود همون سایتی که هاست رایگان گرفتی یک ساب دامین هم بگیری. و سایتت رو روی هاست آپلود کنی فقط دیگه نیازی نیست به گفتن اینکه صفحه اول باید اسمش index.php یا ..
اگه با ASp کد زدیدکه من جایی رو ندیدم که رایگان بده همه پولین هم هاست هم دامین.
mohsen22
جمعه 30 خرداد 1393, 22:42 عصر
من نمونه رو دارم(واقعا مثالهای سایتhttp://www.androidhive.info/ عالی اند) .. روی دامنه رایگان هم تست کردم جواب داد... مشکل کجاست بگید تا کمکتون کنم
harani
شنبه 31 خرداد 1393, 08:46 صبح
واقعا چرا باید یک نفر بیاد با وجود اینکه :
وقتشو بزاره و همین جوری الکی اموزش ها رو بزاره و هی به سوالات جواب بده؟! واقعا برای چی؟
آدم خودش شروع میکنه و هر جایی که به مشکل خورد میاد اول جستجو میکنه و بعدش اگر نتیجه نداد میره سراغ سوال .. اون وقت کسایی که بلدن میان و مشکلشو بررسی میکنن راهنماییش میکنن.
_________
برای ارتباط با سرور یا باید این سرویس در PHP راه اندازی بشه (که هم رایگان میشه داخل دیتا سنتر ها آپلودش کرد) و یا باید با Asp (که من اگر جایی دیدید که هاست و دامین یا ساب دامین رایگان میده به اشتراک بگذارید) باشه .. چندتا هم پروتکل بیشتر برای ایجاد ارتباط با اندروید استفاده نمیشه . البته از نظر امنیتی اگر کسی میخواد باید تمام اعتبار سنجی ها روی سرور انجام بشه. و فقط باید برنامه اندرویدی تقاضا دهنده باشه و نمایش دهنده باشه.
خلاصه اینکه باید اول یایک دامنه بخری و به هاستت ارجا بدید که این داخل سی پل خود هاست باید انجام بشه و یا اگر هم میخوای رایگان باشه همه چیزش بهتره از خود همون سایتی که هاست رایگان گرفتی یک ساب دامین هم بگیری. و سایتت رو روی هاست آپلود کنی فقط دیگه نیازی نیست به گفتن اینکه صفحه اول باید اسمش index.php یا ..
اگه با ASp کد زدیدکه من جایی رو ندیدم که رایگان بده همه پولین هم هاست هم دامین.
من فقط راهنمایی در حد مقدماتی انجام میدم . ولی سعی میکنم توضیحات خوبی باشه . که فرد بتونه خودش برنامه تحت وب بزنه تا حدی که کارش راه بیوفته . بدلیل مشغله ی زیاد کاری شاید فاصله ی بین آموزشها زیاد باشه .
فقط یه چیزی من الان چجوری هاست کار کنم و فایلامو بریزم توش قضیه پنل cpanel چی من اصلاً با این ها کار نکردم .
c0mmander
شنبه 31 خرداد 1393, 09:21 صبح
من فقط راهنمایی در حد مقدماتی انجام میدم . ولی سعی میکنم توضیحات خوبی باشه . که فرد بتونه خودش برنامه تحت وب بزنه تا حدی که کارش راه بیوفته . بدلیل مشغله ی زیاد کاری شاید فاصله ی بین آموزشها زیاد باشه .
فقط یه چیزی من الان چجوری هاست کار کنم و فایلامو بریزم توش قضیه پنل cpanel چی من اصلاً با این ها کار نکردم .
حرف من کلی بود چون کسی وقت اینجور کارا رو نداره.. اگر کسی وقتی براش پیش اومد و توانش رو هم داشت زکات بده خیلی خوبه :لبخند:
ببین اول از همه باید یک هاست رایگان پیدا کنی داخل گوگل فراوانه اما چیزی که مهمه اینکه مدیریت هاست از طریق cpanel باشه چون خیلی راحت تر و کاربردی تره.
مثلا سایت http://xzn.ir/ من همین الان داخل گوگل سرچ کردم این اومد بالا یا خیلی های دیگه.. این سایت مگه من 20 گیگ هاست رایگان میدم.. این از هاست!
حالا باید به فکر یک دامنه باشی{اگر میخوای زیر دامنه نداشته باشه و فقط اسمی که خودت میخوای رو داشته باشه باید بخری وگرنه داخل همون هاست رایگان یک زیر دامنه هم میتونی درست کنی که رایگان باشه}
مثلا
دامنه: www.myapp.ir---> باید خریدش اگر دست کس دیگه نباشه ------> باید از پارکش کنی داخل سرور از طریق سی پنل
زیر دامنه : www.myapp.xzn.ir --- > رایگانه نیازی به خرید نیست و خودش هم به هاست متصل میشه. -------> معمولا خوش همه کار ها شده و نیازی به پارک کردن نیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا سایت رو که PHP هم هست باید داخل هاست (از طریق فایل منیجر یا نرم افزار FileZilla البته کلاینتش) بارگذاری کنی.
و همه چیز تمومه!و سایتت بارگذاری شده.
harani
شنبه 31 خرداد 1393, 10:33 صبح
حرف من کلی بود چون کسی وقت اینجور کارا رو نداره.. اگر کسی وقتی براش پیش اومد و توانش رو هم داشت زکات بده خیلی خوبه :لبخند:
ببین اول از همه باید یک هاست رایگان پیدا کنی داخل گوگل فراوانه اما چیزی که مهمه اینکه مدیریت هاست از طریق cpanel باشه چون خیلی راحت تر و کاربردی تره.
مثلا سایت http://xzn.ir/ من همین الان داخل گوگل سرچ کردم این اومد بالا یا خیلی های دیگه.. این سایت مگه من 20 گیگ هاست رایگان میدم.. این از هاست!
حالا باید به فکر یک دامنه باشی{اگر میخوای زیر دامنه نداشته باشه و فقط اسمی که خودت میخوای رو داشته باشه باید بخری وگرنه داخل همون هاست رایگان یک زیر دامنه هم میتونی درست کنی که رایگان باشه}
مثلا
دامنه: www.myapp.ir---> باید خریدش اگر دست کس دیگه نباشه ------> باید از پارکش کنی داخل سرور از طریق سی پنل
زیر دامنه : www.myapp.xzn.ir (http://www.myapp.xzn.ir) --- > رایگانه نیازی به خرید نیست و خودش هم به هاست متصل میشه. -------> معمولا خوش همه کار ها شده و نیازی به پارک کردن نیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا سایت رو که PHP هم هست باید داخل هاست (از طریق فایل منیجر یا نرم افزار FileZilla البته کلاینتش) بارگذاری کنی.
و همه چیز تمومه!و سایتت بارگذاری شده.
با سپاس فراوان من یک HOST ا ساله 1 گیگ خریداری کردم و یک دامین IR ثبت کردم ولی همچنان ازش خبری نیست میگه نمیدونم بادی DNS بسازی و یسری کارا بکنی برامم صد تا میل اومده که نیمدونم چیکارشون کنم .
c0mmander
شنبه 31 خرداد 1393, 11:27 صبح
با سپاس فراوان من یک HOST ا ساله 1 گیگ خریداری کردم و یک دامین IR ثبت کردم ولی همچنان ازش خبری نیست میگه نمیدونم بادی DNS بسازی و یسری کارا بکنی برامم صد تا میل اومده که نیمدونم چیکارشون کنم .
ای کاش در خرید عجله نمیکردی مزاشتی یکم راه چاه دستت بیاد بعد .. البته چیز خواصی نداره .. اول از همه باید وارد هاست خودتت بشی و دامنه ای که خریدی رو داخل هاست پارک کنی. برای این کار باید اول وارد کنترل پنل هاست بشی. و یک اکانت بسازی.
momayyezi_m
پنج شنبه 05 تیر 1393, 20:50 عصر
با سلام ...چندین بار به پست سر زدم ولی خبری نبود برای همین یه مدت بهش سر زده بودم
ممنون از جواب ها
در جواب c0mmander (http://barnamenevis.org/member.php?332447-c0mmander) باث بگم که همون جور که گفتید زکات علم نشرش هست ..من خودم یه برنامه نویس حرفه ای نیستم و کارم و رشتم هم برنامه نویسی نیست ولی تا جایی که بلد ستم اگر کسی ازم سوال بپرسه راهنماییش میکنم
خوب چه اشکالی داره یه نفر کلیاتی از ارتباط با سرور رو یاد بده ..الان مگه تو انجمن بنده خدا دیتابیس رو توضیحش نذاشته بود ..مگه خودتون جواب سوالای بچه ها رو نمیدید
خودمم اولش گفتم که وقت گیر هستش ولی به قول دوست عزیزمون harani (http://barnamenevis.org/member.php?256621-harani) یه تاپیک ایجاد بشه و یه کلیاتی بحث بشه
بازم میگم کار ساده ای نیست وکسی هم موظف به این کار نیست ولی اگه کسی لطف کنه و استارتش رو بزنه واقعا لطف میکنه و ازش هم متشکریم
Rezaguitar
جمعه 06 تیر 1393, 17:53 عصر
تو پنل دامنتون یک قسمت هست برای وارد کردن DNS تو این قسمت شما باید DNS هایی که در مشخصات هاست ذکر شده رو وارد کنید مثلا ns1.myhost.com در نهایت اگر از قبل دامنه رو برای هاستتون انتخاب کردید که شرکتی که هاست ارائه میده تنظیمات رو براتون انجام داده در غیر این صورت در کنترل پنل هاستتون به قسمت Addon domains برید و دامنه ای که خریدید رو وارد کنید.پس از 24 ساعت دامنه به هاست وصل میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.