PDA

View Full Version : پشتیبانی نرم افزار از صفحه نمایش گوشی و تبلت

ali-star
جمعه 30 خرداد 1393, 14:06 عصر
سلام دوستان

خیلی وقته که دارم سعی می کنم نرم افزارم برای صفحه نمایش تبلت و گوشی بهینه کنم ولی مشکلم اینجاست که هر وقت برای یه صفحه نمایش مثلا 7 اینچ یه فایل xml میسازم روی بعضی شبیه ساز ها (روی دستگاه واقعی امتحان نکردم) مکان لایه ها و... دست نمایش داده نمیشه...

مثلا من برای تبلت ۷ اینچ یه پوشه به نام layout-sw600dp ساختم وقتی روی امولاتور اجراش کردم خوب جواب داد روی امولاتور نکسوز ۷ (2012) هم جواب داد ولی قسمتی از لایه ها توی صفحه نمایش داده نمی شد...(بیرون زده بود).

دوستان میشه یه راهنمایی درباره صفحه نمایش گوشی و تبلت کنید من میخوام نرم افزارمو برای تمام صفحه نمایش ها از ۳.۲ اینچ تا ۱۰.۱ اینچ بهینه کنم...

ali-star
یک شنبه 01 تیر 1393, 18:45 عصر
ببخشید دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟

mehdie19
دوشنبه 02 تیر 1393, 13:50 عصر
مبحث خیلی بزرگیه این چیزی که شما می خواهید
چندین ابزار و جود دارند برای این کار شما
در داخل گوگل سرچ کنید .

ali-star
دوشنبه 02 تیر 1393, 18:56 عصر
سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم برای همین اومدم سوال کردم...
اگه ابزاری میشناسید لطفا معرفی کنید.

reza_azizi2010
دوشنبه 02 تیر 1393, 21:33 عصر
ببینید مهم اینه که شما هیچ وقت از اندازه های ثابت استفاده نکنید، مثلا نگین یه عکس 50dip عرض و طول داشته باشه، بله باید بصورت نسبی مقدار دهی کنید. اینجوری حتی نیازی نیست برای لایه های مختلف، بطور مجزا طراحی انجام بدین.

ali-star
سه شنبه 03 تیر 1393, 11:48 صبح
ببینید مهم اینه که شما هیچ وقت از اندازه های ثابت استفاده نکنید، مثلا نگین یه عکس 50dip عرض و طول داشته باشه، بله باید بصورت نسبی مقدار دهی کنید. اینجوری حتی نیازی نیست برای لایه های مختلف، بطور مجزا طراحی انجام بدین.

از این موضوع اطلاع دارم ولی من می خوام یه UI کاملا متفاوت برای تبلت ها درست کنم.

barnamenevisjavan
جمعه 06 تیر 1393, 21:17 عصر
شاید بهتر باشه اول با یسری کد تشخیص بدی که دستگاه تبلته یا گوشی!
بعدش دوباره با یه سری کد (در صورت نیاز) طول و عرض صفحه نمایش رو بدست بیاری!
نتیجه هم اینکه بیای با چندتا شرط if صفحاتی که مختص اون اندازه طراحی کردی رو نمایش بدی

poorman
جمعه 06 تیر 1393, 23:05 عصر
اگر حال و حوصلش رو دارید بشینید مثل من کل نرم افزار رو مبتنی بر اندازه صفحه طراحی کنید تا دقیقا توی همه گوشی ها یک نمایش داشته باشید

میتونید نرم افزار فرهنگ شیعه رو تست کنید، روی تبلت 10 اینچ و گوشی 240*320 به یک صورت نمایش داده میشه

البته چون مبحث پیچیده ای هست توقع نداشته باشید بتونم راهنمایی کاملی بکنم

hosseinrasouli
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 13:10 عصر
برای تبلت 8 اینچی باید چه پوشه ای اضافه بشه ؟

iman0111
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 14:13 عصر
سلام دوست عزیز شما میتونید از این روش استفاده کنید اول بیاید و لایوت های مورد نظرتون رو برای همه ی صفحه نمایش ها درست کنید و بعد از کد زیر تو اکتیویتی مربوط به همون صفحه استفاده کنید

123629
با این روش قبل اینکه اکتیویتی بخواد به لایوت مربوطه ارجاع داده بشه میاد چک میکنه ببینه صفحه نمایش شما چه نوعی هست بعد متناسب با اون به لایوت مربوط ارجاع داده میشه