View Full Version : سوال: استایل دهی به ارور های وردپرس
ab.ali
جمعه 30 خرداد 1393, 23:13 عصر
با سلام، چطور می شه ارور های وردپرس رو استایل دهی کرد؟(مثل ارور نظرات هنگام ننوشتن مطلب در textarea)
ممنون
دانیال دزفولی
شنبه 31 خرداد 1393, 00:19 صبح
وقتی مینونیسه کمی یواش بنویس خیلی سریع مینویسی؟
ab.ali
شنبه 31 خرداد 1393, 09:00 صبح
وقتی مینونیسه کمی یواش بنویس خیلی سریع مینویسی؟
الان این چه ربطی به سوال من داره، شما سوال رو می خوای جواب بدین یا سرعت نوشتن منو کنترل کنین؟
خواهشا اگر نمی خواین یا بلد نیستین سوال بنده رو جواب بدین، لطفا اسپم ندین!
دانیال دزفولی
شنبه 31 خرداد 1393, 10:22 صبح
اول سرچ کنید بعد درست سوال کنید
بخش نظرات که چیزی نداره بخواید تفکر کنید
خودش کلاس داده
ab.ali
شنبه 31 خرداد 1393, 11:58 صبح
اول سرچ کنید بعد درست سوال کنید
بخش نظرات که چیزی نداره بخواید تفکر کنید
خودش کلاس داده
شما هم دقیق بخونید، می بینید که من هم دقیقا همینو می خوام، کلاس های قسمت نظرات! و گرنه از پشت کوه نیومد یک چیز هایی می فهمم، شما هم که میگین سرچ کن، حتما پیدا نکردم که همچین سوالی رو دارم اینجا می پرسم!
دانیال دزفولی
شنبه 31 خرداد 1393, 12:26 عصر
خوب عزیز من
شما وقتی توی مرورگر کلیک راست کنید و inspect element رو بزنی کلاس هاش نشون داده میشه
اون دفعه هم تایپیک خودمو نشونت دادم
اون سایت شگفت ها که اونجا هم بود برو ببینش از اولش دانلود کن تا قسمت 10 همه نیاز هات برطرف میشه
vimax23
شنبه 31 خرداد 1393, 13:38 عصر
شما هم دقیق بخونید، می بینید که من هم دقیقا همینو می خوام، کلاس های قسمت نظرات! و گرنه از پشت کوه نیومد یک چیز هایی می فهمم، شما هم که میگین سرچ کن، حتما پیدا نکردم که همچین سوالی رو دارم اینجا می پرسم!
یکی از ابزارهای مهم هر طراح وبی فایرباگ هست
اگر اینو نداری دنلودش کن هم ارورهای جی اس و کانفلیگاتو میتونی بگیری
هم اینکه کد رو بلد نیستی رو یه دیزاینی خوشت میاد میبینی باهاش و خودت کم کم یاد میگیری
هم اینکه روی سایت خودت اسکریپت آماده داری کلاسشو میگیری سرچ میکنی تو سورس پیدا میکنی
البته راه راحتر گوگل (https://www.google.com/search?q=how+change+wordpress+error+defult&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb#channel=sb&q=how+change+wordpress+error+default&rls=org.mozilla:en-US:official&spell=1)کردن دنبال استایل دهی ارورهای وردپرس (http://codex.wordpress.org) هست
ab.ali
یک شنبه 01 تیر 1393, 01:12 صبح
ممنون، ولی من قبلا این کار هایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!
vimax23
یک شنبه 01 تیر 1393, 02:22 صبح
ممنون، ولی من قبلا این کار هایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!
خب کار کرده باشی با دریم ویور یا نوت پد پلاس پلاس میتونی راحت کلاسی که مربوط به اون ارور هست رو پیداش کنی وقتی اونو پیداش کنی خب میتونی عوضش کنی
ab.ali
یک شنبه 01 تیر 1393, 11:21 صبح
خب کار کرده باشی با دریم ویور یا نوت پد پلاس پلاس میتونی راحت کلاسی که مربوط به اون ارور هست رو پیداش کنی وقتی اونو پیداش کنی خب میتونی عوضش کنی
خب می شه بگی چطور عوضش کنم؟
ممنون
vimax23
یک شنبه 01 تیر 1393, 14:58 عصر
خب می شه بگی چطور عوضش کنم؟
ممنون
وقتی صفحه باز میشه فرضا ارور رو دیدی f12 رو بزن یا رایت کلیک کن اینیسپکت المنت رو بزن کلاس یا آیدی رو ببین چیه تو همون پالت که استایل رو سمت راست نشون میده میتونی دستکاری کنی نتیجه رو آنلاین ببینی بعد همینو ببر روی استایله سیستمت اجراش کن
فایل استایلش هم روبروی هر سلکتوری مسیرشو با نگه داشتن ماوس تولتیپشو میتونی ببینی یا نیو تب بزنی مسیرشو بگیری خود کلاسش هم تنبلی میتونی دریم ویور روی حالت سرچ تو لوکال یا نوت پد پلاس پلاس پیداش کنی و عوض کنی
اون کدکس وردپرس هم راهنمای خود سیتمت هست
ab.ali
سه شنبه 03 تیر 1393, 13:59 عصر
وقتی صفحه باز میشه فرضا ارور رو دیدی f12 رو بزن یا رایت کلیک کن اینیسپکت المنت رو بزن کلاس یا آیدی رو ببین چیه تو همون پالت که استایل رو سمت راست نشون میده میتونی دستکاری کنی نتیجه رو آنلاین ببینی بعد همینو ببر روی استایله سیستمت اجراش کن
فایل استایلش هم روبروی هر سلکتوری مسیرشو با نگه داشتن ماوس تولتیپشو میتونی ببینی یا نیو تب بزنی مسیرشو بگیری خود کلاسش هم تنبلی میتونی دریم ویور روی حالت سرچ تو لوکال یا نوت پد پلاس پلاس پیداش کنی و عوض کنی
اون کدکس وردپرس هم راهنمای خود سیتمت هست
ممنون ولی با این کار می گه توی صفحه wp-comments-post.php هستش و توی این صفحه همش کد php و هیچ کد css نداره!
vimax23
چهارشنبه 04 تیر 1393, 05:36 صبح
ممنون ولی با این کار می گه توی صفحه wp-comments-post.php هستش و توی این صفحه همش کد php و هیچ کد css نداره!
من که گفتم بهت با فایرباگ کار کن!
وقتی شما اینیسپکت المنت رو میزنی سمت راست کلاسش رو میاره
نمونه آنلاین بده بهت بگم استایلش کجاست
ab.ali
چهارشنبه 04 تیر 1393, 13:11 عصر
خب اونجا همین کار رو کردم و کار کرد ولی وقتی توی صفحه ای که می گه استایلاش اونجاست چیزی جز کد های PHP نیست!
vimax23
چهارشنبه 04 تیر 1393, 13:28 عصر
خب اونجا همین کار رو کردم و کار کرد ولی وقتی توی صفحه ای که می گه استایلاش اونجاست چیزی جز کد های PHP نیست!
لینک آنلاین از صفحه ارور بده
SA_Developer
چهارشنبه 04 تیر 1393, 13:45 عصر
تو وردپرس من اینجاست:
wp-includes\functions.php
لاین 2349
ab.ali
پنج شنبه 05 تیر 1393, 00:27 صبح
function _scalar_wp_die_handler( $message = '' ) { if ( is_scalar( $message ) ) die( (string) $message ); die(); } اینو برای من نوشته ، حالا چی کار کنم؟
vimax23
پنج شنبه 05 تیر 1393, 07:27 صبح
function _scalar_wp_die_handler( $message = '' ) { if ( is_scalar( $message ) ) die( (string) $message ); die(); } اینو برای من نوشته ، حالا چی کار کنم؟
برادر عرض کردم لینک آنلاین بده
بهت میگم کجا رو ادیت کنی! تو php دنبال استایل شیتی؟!
SA_Developer
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:12 صبح
از ++notepad استفاده کنید.
https://github.com/WordPress/WordPress/blob/master/wp-includes/functions.php#L2352
ab.ali
پنج شنبه 05 تیر 1393, 14:23 عصر
برادر عرض کردم لینک آنلاین بده
بهت میگم کجا رو ادیت کنی! تو php دنبال استایل شیتی؟!
دوست عزیز هنوز روی هاست نیست سایتم!
ab.ali
پنج شنبه 05 تیر 1393, 14:24 عصر
دوستان نمی شه کاریش کرد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.